Богдан Дубневич купив площу Ринок, 28 за 16,8 млн грн

15:30 22 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: centre7.org.ua

Сьогодні, 22 липня, у Львові продано на аукціоні приміщення на пл. Ринок, 28. Переможцем став учасник №7, який купив приміщення за 16 млн. 800 тис. грн.

Стартова ціна цього приміщення становила 5 млн. 349 тис. грн. Як і сподівалось управління комунальної власності, повідомляє прес-служба Львівської міської ради,у підсумку торгів ціна збільшилася, і бюджет міста отримав значно більші надходження.

Адвокат ТОВ "Гранд Готель" Олексій Різник, який давав спеціальну прес-конференцію перед проведенням аукціону, сказав у коментарі "Щоденному Львову", що сьогодні справді виграв місцевий бюджет. Адже наприкінці аукціону, після позначки 11 млн гр, за приміщення боролися тільки два учасники - №7 Богдан Дубневич і №11 - ТОВ "Гранд Готель". Саме тому, вочевидь, відомому на Львівщині підприємцеві Богдану Дубневичу довелося заплатити за це приміщення трохи більше коштів, ніж він до цього сподівався. 

Нагадаємо, що адвокат Олексій Різник звертався до міського голови Львова Андрія Садового з тим, щоб до участі в аукціоні допустити всіх потенційних учасників, які сплатили гарантійний внесок. Міський голова Львова почув адвоката, і ТОВ "Гранд Готель", яке могло на той час залишитися поза аукціоном, було допущене до участі в аукціоні і, як з'ясувалося, допомогло зробити боротьбу за приміщення азартнішою, а його продажну ціну - значно вищою. У виграші - теоретично - мали би опинитися також і всі львів'яни.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів