Відсьогодні над міжнародним аеропортом «Львів» – «відкрите небо», – МІУ (відео)

15:24 2 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 5.ua

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський повідомив у четвер під час брифінгу в Кабміні: «Сьогодні ми відкриваємо аеропорт «Львів» для всіх перевізників на основі двосторонніх договорів».

Міністерство інфраструктури з сьогоднішнього дня, 2 квітня, відкриває аеропорт «Львів» на принципах «відкритого неба» в односторонньому порядку. Про це заявив глава Міністерства інфраструктури Андрій Пивоварський сьогодні, 2 квітня, під час брифінгу у Кабінеті міністрів України.

«Сьогодні прийнято рішення задіяти принципи відкритого неба в аеропорту Львів. Сьогодні ми відкриваємо аеропорт «Львів» для всіх перевізників на основі двосторонніх договорів... Кожен, хто одержить дозвіл у своїй авіаслужбі, може летіти у аеропорт «Львів», – сказав Пивоварський. Він підкреслив, що це буде перед тим, як Україна підпише договір про спільний авіаційний простір.

Про це повідомив сьогодні, 2 квітня, кореспондент інформаційної агенції «РБК-Україна». Своєю чергою, телевізійний «5 канал» цитує в четвер з уст Пивоварського:

«Аеропорт «Львів» відсьогодні працює в режимі «відкритого неба».Питання про «спільний авіаційний простір» дуже довге і складне. Тому ми починажмо в односторонньому порядку.

Ми готові до застосування принципу «відкритого неба» над аеропортом Львова. З сьогоднішнього дня ми відкриваємо аеропорт «Львів» для будь-яких авіаперевізників на основі двосторонніх договорів.

Але авіакомпанії мають отримати дозвіл у своїх авіаслужб для таких польотів. Будуть лише два обмеження – непроста ситуація по напрямку Франції, але там не з нашого боку складності… Ще один складний простір – турецький напрям».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів