Завтра голова Львівської ОДА обговорить продуктовий ажіотаж з керівниками торгових мереж (відео)

15:49 26 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Павло Паламарчук / «День»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, завтра, 27 лютого, о 10.00 голова Львівської ОДА Олег Синютка проведе зустріч з керівниками найбільших торгових мереж області у зв’язку з ситуацією, яка склалася з продажем продуктових товарів.


Відео: tvzikua

«Олег Синютка збирає торгові мережі і гуртовиків через продуктовий ажіотаж», – повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, конкретизуючи при цьому:

«Завтра, 27 лютого, о 10.00 голова Львівської ОДА Олег Синютка проведе зустріч з керівниками найбільших торгових мереж області у зв’язку з ситуацією, яка склалася з продажем продуктових товарів. Згідно з існуючою інформацією, деякі торгові мережі необдумано використовують певні маркетингові ходи, щоб продати товар, що в свою чергу призводить до виникнення паніки серед громадян, викликаної нестабільною ситуацією на валютному ринку.

«У цій ситуації необхідний виважений підхід, зокрема з боку підприємців. Зараз в області немає і в подальшому не передбачається проблем із наявністю продуктів», – зазначає Олег Синютка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів