Львівські патрульні затримали п'яного поліціянта (відео, оновлено)

21:24 8 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Керівник карного розшуку Львівської області Микола Гладюк заперечує, що перебував за кермом п'яним.

Сьогодні, 8 вересня, львівські патрульні затримали п'яного начальника карного розшуку Львівського обласного управління поліції Миколу Гладюка. Про це повідомив у четвер Народний депутат Володимир Парасюк, який також розповів: «Оформили за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. До речі їхав він з атестації, яку цього дня проходив».

Нардеп також поінформував: «На захист свого друга приїхав ще один начальник, який за словами свідків теж був напідпитку. Прізвище іншого поки таємниця. Обоє нецензурно висловлювались до працівників патрульної служби а також зловживали службовим становищем».

Володимир Парасюк також запевнив: «Інформація перевірена. Відео з реєстраторів патрульних вже в міністерстві. Чекаємо реакції від Арсена Авакова й Хатії Деканоїдзе». Нардеп повідомив це сьогодні, 8 вересня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Натомість тележурналісти розповіли, що Микола Гладюк намагався уникнути покарання, демонструючи службове посвідчення, відтак, зчинилася суперечка. А згодом на місце інциденту приїхав очільник обласної поліції Дмитро Загарія. Тим часом у патрульній поліції подробиць не розголошують, а лише кажуть, що триває службова перевірка. Про це повідомили сьогодні, 8 вересня, на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».

Микола Гладюк повідомив тележурналістам телефоном: «Я був тверезий повністю. Заперечую те, що вони склали. Їхній протокол, вони складали не запрошуючи мене на тестування в медичний заклад. Вони мене не зупиняли, вони підійшли до автомобіля, який був з вимкнутим двигуном, тобто він стояв біля АЗС».

Про це також повідомили сьогодні, 8 вересня, на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів