Двох чоловіків відправив у Суховолі неподалік Львова гинути в каналізації їх начальник, – свідок (відео)

12:28 17 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Активісти повідомили в четвер подробиці трагедії.

У громадському об’єднанні «Варта 1» повідомили сьогодні, 17 вересня:

«Учора, 16 вересня, у селі Суховоля сталася трагедія. Родич померлого повідомив: «Ситуація така: начальник «Львівської дистанції водопостачання» відокремленого підрозділу «Львівської залізниці» Євген (Геннадій) Йосипович Угрин (чи Огрін) під час робочого дня 16 вересня забрав працівників та обладнання (машини і т. д.) на свою нерухомість (дачу-будинок у селі Суховоля – де саме й відбулась трагедія) та примусово змусив лізти там у каналізаційний отвір для робіт (без дотримання технік безпеки та необхідного обладнання для безпечних робіт), погрожуючи тим, що звільнить або знімуть зарплату (таке відбувалось неодноразово, зі слів свідків та особисто загиблого)». 

У каналізаційний люк спустились двоє працівників, які загинули на місці 16 вересня. Одному з них було приблизно від 28-ми до 32-х років, другому – 57. Начальник одразу потрапив у реанімацію зі сердечним приступом («нібито»). На територію, де сталася трагедія, нас не пустили та від розмови уникнули, спустивши собаку на подвір'ї. Слова свідка запис на відео:

В офісі підрозділу ніякої інформації надавати не хотіли, тільки коли почули про телебачення – трішки пішли на контакт. Раніше вже була подібна ситуація пару років тому – з травмою ноги також відправили на роботу та змусили працювати без забезпечення належним чином безпеки життя та здоров'я працівників, за що й отримав умовний термін минулий начальник Ткачук (який наразі є головним інженером в цій структурі). Наразі ніяких заключень розтину та документів немає. Слідчий – Василь Романович Хамик пообіцяв надати їх завтра».

Про це повідомили сьогодні, 17 вересня, на сторінці громадського об’єднання «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині загинули від отруєння під час чистки вигрібної ями двоє чоловіків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів