Львівщина віддасть останню шану шістьом полеглим Героям

10:42 7 березня 2024 р.

Фото до новини

Олег Байда, Юрій Співак, Віктор Кравець, Віталій Нєжинський, Дмитро Мельніков, Василь Пукшин загинули, обороняючи нашу державу.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Сьогодні Львівщина прощається з захисниками:

Олег Байда – родом із міста Червоноград. Проходив службу у військовій частині  А4943. Загинув 1 березня під час виконання бойового завдання.

Юрій Співак – житель села Стоянів Радехівської громади Червоноградського району. Був солдатом, стрільцем піхотного відділення піхотної роти. Загинув 1 березня на Запорізькому напрямі.

Віктор Кравець – львів’янин.

Працював водієм у ТзОВ «Епіцентр К». Захоплювався автомобілями.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації, став на захист Батьківщини до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони. Під час проходження служби отримав звання «старший солдат».

Віталій Нєжинський – народився у місті Белз Львівської області у родині військовослужбовця-прикордонника.

Був іподияконом церкви Воздвиження чесного Хреста Господнього у м. Євпаторія.

Брав безпосередню участь у подіях під час Революції Гідності, через що був змушений покинути Крим і завершувати навчання у Комунальному закладі Львівської обласної ради «Бориславський фаховий медичний коледж».

Був членом Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор», виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Воював у складі 3-ї окремої штурмової бригади. Брав участь у битвах за Київ, виконував завдання на південному та східному напрямках.

За особистий героїзм був нагороджений почесними нагрудними знаками Головнокомандувача ЗСУ «Сталевий хрест» та «Золотий хрест».

Дмитро Мельніков – уродженець міста Дрогобич Львівської області.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 37-ї окремої бригади морської піхоти.

Василь Пукшин – житель села Явора Турківської громади.

Був солдатом військової частини А4674.

Загинув 29 лютого 2024 року поблизу села Новомиргородка Запорізької області.

Вічна пам’ять усім захисникам!

Нагадаємо, 4 березня на Львівщині похоронили шістьох воїнів. Василь Савка, Володимир Гада, Володимир Шумський, Андрій Козлюк, Ігор Груник, Сергій Кушнір загинули, обороняючи нашу державу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів