На Львівщині отруїлися в ресторані 11 людей

10:40 7 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

6 листопада в Яворівський відділ поліції надійшло повідомлення, що 4 та 5 листопада в інфекційне відділення однієї з лікарень звернулися одинадцятеро жителів Яворова, Новояворівська й сіл Яворівського району віком від 25 до 67 років, у яких діагностували «гострий гастроентерит».

Про це розповіли в четвер, 7 листопада, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували: «За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням), яка передбачає штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років».

«Як з’ясували правоохоронці, усі отруєні святкували 3 листопада весілля в одному з ресторанів у Новояворівську. Їх стан стабільний. Працівники поліції з’ясовують обставини події, призначені експертизи, досудове розслідування триває», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів