«Львівавтодор» запровадить оплату за паркування за допомогою «QR»-кодів

17:35 27 лютого 2017 р.

Львів стане другим містом після Дніпра, у якому діятиме оплата за паркування за допомогою «QR»-кодів».

Речник комунального підприємства «Львівавтодор» Олексій Хміль повідомив сьогодні, 27 лютого: «Приватбанк» запропонував нам впровадити оплату через «Privat24» за паркування. Оплата здійснюватиметься за допомогою «QR»-кодів. Такий самий принцип оплати вже працює у львівському електротранспорті. Львів стане другим містом після Дніпра, у якому діятиме оплата за паркування за допомогою «QR»-кодів». 

За словами Олексія Хміля, впровадити оплату через смартфон мають наприкінці березня. Спочатку «QR»-коди розмістять на двох платних паркінгах у центрі Львова, проте у «Львівавтодорі» ще вирішують, на яких саме парковках впроваджувати онлайн-оплату.

Вартість паркування залишиться незмінною. Натомість «Львівавтодор» сплачуватиме «Приватбанку» 60 копійок з кожної оплати через «Privat24».

Контроль за оплатою через «Privat24» паркувальники здійснюватимуть онлайн. Для цього паркувальник в режимі онлайн відправлятиме до «Приватбанку» держномер автомобіля і одразу отримуватиме інформацію про те, чи його водій оплатив за паркування.

Про це повідомили сьогодні, 27 лютого, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «Вартість стоянки у першій паркувальній зоні у Львові становить шість гривень за годину на відкритих майданчиках та до восьми гривень за годину на закритому паркінгу на вулиці Валовій. Наразі оплатити за проїзд можна за допомогою паркоматів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів