Виконком ЛМР погодив проект бюджету Львова

19:42 23 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Обсяг дохідної частини затверджено в розмірі 3593955 тисяч гривень, а видаткової – 3738755 тисяч гривень.

«Виконавчий комітет погодив основні показники проекту бюджету на 2016 рік», – повідомили сьогодні, 23 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Обсяг дохідної частини затверджено в розмірі 3593955 тисяч гривень, а видаткової – 3738755 тисчяч гривень. Як зазначив керівник міського департаменту фінансової політики Олег Іщук, перш за все, у проекті бюджету врахували пропозиції депутатських комісій, відтак – збільшили видатки на соцзахист на 1,633 млн. гривень.

Йдеться, зокрема, про допомогу на оздоровлення дітей учасників АТО та різноманітні соціальні програми для молоді. Видатки на культуру та мистецтво запропонували збільшити на 1,8 млн. гривень, на фізичну культуру та спорт – на 800 тисяч гривень, сферу ЖКГ, зокрема, для влаштування благоустрою та прибирання на кладовищах, – на 300 тисяч гривень.

Олег Іщук підкреслив: «Цей бюджет розроблено на підставі чинного, станом на сьогодні, законодавства. Якщо в ньому будуть якісь зміни, ми також внесемо відповідні корективи до міського бюджету». 

Окрім цього, враховуючи статус Львова як міста літератури ЮНЕСКО, вирішили додати близько трьох мільйонів гривень на книгочитання. Однак, як підкреслює Олег Іщук, цю суму скоригують відповідно до міської програми підтримки читання, яку зараз формують спільно з громадськими активістами і вже в січні планують винести на розгляд сесії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів