Громадські слухання щодо будівництва на Львівщині сміттєзаводу триватимуть до 15 липня

09:20 14 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У Львівській облдержадміністрації розробили графік громадських слухань щодо будівництва сміттєперобного заводу на території Львівщини.

Упродовж червня й до 15 липня інвестори презентуватимуть на громадських слуханнях місцевим громадам проекти комплексів з утилізації твердих побутових відходів. Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також наголосили: «Проведення громадських слухань – обов’язкове, це вирішила обласна комісія, яка з 10 грудня 2016 року працювала над визначенням інвестора. До проведення громадських слухань, крім місцевих громад, залучать й членів комісії, серед яких представники влади, фахівці та експерті в галузі екології та будівництва».

В облдержадміністрації також нагадали: «10 грудня 2016 року Львівська ОДА оголосила про початок відкритого конкурсу щодо вибору інвестора для будівництва та експлуатації комплексу з утилізації (перероблення) твердих побутових відходів на території області. Для цього були опрацьовані три земельні ділянки під розміщення комплексу з утилізації твердих побутових відходів, зокрема – в Яворівському, Миколаївському та Дрогобицькому районі. Пізніше земельну ділянку у Яворівському районі, зважаючи на звернення міського голови Львова, відповідним розпорядженням голови ЛОДА передано ЛКП «Збиранка».

«31 травня, на підсумковому  засіданні конкурсної комісії щодо визначення інвестора з будівництва сміттєпереробного комплексу з утилізації твердих побутових відходів на території Львівської області визначили переможців. Відтак, одразу три компанії – ТзОВ «Вейст Менеджмент Системс», ТзОВ «Глассворк технолоджі» та інвестиційно-екологічна компанія «ІЕК» готові до спорудження комплексів з поводженням твердих побутових відходів», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації та опублікували графік громадських слухань щодо будівництва сміттєперобного заводу на території Львівщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів