Міський бюджет Львова ще раз все-таки спробують прийняти 19 січня

16:48 15 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: segodnya.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, Андрій Садовий знову скликає в понеділок пленарне засідання сесії ЛМР.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 15 січня, «Щоденному Львову», що міський голова Андрій Садовий скликає в понеділок своїм розпорядженням пленарне засідання сесії ЛМР на 10-ту годину ранку 19 січня. В повідомленні також пояснили:

«Найголовніше питання, яке розглядатимуть на сесії – міський бюджет Львова на 2015 рік. Рішення міського голови скликати «бюджетну» сесію на Водохреща підтримує капелан Львівської міської ради, отець Павло Дроздяк, адже якнайшвидше прийняття бюджету міста на 2015 рік є надважливим.

«Попри те, що у понеділок – велике свято, важливо все ж зібратись і до обіду попрацювати над прийняттям бюджету Львова – о 10.00 год розпочати сесію, а вже о 13.30 піти спільно помолитись та освячувати воду на площі Ринок», – зазначив о. Павло Дроздяк. Нагадаємо, заплановане на 15 січня пленарне засідання сесії ЛМР, на якому мали б розглядати бюджет Львова на 2015 рік, не відбулось, оскільки не було кворуму депутатів».

Як інформував «ЩЛ», хоч виконком ЛМР схвалив міський бюджет Львова, заплановане на сьогодні пленарне засідання сесії, на якому мали б розглядати бюджет на 2015 рік, не розпочалося, оскільки не було кворуму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів