Оперативники СБУ затримали львівських патрульних

13:20 23 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/SBULviv

Працівники управління Служби безпеки України у Львівській області викрили на хабарництві двох інспекторів управління патрульної поліції Львова.

Про це повідомили сьогодні, 23 квітня, в прес-службі управління Служби безпеки України у Львівській області, де також розповіли: «Правоохоронці з’ясували, що лейтенанти поліції вимагали з місцевого мешканця 300 доларів за непритягнення до адміністративної відповідальності за керування авто у нетверезому стані. Оперативники спецслужби затримали зловмисників під час одержання всієї суми неправомірної вигоди».

«Операція з викриття «перевертнів у погонах» проводилася під процесуальним керівництвом обласної прокуратури. Відкрито кримінальне провадження за статтею 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Слідчі дії тривають», – поінформували також у прес-службі управління Служби безпеки України у Львівській області та опублікували фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів