Львівські правоохоронці розшукують стрільця гумовими кулями по маршрутному таксі (відео)

12:44 20 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, за попередніми висновками експертів-криміналістів, постріли по маршрутному таксі були здійснені з пристрою для відстрілу гумових куль.


Відео: «Телеканал новин «24»

У прес-службі відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС вчора ввечері в повідомленні «Міліція Львова встановлює особу хулігана, який стріляв по маршрутному таксі»:

«Близько 20 години про це на лінію «102» повідомили очевидці події. Зловмисникові може загрожувати позбавлення волі на строк до семи років.

Після отримання повідомлення про стрілянину по маршрутному таксі на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що у транспортному засобі пошкоджені два вікна, ніхто з пасажирів не постраждав.

З місця події експерти-криміналісти вилучили гільзи. За їх попередніми висновками, постріли здійснені з пристрою для відстрілу гумових куль.

Призначено комплекс необхідних експертиз, тривають заходи зі встановлення особи хулігана. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років».

Як інформував «ЩЛ», у Львові обстріляли маршрутку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів