У Львів приїде понад 200 представників IT-компаній, орієнтованих на Захід

13:44 5 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: liof.org

У березні у Львові пройде Lviv Outsourcing Forum – найбільша в Західній Україні конференція для українських ІТ компаній, котрі працюють на закордонних ринках.

За прогнозами, у 2013 році українські аутсорсери надали послуг на 2 млрд. доларів, ріст галузі становить 30-40% щорічно. У Львові в галузі інформаційних технологій задіяно понад 10 000 працівників та приблизно 25% всіх програмістів України. 

У березні у Львові пройде Lviv Outsourcing Forum – найбільша в Західній Україні конференція для українських ІТ компаній, котрі працюють на закордонних ринках. Подія відбудеться вже вшосте та збере найбільш активних представників галузі. Очікується, що її відвідає понад 200 представників аутсорсингових компаній, інформують організатори.

Серед доповідачів конференції -Тарас Кицмей, президент корпорації SoftServe, Роман Хміль, операційний директор данської аутсорсингової ІТ компанії Ciklum, Олексій Скрипник, співзасновник та директор компанії "Елекс", Степан Веселовський, виконавчий директор IT-BPO-кластер, Віктор Валєєв, директор асоціації “Інформаційні технології України” та багато інших.

Перший Lviv Outsourcing Forum відбувся навесні 2009 року. Тоді його відвідало 80 осіб. Торік його відвідало понад 150 учасників.

Цьогоріч подія буде тривати два дні. 28 березня відбудеться Lviv Freelance Forum. Подія розрахована на на фрілансерів та малі аутсорсингові компанії, що працюють з закордонними замовниками в Україні. 29 березня конференція відбуватиметься в два потоки. Для великих та середніх компаній і присвячена побудові компанії як повноцінного та системного бізнесу та для малих та середніх компаній, де підніматимуть питання побудови системи продаж та корпоративної культури, визначення власної стратегії на ринку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів