16 жовтня о 15.00 у Франківській РДА Львова – семінар про ОСББ та організацію його діяльності

16:12 15 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, захід відбудеться у приміщенні залу для конференцій райадміністрації.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 15 жовтня, «Щоденному Львову», що завтра о 15.00 у Франківській РДА проведуть семінар про ОСББ та організацію його діяльності. У повідомленні також конкретизують:

«16 жовтня о 15.00 год. мешканці Франківського району м. Львова зможуть взяти участь у навчальному семінарі на  тему: «Як створити ОСББ у будинку та організувати його діяльність. Що для цього потрібно знати». Захід відбудеться у приміщенні залу для конференцій Франківського райадміністрації.

Відділ супроводу ОСББ нагадує ініціативним мешканцям міста, що кожного місяця вони мають можливість стати учасниками щомісячних навчально-просвітницьких семінарів, які проходять у приміщеннях районних адміністрацій. Так, завтра мешканці Франківського району матимуть змогу почерпнути важливу інформацію стосовно:

посилення впливу мешканців на умови свого проживання та якість обслуговування житла;

організацію створення ОСББ в будинку та здійснення його державної реєстрації;

прав та обов’язків співвласників у багатоквартирному будинку;

здійснення управління житловим комплексом через механізм ОСББ;

ведення господарської діяльності, проведення розрахунків витрат на утримання будинку в ОСББ, визначення розміру внесків;

залучення кредитних коштів для проведення ремонту будинку.

Мешканці Залізничного району аналогічний семінар зможуть відвідати 28 жовтня у приміщенні районної адміністрації.

Охочі мешканці інших районів м. Львова теж матимуть змогу взяти участь у таких семінарах у своїх районних адміністраціях, про що їх повідомлятимуть щомісяця за місцем проживання.

Про бажання взяти участь у навчальному семінарі потрібно попередньо зареєструватися у відділі супроводу ОСББ департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради за тел.2975-932, 2975-995, або за адресою пл. Ринок, 1 каб. 107».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів