На Львівському летовищі відмовляються надавати інформацію про скасовані чи перенесені рейси

12:18 29 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: «Аvianews.com»

Генеральний директор міжнародного аеропорту «Львів» Ростислав Веселов вважає, що інформація про скасовані чи перенесені рейси «не відноситься до публічної».

«Міжнародний аеропорт «Львів» відмовляється надавати інформацію про скасування чи перенесення рейсів. Про це йдеться у відповіді підприємства на інформаційний запит видання «Аvianews.com» про доступ до публічної інформації.

Відповідний документ підписав генеральний директор аеропорту Ростислав Веселов.

Зокрема, у ньому йдеться, що запитувана інформація "не відноситься до публічної".

До комерційної інформації також зарахували дані про метеомінімуми аеропорту, тобто, при якій видимості повітряні судна можуть виконувати злети і посадки, а також на чиєму балансі перебуває обладнання, куплене під час реконструкції аеродрому у Львові на кошти платників податків всієї України. Веселов наголошує на тому, що підприємство взагалі не є розпорядником інформації.

Зазначимо, що з 21 грудня 2014 року в аеропорту «Львів» без пояснення причин була відключена інструментальна система посадки. Через це метеомінімуми були знижені і внаслідок чого були затримані або скасовані кілька десятків рейсів, а деякі пасажири не могли вилетіти впродовж декількох днів.

Загалом пасажиропотік міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького за 2014 рік скоротився на 20% до 585,2 тис пасажирів, з них 479,6 тис пасажирів скористались міжнародними та 105,6 тис пасажирів скористались внутрішніми напрямками. На сьогодні летовище приймає всьоого 5 рейсів на день».

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів