Львів прощається зі старшим солдатом Віктором Кравцем і кухарем Дмитром Мельніковим

22:35 6 березня 2024 р.

Фото до новини

У Віктора Кравця залишилися батьки, дружина, 4-річна донька та сестра з родиною. У Дмитра Мельнікова - батьки, брат та сестра.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У четвер, 7 березня, Львів попрощається з військовослужбовцями. Віктор Кравець, Дмитро Мельніков захищали Україну від російських окупантів. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону захисників Віктора Кравця і Дмитра Мельнікова розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Віктора Кравця поховають на Личаківському кладовищі, а Дмитра Мельнікова – на Голосківському.

Біографічні довідки захисників

 

Завантажити фото

Віктор Кравець (13.03.1998-03.03.2024)/ Львів’янин.

 

Навчався у середній загальноосвітній школі №77 міста Львова з поглибленим вивченням економіки та управлінської діяльності. Здобув освіту у державному професійно-технічному навчальному закладі «Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівництва».

Працював водієм у ТзОВ «Епіцентр К». Захоплювався автомобілями. За словами рідних, мав «сильний, але дуже добрий характер».

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації, попри відсутність військового досвіду та звільнення з військової служби за станом здоров’я, добровільно став на захист Батьківщини від загарбників. Виконував бойові завдання у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Постійно удосконалював свої навички зі саперної справи, під час проходження служби отримав звання «старший солдат».

У Віктора Кравця залишилися батьки, дружина, 4-річна донька та сестра з родиною.

 

 

 

 

Завантажити фото
Дмитро Мельніков (09.10.1987-01.03.2024) Уродженець міста Дрогобич Львівської області.

Навчався у ліцеї №1 імені Івана Франка Дрогобицької міської ради. Здобув освіту у вищому професійному училищі № 19 міста Дрогобича за спеціальністю «кухар, кондитер».

Після завершення навчання обіймав посаду шеф-кухаря у Львові та за кордоном, а протягом останнього періоду – у місті Одеса. Мріяв у майбутньому працювати у ресторані, що отримав «зірку «Мішлен».

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував завдання для захисту територіальної цілісності та незалежності держави на південному та східному напрямках у лавах 37-ї окремої бригади морської піхоти Військово-морських Сил Збройних Сил України. Обіймав посаду кухаря господарчого відділення взводу забезпечення.

У Дмитра Мельнікова залишилися батьки, брат та сестра.
У четвер, 7 березня, Львів також попрощається з військовослужбовцем Віталієм Нєжинським.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів