ЛОДА запевняє, що цьогоріч в економіку Львівщини залучено $75 млн. іноземних інвестицій

16:52 10 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Про це, як повідомила сьогодні, 10 жовтня, прес-служба облдержадміністрації, інформував директор її департаменту економічного розвитку, інвестицій та промисловості Денис Шмигаль.

За його даними, найбільше іноземні інвестори вкладають кошти у сільське господарство та у сферу енергозбереження. «Невдовзі на території Сколівського, Старосамбірського та Турківського районів запрацює потужна Смеричанська вітрова електростанція. Лише цей проект дасть можливість залучити в економіку області близько 100 млн. доларів інвестицій впродовж наступних 1,5 року», – конкретизував зокрема Денис Шмигаль.

Запевнив також, що іноземні компанії зацікавились пропозицією ЛОДА щодо будівництва комплексу мережевих готелів поблизу Яворівського озера. І що завтра на Львівщині стартує ХІІІ Міжнародний Економічний Форум, на якому заплановано підписання важливих угод. 

Однак, як інформував «Щоденний Львів», голова Львівської обласної державної адміністрації Юрій Шемчук зайняв друге місце з кінця в рейтингу, складеному Кабінетом Міністрів України, «забезпечивши» відставання регіону саме за економічними показниками. Тому одне з двох – або їх недооцінюють в уряді, або переоцінюють в ЛОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів