Біля п'яти театрів Львова з'явилися написи «Діти»

13:51 17 березня 2024 р.

Фото до новини

Учора біля театру ім. Лесі Українки, театру ім. Леся Курбаса, театру «Слово і Голос», театру «Воскресіння», Першого театру та театр «Люди і ляльки» з’явились написи «ДІТИ».

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Вчора в Україні вшановували пам'ять українців, які загинули від авіаудару росіян по будівлі драматичного театру у Маріуполі, де на той момент перебували понад 1000 мирних мешканців. Через цю трагедію загинуло сотні людей, серед них діти. Для вшанування пам’яті загиблих і привернення уваги до злочинів країни-теториста, львівські театри провели акцію «ДІТИ».

Зокрема, вчора біля театру ім. Лесі Українки, театру ім. Леся Курбаса, театру «Слово і Голос», театру «Воскресіння», Першого театру та театр «Люди і ляльки» з’явились написи «ДІТИ». Саме такий великий напис маріупольці зробили біля драматичного театру у березні 2022 року, щоб росіяни знали, що там перебувають цивільні. Однак це не зупинило терористів і вони скинути на будівлю авіабомбу.

Акція «ДІТИ» – це акт підтримки українців, які перебувають під окупацією, вшанування пам'ять всіх загиблих та чергове нагадування світу про терористичні дії, які чинять росіяни проти України.

Читайте також: Азовсталь, драмтеатр: у Львові відкрили 30-метровий мурал на честь Маріуполя

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів