На підтримку тваринників спрямували з бюджету Львівщини 50 мільйонів гривень

15:52 13 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Претенденти для отримання часткового відшкодування вартості закуплених племінних тварин повинні подати необхідні документи у департамент агропромислового розвитку.

Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації проводить реалізацію Державної програми підтримки галузі тваринництва, якою передбачено кошти на часткове відшкодування вартості закуплених племінних тварин, зокрема, великої рогатої худоби, свиней та овець. Загалом на підтримку галузі тваринництва з бюджету України спрямовано 50 мільйонів гривень.

Про це повідомила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз. За її словами, сільськогосподарські підприємства можуть претендувати на відшкодування до 50 відсотків вартості тварин, проте компенсація не може перевищувати певних сум. Зокрема за одну голову великої рогатої худоби відшкодування не може перевищувати 12000 гривень, за свиню – 2400 гривень та за вівцю – 2000 гривень.

Претенденти для отримання часткового відшкодування вартості закуплених племінних тварин повинні подати у Департамент агропромислового розвитку на проспекті Чорновола, 57 у Львівові необхідні документи, передбачені у Порядку використання коштів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2015 №884. З нею та формою заявки можна ознайомитись на сторінці департаменту в розділі «Програми» на сайті Львівської облдержадміністрації.

Про це повідомили сьогодні, 13 травня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів