Понад усе любив сім'ю та Україну. Львів прощається з сержантом Романом Пенецьким

15:38 5 квітня 2024 р.

Фото до новини

У Романа Пенецького залишилися дружина, син, двоє доньок, зять, невістка та онучка.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У суботу, 6 квітня, Львів попрощається з військовослужбовцем Романом Пенецьким, який захищав Україну від російських окупантів. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Брюховицьому цвинтарі.
Біографічна довідка захисника

Роман Пенецький (06.11.1969-01.04.2024). Львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі №23 міста Львова. Професійно-технічну освіту здобув у відокремленому структурному підрозділі «Львівський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу Національного університету харчових технологій».

Працював у сфері ремонту холодильного обладнання та кондиціонування на товаристві з обмеженою відповідальністю торгівельно-виробнича компанія «Львівхолод» та товаристві з обмеженою відповідальністю «Арктика-Захід».

Сержант. З початком повномасштабного російського вторгнення боронив Україну в лавах 115-ї окремої механізованої бригади Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на північному, східному та південному напрямках.

За словами рідних, був люблячим батьком та майстром на всі руки. Понад усе любив сім'ю та Україну.

У Романа Пенецького залишилися дружина, син, двоє доньок, зять, невістка та онучка.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів