Чиновників Львівської міськради запідозрено в спричиненні збитків держбюджету

11:24 9 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Про це сьогодні, 9 жовтня, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

За її інформацією, під час досудового розслідування встановлено, що впродовж 2010-2012 років при проведенні реконструкції доріг у Львові на виконання Державної цільової програми підготовки та проведення ЄВРО-2012 з футболу службові особи управління капітального будівництва міськради не перевірили належним чином відповідність виконаних цих робіт, вартість яких була завищена підрядною організацією – ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». А також підписали акти приймання таких робіт, спричинивши незаконні видатки коштів державного бюджету на суму понад 185 тис. грн.

Відтак їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість). А вона передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від 250-ти до 750-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Як повідомляв 3 жовтня «Щоденний Львів», прокуратура оголосила також підозру в зловживання службовим становищем одному з керівників департаменту містобудування міськради, котрий підписав документацію, на підставі якої фірмі-постачальнику саджанців липи для озеленення Львова перераховано з місцевого бюджету майже 100 тисяч гривень за несортовий матеріалом найнижчої якості, що не має на ринку жодної ціни.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів