Виконком міськради Львова схвалив його бюджет на 2014 рік

13:18 5 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Відтак завтра його винесуть на розгляд пленарного засідання сесії ЛМР.

За словами директора департаменту фінансової політики ЛМР Олега Іщука, бюджет міста сформовано відповідно до основних показників, а його особливостями є збільшення заробітної плати працівникам першого тарифного розряду на 5,9% і зростання мінімальної заробітної плати на 8,1%. Другий параметр – зниження цін на тепло для бюджетних установ.

Відтак загальний обсяг доходів загального фонду міського бюджету на 2014 рік схвалили в сумі 2 млрд. 528 млн. 909 тисяч грн, а спеціального фонду – 382 млн. 984,8 тисячі грн, у тому числі бюджету розвитку – 275 млн. 245 тис. грн. Олег Іщук повідомив також:

«Усі ті гарантії, які місто надавало комунальним підприємствам за позиками, ми практично включили в бюджет розвитку. Це запозичення ЛКП «Львівавтодор», ЛКП «Львівелектротранс» та ЛКП «Львівтеплоенерго» у ЄБРР. 

У бюджеті розвитку враховані всі ті платіжки, які в кінці року казначейство повернуло невиконаними. Це більше 40 млн грн. Окрім того, завтра на сесії з прийняттям бюджету уможливлять стовідсоткове покриття коштів на снігоприбиральну техніку, яка вже давно мала бути придбана». 

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий запевняє: «Проект бюджету, який підготовлений виконкомом і сьогодні схвалений, опрацьований бюджетними комісіями, він максимально збалансований. Цей бюджет дасть місту змогу нормально пройти цей непростий рік, враховуючи дуже багато ризиків».

Про це повідомляє сьогодні, 5 лютого, прес-служба міської ради.

Як інформував «ЩЛ», завтра сесія Львівської міськради розгляне бюджет міста.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів