Західна Україна вже два місяці не платить за газ, – в.о. віце-прем'єра

16:22 6 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Юрій Бойко заявив у четвер, що заборгованість теплокомуненерго за блакитне паливо збільшується в основному за рахунок тих областей, які не підтримують владу.

Виконувач обов’язків віце-прем'єр-міністра Юрій Бойко стверджував сьогодні, 6 лютого, на прес-конференції у Харкові: «У нас дійсно останні два місяці перестали надходити розрахунки по газу, особливо з боку тих регіонів, у яких ліквідували владу. Сьогодні практично гроші не надходять. Ми зараз працюємо над цією проблемою».

Урядовець наголосив: «Тим, хто сьогодні керує обласними адміністраціями в Західній Україні, важливо зрозуміти, що прийде час, коли треба буде розраховуватися, а не кудись подіти ці гроші». Юрій Бойко стверджує також, що станом на початок лютого борг комунальних підприємств перед НАК «Нафтогаз України» становить близько 27 млрд. грн., приблизно стільки ж компанія повинна «Газпрому» за імпортоване паливо.

Повідомляючи про це, «iPress.ua» додає, що вчора, 5 лютого, НАК «Нафтогаз України» погрожував перекривати блакитне паливо тим підприємствам, які за нього не платять, і домагатися блокування рахунків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів