Жителів Сихівського району Львова запрошують прийти о 17.00 на семінар про створення ОСББ

09:45 2 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, захід відбудеться в приміщенні залу для конференцій Сихівської райадміністрації.

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні, 2 вересня, о 17.00 мешканці Сихівського району Львова  зможуть взяти участь у навчальному семінарі на тему «Як створити ОСББ у будинку та організувати його діяльність. Що для цього потрібно знати».

Захід відбудеться у приміщенні залу для конференцій Сихівської райадміністрації. В повідомленні також зазначено:

«Відділ супроводу ОСББ нагадує ініціативним мешканцям міста, що кожного місяця вони мають можливість стати учасниками щомісячних навчально-просвітницьких семінарів, які проходять у приміщеннях районних адміністрацій. Так, сьогодні мешканці Сихова матимуть змогу почерпнути важливу інформацію стосовно:

посилення впливу мешканців на умови свого проживання та якість обслуговування житла;

організацію створення ОСББ в будинку та здійснення його державної реєстрації;

прав та обов’язків співвласників у багатоквартирному будинку;

здійснення управління житловим комплексом через механізм ОСББ;

ведення господарської діяльності, проведення розрахунків витрат на утримання будинку в ОСББ, визначення розміру внесків;

залучення кредитних коштів для проведення ремонту будинку.

Мешканці  Личаківського та Галицького районів аналогічний семінар зможуть відвідати відповідно 4 та 9 вересня у приміщеннях  районних адміністрацій.

Охочі мешканці інших районів м. Львова теж матимуть змогу взяти участь у таких семінарах у своїх районних адміністраціях, про що їх повідомлятимуть щомісяця за місцем проживання.

Для отримання додаткової інформації, звертайтеся у відділ супроводу ОСББ департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради за тел. 2975-995 (932). Контактна особа – Оксана Калинець, тел. 297-59-95/32».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів