У містах Новий Розділ і Новояворівськ пропонують оголосити надзвичайний стан

11:36 8 листопада 2019 р.

Сьогодні, 8 листопада, у Львівському пресклубі – пресконференція на тему «Загроза техногенної катастрофи у місті обласного значення Новий Розділ через зрив опалювального сезону. Шляхи вирішення цієї проблеми».


Відео: Львівський пресклуб

Учасники:

Тарас Батенко, народний депутат України;

Ігор Телішевський, депутат Львівської міської ради;

Андрій Цюра, заступник міського голови Нового Роздолу (2015-2019).

Довідка 

Міста Новий Розділ і Новояворівськ Львівської області стали єдиними населеними пунктами в Україні, в яких не розпочався опалювальний сезон 2019/2020 рр. Важливо, що питання запуску тепла в домогосподарства мешканців є проблемним уже два опалювальні сезони поспіль.

Органи місцевого самоврядування не можуть самостійно вирішити питання опалювального сезону. Обласна влада має усі важелі впливу та повноваження вирішити цю проблему із запуском тепла у домівки мешканців Нового Роздолу і Новояворівська у разі введення режиму надзвичайної ситуації.

Важливо невідкладно скликати засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і відповідно до статті 4 Закону України «Про правовий режим надзвичайного стану» оголосити надзвичайний стан техногенного характеру в місті Новий Розділ для невідкладного запуску теплогенеруючих установок і подання тепла у домогосподарства мешканців та інші комунальні заклади міст Новий Розділ та Новояворівськ Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів