Львівський забудовник пропонував прокурору п’ять тисяч доларів

13:00 18 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Суд лише оштрафував підприємця, який намагався закрити за гроші кримінальне провадження.

У прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.повідомили у вівторок, 18 грудня: «Як з’ясували правоохоронці, засновник будівельної компанії запропонував прокурору з метою уникнення кримінальної відповідальності за скоєння злочину п’ять тисяч доларів за закриття кримінального провадження та непритягнення його до кримінальної відповідальності. Працівники військової прокуратури Львівського гарнізону за оперативного супроводження управління захисту економіки у Львівській області розслідували факти розтрати коштів під час проведення будівництва багатоквартирних житлових будинків для військовослужбовців та учасників АТО».

«Зловмисник був затриманий під час спроби передачі вказаної суми працівникам військової прокуратури Львівського гарнізону. Йому було повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом), суд обрав для нього міру запобіжного заходу у вигляді арешту із альтернативою внесення застави, яку було сплачено», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Обвинувальний акт був скерований на судовий розгляд. Вироком суду зловмисника засуджено до сплати штрафу у розмірі п'ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8500 гривень з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій в органах державної влади та місцевого самоврядування терміном на три роки», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області та опублікували фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів