Автореєстратор припаркованої автівки допоміг затримати злодія у Львові

09:15 23 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот з відео

Інспектори 2-го батальйону патрульної поліції Львівської області почули в радіоефірі під час патрулювання на проспекті Чорновола орієнтування на автомобіль «ВАЗ», водій та пасажир якого були причетні до крадіжки ноутбука з салону автомобіля.

Про це повідомили в середу, 23 січня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Ця подія була зафіксована на автореєстратор транспортного засобу, який був припаркований неподалік від місця вчинення злочину. Поки патрульні переглядали запис крадіжки, інший екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль «ВАЗ», який їхав вулицею Хімічною».

«Поліцейські включили червоні проблискові маячки та зупинили транспортний засіб. Патрульним відправили відеозапис злочину, на якому чітко видно обличчя злочинця та транспортний засіб, в який він сідає. Це виявився той автомобіль, який інспектори і зупинили. Чоловіків затримали», – поінформували також в управлінні патрульної поліції

«На місце викликали слідчих. Один з чоловіків неодноразово був судимим за крадіжки та грабежі, а на даний момент перебуває під заставою в 142 000 гривень. Причетності до злочину особи не заперечували. Справу передали слідчим», – повідомили також в в управлінні патрульної поліції Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів