Архів новин

Режим Януковича вирішив кинути Ірину Сех за ґрати

Режим Януковича вирішив кинути голову Львівської обласної організації ВО "Свобода", голову фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Ірину Сех за ґрати. Про це стало відомо від компетентних та поінформованих людей, виконавців, котрі отримали вказівки працювати проти "Свободи", зрештою, про це свідчать останні події, повідомляє Олег Тягнибок у своєму блогу на Українській правді.

Це – помста антиукраїнської влади за твердість, послідовність та принциповість Ірини Сех у відстоюванні українських національних інтересів. Усі добре пам'ятають її рішучу позицію під час подій 9 травня 2011 року у Львові, коли вона разом зі львівською громадою намагалася не допустити ритуального приниження українців. Влада не може пробачити Ірині Сех заяви колишнього голови Львівської ОДА М. Цимбалюка про відставку, яку він написав на вимогу свободівців після подій 9 травня. Банковій дуже не подобається послідовна позиція Ірини Сех проти нинішнього львівського намісника Януковича – Костюка та лобійованих ним проектів.

І ще не менш важливо – голова Львівської обласної організації ВО "Свобода" Ірина Сех має найвищий рейтинг у Бродівському виборчому окрузі і реально претендує на перемогу на парламентських виборах 2012 року. Це категорично не влаштовує режим, який прагне забрати цей округ для нібито "незалежного" кандидата і не допустити перемоги свободівки. Тому влада вдалася до терору і переслідування Ірини Сех та її родини.

На адресу керівника Львівської "Свободи" надходили погрози. "Доброзичливці" переказували Ірині, щоби вона відмовилася від своєї політичної позиції та пішла на співпрацю з режимом, бо інакше їй підкинуть наркотики, звинуватять у контрабанді чи нейтралізують іншим способом. Після 9 травня 2011 року Ірина Сех постійно помічала, що за нею стежать, її неодноразово викликали в управління МВС.

Після чергової критики на адресу голови Львівської облдержадміністрації 15 березня 2012 року група із дев'яти високопосадовців Державної податкової служби розпочала позапланову виїзну документальну перевірку малого приватного підприємства (МПП) "Топаз", власником якого є чоловік Ірини Сех. Оскільки планова перевірка цього підприємства відбулася 2011 року і жодного серйозного порушення виявлено не було, то, очевидно, підприємство "Топаз" "пресують" у рамках спецоперації терору, шантажу й залякування під назвою "Супутник", яку антиукраїнська влада провадить проти непідконтрольного їй бізнесу. На жаль, незаконними податковими перевірками переслідування І. Сех не обмежилось. 18 березня 2012 року невідомі зловмисники проникли в будинок Ірини Сех у Бродах та вчинили в ньому погром.

МПП "Топаз" негайно оскаржило в суді позапланову перевірку, і суд, спочатку в порядку забезпечення позову, виніс ухвалу про призупинення будь-яких дій податківців щодо проведення перевірки, а 12.03.2012р. визнав незаконним та скасував наказ про проведення позапланової перевірки. Проте податківці, свідомо і навмисно не виконуючи рішення суду, завершили перевірку і за надуманими, навіть смішними підставами нарахували підприємству штрафні санкції. Розуміючи політичний характер податкового переслідування і відсутність підстав для притягнення до відповідальності, управління податкової міліції відмовило в порушенні кримінальних справ проти посадових осіб МПП "Топаз" з приводу надуманих порушень, які були викладені в акті перевірки.

Однак замовники переслідування І. Сех не змирилися з програшем. У травні тишком-нишком було безпідставно порушено кримінальну справу за ст.212 ч.3 КК України з формулюванням "за фактом вчинення злочину" (що є грубим порушенням Кримінально-процесуального кодексу, адже всім відомі посадові особи підприємства, які перелічені в акті перевірки). Порушення карної справи, про яку не знало підприємство, розв'язало руки для чергового свавілля. Про порушення справи на "Топазі" дізналися лише за місяць і лише тому, що кілька підприємців, яких змушували дати неправдиві свідчення, самі повідомили директорові підприємства про те, що з ними трапилось. МПП "Топаз" досі не надають копію постанови про начебто порушення кримінальної справи, що є порушенням закону. Податкова міліція під примусом голови облдержадміністрації та його покровителів і далі намагається знайти якийсь компромат на членів сім'ї І. Сех. Окрім незаконного переслідування, влада вдається до інформаційних атак – вже півроку в підконтрольній їй пресі систематично з'являються замовні статті проти І. Сех, спрямовані на політичну дискредитацію пані Ірини як майбутнього кандидата на виборах депутатів Верховної Ради України.

Оскільки спроби тиску на Ірину Сех через переслідування її чоловіка не дали бажаного для влади результату, режим вирішив сфабрикувати щодо неї кримінальні справи. Це випробувана владою технологія усунення суперника з виборчих перегонів.

На сьогодні відомо про порушення міліцією кримінальної справи за фактом блокування роботи Львівської облдержадміністрації учасниками акцій протесту та про порушення прокуратурою кримінальної справи за фактом спричинення тілесних ушкоджень працівнику міліції під час акцій на захист української мови та Конституції. Влада вкотре намагається не дати можливості Ірині Сех взяти участь у виборах.

Усе це свідчить, що режим остаточно зробив ставку на силове придушення опонентів у стилі Путіна-Лукашенка, і що парламентські вибори 2012 року будуть дуже жорсткими і брудними.

Блог Олега Тягнибока

Земляк[12.07.18 14:23]
Очень стыдно, что И.Сех и И.Фарион мои землячки. Я вне политики, но внимательно отслеживаю все, что происходит в Зап. Украине. Только за их призывы к неповиновению и др. они должны быть в поле зрения правоохранительных органов. А последние призывы Тягныбока вообще привели многих в шоковое состояние. Только за это Свободу можно поставить вне закона и нужно запретить. За последние выступления И.Фарион, мои земляки львовяне, мне посоветовали не обращать внимание на сумасшедшую бабу, которая ищет удовлетворение в жизни своими дебильными выступлениями. Это относится и к И.Сех. Вообще-то многие, и я в том числе, за свободу голосовать не буду. Они только разжигают вражду между западянами и восточными. У меня много друзей, но никого из них я не могу обвинить в разжигании какой-то вражды.
Запоріжжя[12.07.18 12:29]
В Фінляндії дві державні мови - шведська та фінська, в Італії п"ятноадцять регіональних мов...Ну, і до чого тут Гюго?
семен[12.07.18 10:18]
3,14ДОРНЯ кацапско-холуйская (это про Рому и таких моральных уродов как он, которые есть суть безмозглые даунбасы), какое возмездие, побойтесь бога идиоты. И Роме - тебе не валерьянку нужно пить, а зеленку, может прижжешь вавку в головушке дебильной!
vvvv[12.07.18 07:52]
Аферист Юрій Петров відмиває гроші Укрпатенту піднімаючи зарплатню та виплачуючи величезні немотивовані премії своїм ставленикам. Читайте на: http://bit.ly/OleNvH
Харьковчанин[12.07.18 01:11]
Даа. Если донецкие ДОСТАЮТ львовян,то можете себе представить как нам на Слобожанщине с гепой и допой.Здоровь и сил ВАМ в борьбе с бандюковичами!
ЕВРОПА[12.07.18 00:57]
В.Гюго-"Людина, яка проживає в державі і не володіє мовою цієї держави є, або ГІСТЬ,або ОКУПАНТ,або людина несповна розуму".
НАРОД[12.07.18 00:55]
"У світі війни спалахували всього через кілька речей: кохання, релігію, землі, владу та мову"- «хочеш двомовності – спершу вивчи українську».
vvvv[12.07.17 22:59]
Директор Укрпатенту Юрій Петров прикриваючись довідкою шизофреніка продовжує руйнувати систему інтелектуальної власності. Дивіться: tinyurl.com/7vflpcz
Львів'янин[12.07.17 21:30]
Роман[12.07.17 14:20] Аха-ха-ха ну ти й погнав собі, ромцю йди випий си валерянки і покакай файно може попустить :)))
Запоріжжя[12.07.17 18:25]
Ні-ні, залишайся, вдома відсидишь!
Киев[12.07.17 17:46]
Ирина, уезжай временно из этой гондурасии до дня выборов!!!
дід[12.07.17 15:01]
Ой дурній ті Ромцю, як три автобуси вкупі. Що ти мелеш про РУССКОЕ имя предков и их родной РУССКИЙ язык? Боже, що вони, придурки, курять?
дід[12.07.17 14:40]
Ой дурній ті Ромцю, як три автобуси вкупі. Що ти мелеш про РУССКОЕ имя предков и их родной РУССКИЙ язык? Боже, що вони, придурки, курять?
дід[12.07.17 14:38]
Ой дурній ті Ромцю, як три автобуси вкупі. Що ти мелеш про РУССКОЕ имя предков и их родной РУССКИЙ язык? Боже, що вони, придурки, курять?
Роман[12.07.17 14:20]
"...Це – помста антиукраїнської влади за твердість, послідовність та принциповість Ірини Сех у відстоюванні українських національних інтересів." Никак нет! Это возмездие ей от Господа Бога за хамское предательство РУССКОГО имени своих предков и их родного РУССКОГО языка!

Всі новини випуску 
  • На Львівщині діє 74 початкові мистецькі школи

    Станом на 2013 рік на Львівщині діє 74 початкові мистецькі школи. Про це 29 серпня на прес-конференції повідомила директор департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей Львівської ОДА Наталія Гамкало. За її словами, з 74 шкіл 41 – музична школа, 27 – мистецьких,...


  • 85 "швидких допомог" для Львівщини за 1,5 року

    Львівська область до кінця 2013 року і у 1-ому кварталі 2014 року отримає 85 нових автомашин. Про це сказала міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова в рамках робочої поїздки до Львова. Під час зустрічі із медичним персоналом Р.Богатирьова оглянула систему екстреної (швидкої) медичної допо...


  • Нова лабораторія у НУ "Львівська політехніка"

    2 вересня відбудеться відкриття нової сучасної лабораторії програмування для вбудованих та мобільних платформ на кафедрі програмного забезпечення Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”. Торік Львівський кластер інформаційних техноло...


  • Львів'янин Роман Мартиненко – чемпіон і рекордсмен світу з пауерліфтингу серед юніорів

    23-річний уродженець Нового Роздолу, а нині представник армійського спорту Львівщини Роман Мартиненко успішно виступив на чемпіонаті Світу з пауерліфтингу серед юніорів в м. Кіллен (США). Роман Мартиненко переконливо переміг у ваговій категорії до 83 кг, встановивши новий рекорду світу в жимі лежачи...


  • Обiйти обмеження готiвкових розрахункiв в Україні можна шляхом передання прав вимоги

    Обiйти обмеження готiвкових розрахункiв, що вводиться з 1 вересня, українцi зможуть, зокрема, шляхом передання прав вимоги, вважає адвокат юридичної компанiї "Алєксєєв, Боярчуков i партнери" Єгор Штокалов. "Наприклад, хтось винен певну суму грошей покупцевi, який укладає з продавцем договiр купiвлi...


  • Янукович не їздив "магістраллю" Львів-Тернопіль

    Президент України Віктор Янукович заявив, що в Україні в 2014 р. почнеться повне оновлення всіх міських та магістральних доріг. Про це Янукович заявив в інтерв'ю українським телеканалам, яке було показано на каналі "1+1". "2014 стане роком, коли ми почнемо оновлювати міські дороги. У всіх областях....


  • Україна зменшуватиме обсяги споживання російського газу

    Президент України Віктор Янукович заявив, що країна продовжить рухатися шляхом диверсифікації енергоресурсів. Про це він сказав в інтерв'ю чотирьом українським телеканалам. «Я переконаний, що одне з питань захисту наших національних інтересів і відстоювання нашої незалежності – це питання диверсиф...


  • 41,6% українців вступлять до Європейського союзу, а 31% - до Митного...

    Питання вступу України до Європейського Союзу чи Митного союзу буде вирішуватись на референдумі. Про це сказав Президент Віктор Янукович в інтерв’ю чотирьом українським телеканалам. За його словами, питання, куди рухатиметься країна, мають вирішувати її громадяни. "Який вибір буде українського народ...


  • До 2017 року Збройні Сили України набиратимуть по 5 тисяч контрактників

    У Збройний сил України (ЗСУ) до 2017 р. щорічно будуть призиватися до 5 тис. контрактників. Про це сьогодні в ході прес-конференції заявив міністр оборони України Павло Лебедєв, передає кореспондент ...


  • Трамвай "Електрона" буде ліпший за його телевізори?

    Низькопідлоговий трамвай львівського виробництва вже майже тиждень курсує вулицями Львова. Наразі він працює на маршруті №9А. Після ремонтів доріг буде визначено його постійний маршрут роботи. «Минулого тижня у вихідні перший раз вийшов на лінію новий пасажирський низькопідлоговий трамвай. Він ви...


  • Тільки 9 міст Львівської області є на картах Яндексу

    На http://maps.yandex.ua з'явилися карти Золочева, Самбора, Червонограда. Тепер користувачі легко знайдуть у цих містах потрібну адресу або побудують через них автомобільний маршрут. Разом із картами Львівської області Яндекс опублікував схеми ще 36 населених пунктів України. Це міста обласного та ...


  • Матір з дитиною виселили з квартири за підробленими документами

    У Львові 5-річну дитину з матір’ю позбавили житла. Розпочато розслідування. Як з’ясовано прокуратурою Франківського району, дозвіл на відчуження квартири, в якій мешкав неповнолітній хлопчик та його матір, надано Франківською райадміністрацією Львова на підставі підроблених документів. За цим фактом...


  • Сколівська, Старосамбірська і Радехівська міськради будуть без генпланів

    29 серпня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва Львівської обласної ради. Під час засідання депутати розглянули та обговорили проблемні питання, які виникли...


  • Екс-дрогобичанин Ярослав Попович аж на 95-мі місці велогонки в Іспанії

    На шостому етапі велошосейної гонки "Вуельта"-2013, що відбувається в Іспанії, переміг Міхаель Морков з Данії. Відразу 132 учасники фінішували з часом переможця, серед яких і українець Ярослав Попович, уродженець Дрогобича, який перебуває у загальному заліку аж на 95-му місці. Вуельта Іспанії Бага...


  • 36 підприємств Львова допомогли дітям-школярам

    Сьогодні в рамках благодійної акції «Пора до школи» діти з багатодітних, малозабезпечених та інших соціально незахищених родин отримають безкоштовне шкільне приладдя від львівських підприємців, інформує прес-служба ЛМР. Щоб підготувати діток з таких сімей до нового навчального року, організатори ак...


  • Богатирьова прочитає лекцію у Львівському медичному коледжі

    30 серпня в рамках робочого візиту у м. Львів міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова ознайомилась із роботою Вищого навчального комунального закладу ЛОР “Львівський медичний коледж імені Андрея Крупинського» і пообіцяла викладацькому колективу колежду, що відвідає їх знову і, ймовірно, ...


  • "Шахтар" - у Лізі чемпіонів, а «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець» - у Лізі Європи

    Три українські клуби - «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець» - продовжать боротьбу у груповому турнірі футбольної Ліги Європи. Динамівці з рахунком 5:1 розгромили казахстанський «Актобе» (перший матч також завершився на користь киян 3:2). Дніпропетровці переграли чемпіона Естонії «Нимме Калью» – 2:0 (...


  • Ювілейна Х велопроща «Львів - Страдч – Крехів» відбудеться у вересні

    14-15 вересня цього року Львівське обласне товариство українських студентів-католиків «Обнова» спільно із молодіжною організацією «Добрий Пастир» за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР та департаменту освіти, сім’ї та молоді ЛОДА в рамках Єдиного молодіжного простору традиційно організов...


  • У Львів приїде Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет

    12-15 вересня на запрошення митрополита Львівського і Сокальського Димитрія Львівську єпархію з першосвятительським візитом відвідає Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Візит предстоятеля Української православної церкви Київського патріархату присвячений до відзначення у Львів...


Новини Львів