Член виконкому міськради Дублян на Львівщині зламав камеру журналісту «Дорожнього контролю» (відео)

13:54 3 травня 2015 р.

Через секунду член виконкому Дублянської міської ради Андрій Хрущ зламає камеру журналісту «Дорожнього контролю»

Через секунду член виконкому Дублянської міської ради Андрій Хрущ зламає камеру журналісту «Дорожнього контролю»
Фото: скріншот з «YouTube»

У містечку Дубляни, яке межує зі Львовом, відбувся конфлікт між чиновниками та журналістом, котрий прийшов взяти інтерв’ю в мешканців, які безнадійно чекали на аудієнцію до голови міста.

Журналіст «Дорожнього контролю» прийшов в мерію й зняв відео черги до кабінету мера Дублян. Сам міський голова, як стверджує журналіст, втік від запитань людей.

Більшість людей звинувачували місцеву владу у тому, що земельні ділянки, які було виділено для вояків АТО, потрапили невідомо кому, а справжні вояки їх так і не отримали. Мешканці підозрюють, що ділянки просто продали якимось багатіям.

Після того, як журналіст вийшов з приміщення, у об’єктив камери потрапив міський голова Дублян Василь Попович, що «тусувався» на вулиці й чомусь не здійснював прийом громадян, як це зазначено в його розкладі. Це дуже не сподобалось члену виконкому Дублянської міської ради Андрію Хрущу, який і напав на журналіста зламавши йому камеру.

Міського голову Дублян на виборах і поза ними підтримує ультраправа партія ВО «Свобода». Про це повідомили сьогодні, 3 травня, на соціальному порталі «Страйк».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів