Львівщина отримала 134 млн. грн для виплати зарплати працівникам бюджетної сфери, – ЛОДА

15:28 4 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: city.kherson.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, «за розпорядженням Кабінету Міністрів України, Львівщині додатково виділено дотацію з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів у сумі 134 млн. грн для виплати заробітної плати в бюджетній сфері».

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 4 грудня, «Щоденному Львову», що, «за розпорядженням Кабінету Міністрів України, Львівщині додатково виділено дотацію з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів у сумі 134 млн. грн для виплати заробітної плати в бюджетній сфері». У повідомленні також мовиться:

«3 грудня 2014 року розпорядженням голови обласної державної адміністрації зазначені кошти додаткової дотації розподілено між районними і міськими (міст обласного значення) бюджетами. Як зазначив т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський, у найближчий час департамент фінансів облдержадміністрації частину коштів дотації перерахує районним і міським бюджетам, що дозволить виплатити заробітну плату працівникам установ, які фінансуються з місцевих бюджетів області, за листопад та першу половину грудня поточного року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів