У Львові пройде велофорум

17:30 21 вересня 2016 р.

30 вересня 2016 року у Стрийському парку відбудеться ІІ форум «Місто. Транспорт. Екологія» (МТЕ-2016), який цього року присвячений найекологічнішому міському транспорту – велосипеду.

Як пповідомили сьогодні, 21 вересня, в прес-службі міськради, мета велофоруму – підсумувати успіхи та окреслити плани й проекти у розвитку велоінфраструктури Львова й області, надати майданчик еко-спрямованому бізнесу для обміну ідеями, привернути увагу до правил та культури вуличного руху за участю велосипедистів. Серед запрошених гостей форуму «МТЕ-2016. Велосипед і місто» –представники державної влади, експерти з питань оптимізації міського простору, велоактивісти, підприємці, представники міжнародних організацій, активні та перспективні користувачі велосипедів.

Програма форуму охоплюватиме три зони активності: виставка представників велобізнесу та бізнесу, пов’язаного з використанням велосипедів; конференція, присвячена проектам з розвитку велоінфраструктури, велопідприємництва та велокультури; вулична активність – тестування велосипедів «в костюмах», зона для фотографування.

Участь у форуміі – безкоштовна. Попередня реєстрація – обов’язкова. Детальніше про велофорум, реєстраційна форма та контактна інформація – за посиланням.http://lcci.com.ua/events/event/drugyj-forum-misto-transport-ekologiya/

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів