ТОП-5 авто – лідерів продажу на авторинку Львова

08:32 18 серпня 2017 р.

Фото до новини

У Львові більшою популярністю користуються надійні практичні авто, без зайвого пафосу. Переважно це машини німецьких автовиробників, які пройшли довготривале випробування українськими дорогами і водіями.

На базі платформи AutoMoto.Ua, всеукраїнського агрегатора оголошень з продажу нових та б/в авто, визначена п’ятірка машин, які користуються найбільшим попитом у Львові. Фаворити визначались на основі кількості операцій купівлі-продажу за період з 1 січня до 1 серпня 2017 року. Якщо ви плануєте купити авто, проте досі не визначилися з маркою та моделлю – дізнаєтесь, які автівки володіють добрими експлуатаційними якостями, та які можна швидко перепродати, за бажання оновити свій транспортний засіб. Також ця інформація допоможе тим, хто займається продажем автомобілів професійно. Оскільки, знаючи попит ринку, можна створити релевантну пропозицію і активні продажі. Тож наш рейтинг має такий вигляд.

1. Практичний Volkswagen Golf

Варто зазначити, що цей автомобіль користується стабільним попитом не тільки серед українців, а й у всьому світі. Зокрема, він здобув титул найбільш продаваного авто в Європі у 2016 році. Його базова версія повністю відповідає визначенню «базова». Електропривід вікон і дверних замків, інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном, Bluetooth – цих технологій достатньо для сучасного водія, який першочергово цінує ходові якості. Водночас автовиробник піклується про тих, кому потрібен вищий рівень комфорту, пропонуючи широкий асортимент опцій. Згідно з даними на сайті automoto.ua, ціни на вживані Фольксваген Гольф коливаються від кількох сотень доларів, за нерозмитнений автомобіль, до більше 10 тисяч доларів, за зареєстрований в Україні. Якщо ж ви вже знайомі з Golf, та хочете спробувати щось альтернативне - можна розглянути його основних конкурентів: Форд Фокус, Тойота Ауріс, Рено Меган, Мазда 3 та ін.

2. Елегантний Audi A6

Ауді А6 – класика, яка ніколи не виходить з  моди. З кожним поколінням він стає тільки кращим і більш бажаним для вітчизняного водія. Цей автомобіль належить до преміум-класу, що неодмінно відображається і на його ціні. Проте, репутація надійного, швидкісного і високотехнологічного авто постійно розширює коло бажаючих придбати Audi A6. Також, покупців цього авто приваблює поєднання потужного двигуна V6 із легендарною системою повного Quattro. Динаміка цін від АвтоМото демонструє, що середня вартість б/в Ауді А6 стала значно нижчою за останні кілька місяців. Можливо, на це вплинуло збільшення кількості нерозмитнених авто, зокрема, у регіоні.

3. Демократичний Skoda Octavia

Його перевагою серед конкурентів є просторий салон та особливо місткий багажник. Якщо порівнювати з іншими компактними седанами – він не вирізняється захоплюючою динамікою, високою якістю застосованих матеріалів чи надсучасними технологіями. Однак ціна продажу Шкода Октавія досить демократична, та й в обслуговуванні цей автомобіль не вибагливий. Ще однією перевагою Skoda Octavia є його економічність. Як зазначено в огляді від Automoto, він споживає 5,7 л на 100 км. Загалом це типовий, практичний автомобіль без будь-якого натяку на розкіш.

4. Представницький Mercedes-Benz E-Class

Яскравий і наймасовіший представник бізнес-класу, головними перевагами якого є високий рівень комфорту, багатофункціональність і добрі ходові характеристики. Мерседес Е-клас легкий та зручний в управлінні, впевнено набирає швидкість завдяки потужному V6, і є найбільш економічним серед усієї родини автомобілів Мерседес (споживає 7,84 л/100 км). Для задоволення потреб широкого кола автолюбителів виробник пропонує на вибір різні типи кузова цієї серії: купе, седан, універсал, кабріолет. Найбільш поширеним на ринку вживаних авто є седан.

5. Витончений Renault Megane

Прямий конкурент лідера рейтингу. Прагне перегнати його за допомогою більш технологічно оснащеної базової пропозиції та витонченого дизайну. Проте очевидно, що водії обирають перевірені й дешевші варіанти. Виходячи з даних на сайті Автомото, ціна на вживане авто становить від 4 158 до 16 500 доларів. Що приблизно на 40% дорожче, ніж Фольксваген Гольф. Хоча, мабуть це єдине в чому програє Рено Меган. Його остання версія отримала більш м’яку підвіску, стійкий до морозів акумулятор та інші технічні вдосконалення для надійнішої експлуатації. А якісно оздоблений салон створює відчуття комфорту, не притаманне більшості конкурентам.

Підбиваючи підсумок цього рейтингу стає зрозумілим, що у Львові більшою популярністю користуються надійні практичні авто, без зайвого пафосу. Переважно це машини німецьких автовиробників, які пройшли довготривале випробування українськими дорогами і водіями.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів