13 травня біля театру опери і балету у Львові пропонуватимуть роботу майже 50 працедавців

14:54 30 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: savservice.com

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в міському центрі зайнятості, 13 травня об 11.00 біля оперного театру на проспекті Свободи відбудеться захід «Тебе шукає робота».

У міському центрі зайнятості повідомили сьогодні, 30 квітня, «Щоденному Львову»:

«13 травня об 11.00 біля оперного театру на проспекті Свободи відбудеться захід «Тебе шукає робота», роботу пропонуватимуть майже 50 працедавців.

13 травня 2015 року Львівський обласний центр зайнятості спільно з Національним університетом «Львівська політехніка» проводять масовий захід «Тебе шукає робота», у рамках якого відбуватиметься 25-й Ярмарок кар'єри. Місце проведення заходу – на проспекті Свободи – від фонтану перед Оперним театром до площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку

Запрошуємо Вас взяти участь у цьому заході. Ви матимете можливість яскраво презентувати власне підприємство під час проведення Ярмарку, адже для цього будуть створені всі належні умови – в спеціально облаштованому боксі розміщувати плакати, банери, рекламувати власні товари та послуги тощо.

Претендентам на участь у заході потрібно до 24 квітня 2015 року надіслати до Львівського міського центру зайнятості на електронну адресуjob@rec.lviv.ua інформацію із зазначенням таких даних:

повна назва підприємства (без скорочень);

юридична адреса та поштовий індекс;

поштова (фактична) адреса;

Зверніть увагу! За умови, якщо юридична і фактична адреси відрізняються, потрібно зазначити, на яку з них адресувати запрошення на ім’я керівника ПОУ для участі у Ярмарку;

телефон, факс, електронна адреса;

ПІБ та посада керівника (повністю);

ПІБ та посада особи, відповідальної за добір персоналу;

напрями діяльності;

потреба у фахівцях, з яких спеціальностей, їх кількість (у тому числі на перспективу);

вимоги до претендентів;

заробітна плата;

стисла інформація про підприємство і перспективи розвитку.

Зазначену інформацію претенденти на участь у ярмарку можуть також надсилати на інтернет-адресу pou@locz.lviv.ua. За додатковою інформацією звертатися за телефонами: 244-59-91; 233-01-67, 245-03-11».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів