Архів новин

Директор департаменту банківської безпеки "Кредобанку" Олександр Жуков звернувся до голови СБУ про розслідування протиправних дій керівництва банку?

Сьогодні на адресу "Щоденного Львова" надійшов електронний лист, в якому буцімто викладена нова заява директора департаменту безпеки "Кредобанку" Олександра Жукова. З конфіденційних джерел ми одержали підтвердження, що така заява ним справді подана. Чекаємо на офіційні об'єктивні коментарі сторін. Повідомляємо, що на попередню публікацію на цю тему "Щоденний Львів" не одержав жодних офіційних спростувань з боку "Кредобанку". Голова правління ПАТ "Кредобанк" Іван Феськів взяв короткотермінову відпустку.

Текст попередньої заяви читайте тут: http://www.daily.lviv.ua/?newsid=27558

Подаємо текст останнього листа - без редагування:

"Голові Правління ПАТ “Кредобанк»
п.Феськіву І.М.
Копія : Першому заступнику Голови Правління
ПАТ «Кредобанк»
п.Гжелі А.


ЗАЯВА

про відкликання заяви про звільнення з займаної посади від 17.06.2010 року.


17.06.2010 року мною на Вашу адресу скеровано заяву про звільнення з займаної посади, у якій я просив звільнити мене за власним бажанням згідно чинного законодавства з 30.06.2010 року для захисту своїх конституційних прав та свобод. В цій заяві я вказав, що мною виявлено факти протиправних дій, скоєних окремими керівниками Банку- представниками інвестора, громадянами Польщі, які у відповідності до Кримінально Кодексу України можна кваліфікувати, як злочини. Не дивлячись на цю заяву, керівництво банку ( представники інвестора-громадяни Польщі) не призначило службове розслідування фактів викладених у заяві, а пішло по шляху приховування злочину, навіть більше того, наклало резолюцію на заяві, щодо звільнення мене з займаної посади, дало вказівку охороні заборонити моє перебування у приміщенні Банку ( крім департаменту кадрів та зарплати), опечатали мій службовий кабінет, призначили виконуючого обов’язки директора Департаменту банківської безпеки, почали шукати проти мене компрометуючі матеріали, тобто вчинили дії, які можна кваліфікувати, як переслідування за оприлюднення відомих протиправних фактів, що заборонено чинним законодавством України.

Враховуючи викладене, мною як громадянином України, бувшим начальником напрямку спецпідрозділу по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією Управління СБУ у Львівській області, підполковником у відставці, секретарем Львівського обласного осередку «Асоціації Спецпідрозділів «К» Служби Безпеки України», акціонером ПАТ «Кредобанку», директором Департаменту банківської безпеки ПАТ «Кредобанку» подано заяву про скоєний злочин до Голови Служби безпеки України для розслідування вказаних фактів, припинення незаконних дій керівників Банку, в тому числі громадян Польщі на території України та притягнення до відповідальності винних осіб. На цій підставі заявляю про відкликання своєї заяви про звільнення із займаної посади від 17.06.2010 року.

Директор Департаменту банківської безпеки О.С.Жуков"

На фото: Адам Гжеля, перший заступник голови правління ПАТ "Кредобанк".

Щоденний Львів

Друг[10.09.24 21:10]
Про що ВИ тут всі пишете? Про яке керівництво "БЕЗДАРІ" про який профком (а хто його бачив). Хороших керівників філій та відокремлених відділень звільняють , бо вони не виправдали надій "паньства" (хоча люди пропрацювали в банку по 15-18років і до теперішнього керівництва про них були тільки позитивні відгуки),та набирають "молодих та перспективних". А хто небуть з цього "КЕРІВНИЦТВА" поцікавився де до цього працювали ті "перспективні" і чому їх з попередніх банків вигнали. Приходять молоді "сопляки" за запис в трудовій "ДИРЕКТОР" готові на все, махають "шашкою" наліво та направо не рахуючись ні з людьми ні з клієнтами набирають "свою команду", а ці такіж тупі і з кримінальним запашком як і "ДИРЕКТОР" а пізніше всі дивуються чому відтік депозитів і клієнтів.
Українець[10.08.17 10:03]
17.08.2010 // 05:51 //
Украинка крупно наказала швейцарский банк: на 13,5 миллиона фунтов
MIGnews.com.ua

Английские СМИ сейчас смакуют историю 30-летней украинки, которая уже давно живет в Великобритании, пишет газета "Комсомольская правда Украина".
Уроженка Украины Оксана Денисенко работала в крупном инвестиционном швейцарском банке в Кенсингтоне (именно здесь находится одно из его главных отделений). Она курировала украинский рынок, быстро продвигалась по карьерной лестнице и в 2004 году заняла пост вице-президента, при этом продолжала работать с украинскими клиентами (в основном это богатые люди). Вскоре она вышла замуж за англичанина, родила.
Когда же Оксана Денисенко собралась выйти на работу, руководство уговорило ее повременить еще полгодика. По словам Оксаны Денисенко, работодатели сообщили ей, что "она лучше сможет вновь интегрироваться на работе, когда ее дочь станет старше".
- У меня не было другого выбора, кроме как согласиться, - сказала на суде Оксана Денисенко.
А вскоре в семье Денисенко произошло несчастье - ее муж Стефан оказался в больнице. И выйти на работу Оксана смогла на два месяца позже, чем они договорились с руководством.
Вернувшись из декретного отпуска, женщина обнаружила, что ее понизили в должности, назначив на ее место мужчину. Через семь месяцев ее и вовсе уволили. Обиженная украинка подала в лондонский суд, рассматривающий иски по вопросам труда.
Суд установил, что украинку уволили по половому признаку. Как пишет газета Daily Mail, зарплата украинки составляла порядка 500 000 фунтов в год (около 40 тысяч в месяц). Поэтому Оксана Денисенко выставила в графе моральной компенсации довольно большую сумму - 13,5 миллиона фунтов стерлингов!
Руководство швейцарского банка официально заявило лишь следующее: "Мы разочарованы. Наш банк всегда предоставлял всем равные возможности и никогда не оправдывал какую-либо дискриминацию".
В западных СМИ считают, что опыт украинки может оказаться полезным и для многих женщин, испытывающих дискриминацию со стороны работодателей.

Як НАШІ можуть ТАМ, то чому МИ не можем ТУТ!!!
Иван[10.08.10 16:16]
Можно говорить много,но скажу главное-все зависит от колектива.Есть ленивые работники но и есть хорошие професионали.Роботаю с Одесским филиалом на Черновицкий и Франковский.Мои клиенты довольны,всегда есть наличка,говорят,что хорошое обслуживание.Хоть банк относится к средним,но работают хорошо,что ИНОГДА не можно сказать о банках- монополистах,ето они начинают свои правила вводить и понтЫ...Вам выбирать с кем роботать,но попробывать стоит.
колишній працівник цього банку[10.08.05 21:03]
просто банкіру із Самбора комент від 10.08.03 20:38.
Є в кого вчитись в Головному банку. А Ви поцікавтись як і за що набирала керівників і спеціалістів, особливо на філіях за останні роки така собі спец С. і як працюють ті керівники, просто не встигають їх звільняти за тупість і безлад. А деяких махрових вона і ще дехто покривають, незважаючи на всі проступки і збитки що вони принесли і приносять банку. Значить так потрібно, бо мають С. і Ф. а може ще хтось і з інвесторів з цього зиск. А як інакше?
поки що, банкір[10.08.03 20:38]
Під загальний шумок з Гжелею директор Самбірської ф-ї Литвин М.П. оголосив масштабне скорочення спеціалістів філії, а сам тишком нишком набирає нових кандидатів на роботу, це мені говорила людина, дочку котрої Литвин прийме у банк, на моє здивування про скорочення-вона засміялася і відповіла, що це не буде задармо, але вже має обіцяно. А те, що він, при прийомі на роботу брав "гонорар", наприклад, золоту пристібку для краватки, чи у іншому вигляді не є секретом. А тепер досвідчених спеціалістів зі стажем скорочує і набере ...?, невідомо кого, зате з власною вигодою. Так деякі "ніби то пристойні" людці використовують своє службове становище.
Читач[10.07.16 23:06]
"HR[10.07.03 18:47] Гжелю відкликають у Варшаву після 4 липня." ..... Яке рішення Варшави?
Клієнт[10.07.16 18:56]
Клієнт[10.07.15 17:46]
"Читач[10.07.09 20:35] .....Банк не кредитует реально , реструктуризация не идет ( потому что решения не принимаються, а те кто нуждается в реструктуризации загоняються в проблемы, искуственно, за сче потери времени ) -депозиты ежедневно отходят не только миллионами , но уже десятками миллионов. Нацбанк закрывает глаза только потому что на очередные убытки приходит очередные суммы докапитализации...." ??? Невже це правда???
Для вчителя.[10.07.16 10:14]
Літо. Спрага. Жара. С не тільки спека. Умнік !
Вчитель[10.07.16 09:58]
Немає в українській мові слова "жара", є слово "спека".
Невже у банку такі неосвічені люди працюють - не дивно, що самих неосвічених доводиться скорочувати.
небайдужий[10.07.15 17:24]
Щось затихли. Правильно, жара і потрібно працювати. А коли серйозно, потрібно вигрібати "авгійові конюшні" в Кредо, трохи відпустки і ВПЕРЕД до роботи !! На реагування на першу ЗАЯВУ О.Жукова є час ТІЛЬКИ до неділі -МИНАЄ ОДИН МІСЯЦЬ. Пора відповідати, так велить ЗАКОН !!
знавець[10.07.15 09:34]
"Борис[10.07.11 21:04]
За що у 2010 році в банку було звільнено трьох колишніх підполковників, які працювали в Департаменті підтримки стягнення?"
Відповідь: А звільнили професіоналів в першу чергу з оперативної роботи в правоохоронних органах ось для чого:
1) шоби взяти своїх бестолочів з Польщі на "хлібні місця" ( для економії ФОП);
2)легше було скривати свої ділішки по продажу кредитів колекторам по бросовим цінам та інші темні діла;
3) щоб легше було маніпулюавати підлеглими і спеціалістами філій, молодих і заляканих можна послати і обізвати, а з ПОЛКОВНИКАМИ вже потрібно мати такт (дивись реакцію О.Жукова);
4) щоб було на кого переводити стрілки про свою БЕЗДАРНУ керівну роботу по реструктуризації і не тільки.
Чи не так ?
Slow (колишній працівник)[10.07.13 22:02]
Хороший був банк! Колектив - зразок дружності і доброзичливості! Люди по 10-15 років разом пропрацювали!
А полякам той банк був потрібен як зайцю стопсигнал! У фінансовому плані Кредобанк для РКО, це як для Кредобанку безбалансове відділення десь у глухому селі Турківського району. Просто то був рік Польщі в Україні і при виборі нового інвестора на рівні п.Кучми свого часу був зроблений такий собі "реверанс" в бік Речі Посполитої... Але як відомо - держава (Польща в даному випадку) це найгірший менеджер... А вже самих менеджерів франеки присилали, слів нема... Кажуть, що одна з них, коли пішла з певного відокремленого структурного підрозділу в РКО, то працівники аж службу в костьолі замовляли! =) Жуков можливо й не безгрішний, але все, що ним було написано, - чистісінька правда! І це стосується не тільки Гжелі, хоча цей, бачу, перевершив усіх своїх попередників... Описана тут ситуація із заробітними платами - чистісінька правда! Особисто для мене останнім поштовхом для звільнення послужило порівняння моєї з/п із з/п одного з новоприсланих "франеків" - за моїми підрахунками, аби заробити місячну зарплату такого "франека" в цьому банку мені довелося б гарувати майже 4 роки!!!!!!
акціонер[10.07.13 22:01]
"Клієнт Другої філії[10.07.10 17:27]
10.07.2010 17:10 Львівське обласне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало ПАТ «Кредобанк» на 17 тис. грн за недобросовісну конкуренцію у вигляді поширення інформації, що вводить в оману."
А тепер хотілось би почутити і прочитати на сайті Банку як такі мудрагелі як д.Сікора, М.Бартодзі та колишній голова КУАПІТ Т.Хома та деякі інші, хто не подумав про операційні ризики і наніс збиток БАНКУ ВНЕСЛИ ці кошти в КАСУ. Не справидливо, навпаки ПРАВИЛЬНО за непродумані безтолкові рішення потрібно відповідати в т.ч. і фінансами ОСОБИСТИМИ а то не буде ніколи порядку в КРЕДО !!
Ау[10.07.13 12:31]
Дуже цікаво шановні журналісти ЩЛ. Вже взагалі не пропускаєте ніяких коментарів і пропозицій. Зажали Вас або купили, ну що ж це по львівски, привикли багато кричати але коли дають гроші зразу на задні лапки. Гени !
Сумний працівник банку[[10.07.12 21:16]
Пропоную зробити аналіз ПРОБЛЕМНИХ кредитів по Другій Львівській філії та її відділеннях і визначити АВТОРІВ ЦИХ КРЕДИТІВ які лобіювали рішення, особливо реструктуризаційні, але по цих кредитах стало ще гірше".
???[10.07.12 17:50]
Пропоную зробити аналіз ПРОБЛЕМНИХ кредитів по філіях і відділеннях і визначити АВТОРІВ ЦИХ КРЕДИТІВ !!! Авторів не тільки з філій але і членів КК Головного банку, продажів, членів Правління які лоюіювали всякі рішення, особливо реструктуризаційні, але по цих кредитах стало ще гірше. Буде цікава картина, особливо в деяких філіях Львовадеяких інших міст де керувало теперішнє ВИИИСООКЕ керівництво Банку.
працівник банку[10.07.12 16:27]
Були Сікори, Здановскі.,зараз прийшов Гжеля но знайшовся Жуков і підсмалив франекам дупу.
за 15 років моєї праці в банку знайшовся хоть один порядний директор департаменту
Борис[10.07.11 21:04]
За що у 2010 році в банку було звільнено трьох колишніх підполковників, які працювали в Департаменті підтримки стягнення?
Борис[10.07.11 21:04]
За що у 2010 році в банку було звільнено трьох колишніх підполковників, які працювали в Департаменті підтримки стягнення?
Клієнт Другої філії[10.07.10 17:27]
10.07.2010 17:10
Львівське обласне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало ПАТ «Кредобанк» на 17 тис. грн за недобросовісну конкуренцію у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

Як встановило Відділення, товариство розповсюдило неправдиву інформацію щодо умов депозиту «Аванс». Такі дії ввели споживачів в оману.

Товариство визнало і припинило порушення та сплатило штраф до Державного бюджету.

Оригінал новини на сайті Галінфо
працівник[10.07.10 16:51]
Те що вже що почали писати про марічку, соломійку, дійшли до Своринь Б. є нормально, але не потрібно забувати і інших які позорять банк і принажують людей, така собі А.Гарковська -ще той польський спец, крім принижень і тупості, дурних вказівок, втрат іміджу і грошей від неї ніякого толку. Розказують її підлеглі що коли вона не в настрої (а це постійно) то такий крик і пошлість від неї йде, що навіть молоді хлопці-її підлеглі не можуть це витримати. А злість її і мстивість це взагалі окрема тема. Чи хтось зможе зупинити такого "спеца" і відправити її назад в Польщу, а то крім позору і втрат для Банку від такого спеца більше нічого путнього не має. Заперечуйте, захисники, пробуйте, продовжимо фактами.
доброзичлівець[10.07.10 10:21]
З патової ситуації, що склалася в ПАТ "КРЕДОБАНК" є єдиний дієвий вихід - оновити команду менеджерів Головного банку, а саме: Голову правління, Першого Заступника,директора департаменту безпеки,реструктуризаціЇ, аналізу, персоналу, малого бізнесу, підтримки стягнення,роздрібного продажу ще декількох після призначення нових топів на їх вибір і ВСЕ. Структура затвердежна, діє люди працюють і НОВИЙ ПОЛЬСЬКИЙ ТОП-МЕНЕДЖМЕНТ КРЕДО і СПОСТЕРЕЖНА РАДА мінімум !! 1ОДИН) РІК не міняють структуру а тільки займаються підвищенням ЄФЕКТИВНОСТІ БАНКУ, особливо його відділень.Такі дії дадуть змогу заспокоїти людей і в першу чергу КЛІЄНТІВ і зупинить скандал, що розгорівся у структурі ПАТ "КРЕДОБАНКУ" і не є на користь дружніх відносин України та республіки Польща.
читач[10.07.09 09:08]
Все понимают -выборы -новая команда ( даже частично) -новый перерозподіл в польской власти-новые ставленники возможны и в ПКО и в Кредо. Короче, Кредо стал заложником политики в Польше, где каждый год светят суперрезультаты ПКО и тут же меняют менеджмент ПКО . ПОЧЕМУ???
Дмитрий[10.07.09 01:33]
Очень понравилось отношение к клиентам в Евпаторийсеом отделении,я не давно стал их ним клиентом,но меня все устраивает,очень дружный коллектив и обстановка домашняя,ничего не напрягает,квалифицированные специалисты.Я доволен и всем советую.
ikarov[10.07.09 01:23]
Найгірший банк - Кредобанк - у м. Кіровограді. Директор банку - непрофесійна людина, яка займає не своє місце. Із зрозумілих причин не називаю своє призвіще.
Олег[10.07.09 01:15]
Професионализма - ноль, уважения к клиенту - ниже плинтуса. Сидят мухи сонные, которым ваши проблемы - по барабану. Это я о филиале на Преображенского,1а в Кировограде.
Катерина[10.07.09 01:14]
Не связывайтесь с Кредобанком! поберегите нервы....
Ольга[10.07.09 01:00]
Банк просто "разводит" клиентов!!! Как можно взимать комиссию при снятии денег с депозита?! Более того, сумма комиссии превышает сумму начисленных процентов!!! Банк самостоятельно меняет и вводит новые условия по своим "продуктам"!!!! 3 недели обещали решить вопрос (Севастопольское отделение на ул.Одесской, 4), в итоге предложили подождать, пока не изменятся условия обналичивания денег с карточки! Просто беспредел!!!!
Ольга[10.07.08 08:33]
, в итоге предложили подождать, пока не изменятся условия обналичивания денег с карточки! Просто беспредел!!!!
Ольга 29 июня 2010, 16:04
Правник[10.07.07 19:50]
Досвідчених працівників банку скорочують НЕ ПРОПОНУЮЧИ нічого як цього вимагає ЗАКОН -Згідно із статтею 43 КЗпП розірвання трудового договору з ініціативи роботодавця з працівником, який є членом профспілки, може бути проведене лише за попередньою згодою виборного органу первинної профспілкової організації (А ВОНА Є ?) або ст. 49-2 КЗпП що необхідно ОДНОЧАСНО з попередженням про звільнення запропонувати працівнику іншу роботу на тому ж підприємстві, в установі, організації.......
Як і коли обирали профком Кредобанку? Хто входить до складу профкому? Як профком захищає права працівників? Чи звертались працівники за допомогою в обком профспілки та до суду?
Акціонеру[10.07.06 19:55]
Акціонеру - як маєте 10% акцій банку, що дає змогу ініціювати позачергові збори акціонерів, то настоюйте на скликанні. Але оскільки частка ПКО в Кредобанку 99,9%, то і скликати будь-які збори акціонерів може тільки польський банк. Так що Ваші амбіції впливати на рішення та дії органів уравління банком - необгрунтовані. Як і мої, до-речі (бо я теж акціонер), але ж я їх не "кричу" на сумнівних веб-сайтах.
Інший акціонер[10.07.06 19:45]
Акціонеру - як маєте 10% акцій банку, що дає змогу ініціювати позачергові збори акціонерів, то настоюйте на скликанні. Але оскільки частка ПКО в Кредобанку 99,9%, то і скликати будь-які збори акціонерів може тільки польський банк. Так що Ваші амбіції впливати на рішення та дії органів уравління банком - необгрунтовані. Як і мої, до-речі (бо я теж акціонер), але ж я їх не "кричу" на сумнівних веб-сайтах.
клієнт[10.07.06 13:37]
"В першому кварталі 2010 року РКО Bank Poski SA та Група капіталу РКО BP показали найвищі фінансові результати в польському банківському секторі! ІНФОРМАЦІЯ .
І як Ви то що робить топ-менеджмент в Кредобанку це ще терпите ??!! Щось робіть ти МИ КЛІЄНТИ підем до других, хоча дуже не хочеться,в ВІДДІЛЕННЯХ все таки працюють ДУЖЕ хороші люди і спеціалісти. Поважайте і цініть їх. Ви ж без НИХ НІЩО, невже так важко це хрозуміти.
порядок і дисципліна[10.07.06 12:23]
Шановні земляки і гості з майбутнього - Польщі ( ми ж хочимо вступитив ЄВРОСОЮЗ а ВОНИ вже там!!) давайти аналізувати ВСЕ що тут і не тільки тут пишеться і говориться з холодною головою, дотриманням правових норм НЕЗАЛЕЖНОЇ ДЕРЖАВИ по імені УКРАЇНА, а то дехто забуває про це, а також по нормам міжнародного права, етики і культури. Прошу враховувати також ВЕЛИЧЕЗНИЙ досвід світового передового менеджменту по УПРАВЛІННЮ ( в т.ч. іноземними власниками). Привносьте в Банку нове передове а не той бедлам який дехто з Вас теперішніх і колишніх створив в Банку. І щоб хто не говорив але мовою (майже)оригіналу «Если нет дальнейшего роста, значит, близок закат» або "Взаимное доверие и уважение – это не простые слова, это залог успеха. И тут важна взаимность". Чиї то слова знайдете в мудрих книгах, як не знайдете, памятайте що є великий GOOGLE !!! І памятайте ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за ВСЕ в організації_(КРЕДО) лежить на ТОП менеджменту а ніяк не на середньому, прибиральницях, касарах і водіях. А то Ви цю аксіому почали забувати, а дехто судячи з його дій і не знав. Жаль.
Ало схаменіться!!![10.07.06 12:05]
Відповідь "З банку". Згодні, потрібна культура, а чому Ви мовчали коли Ваші тупоголові захиснички писали ТАКЕ-ДИВИСЬ- журналіст[10.07.01 10:48 журналіст[10.07.01 12:05]Безпека[10.07.01 23:11]. А цікаво що це за "ЗАХОДИ здійснені банком відповідно до Чинного законодавства". Це такі як ЗАБОРОНА допускати до робочого місця працівників які написали ЗАЯВИ на звільнення. А може це заборона включати кондеціонери. А може це відключення від банковської мережі працівників яких ( в більшості безпідставно ) скорочують до кінця липня НЕ ПРОПОНУЮЧИ нічого як цього вимагає ЗАКОН -Згідно із статтею 43 КЗпП розірвання трудового договору з ініціативи робото-
давця з працівником, який є членом профспілки, може бути проведене лише за попередньою згодою виборного органу первинної профспілкової організації (А ВОНА Є ?? як тут запитують !! або ст. 49-2 КЗпП що необхідно ОДНОЧАСНО з попередженням про звільнення запропонувати працівнику іншу роботу на тому ж підприємстві, в установі, організації.
З банку[10.07.06 10:11]
Не потрібно, вивертати події та факти. У листі КРЕДОБАНКу до власника в Польщі викладені тільки факти по ситуації з заявами Жукова О.С., а також зазначені заходи,які здійсненні банком відповідно до Чинного законодавства. Нікаких погроз судами та розправами,як тут прагнуть представити. По-друге,майте звичайну повагу до людей і не використовуйте образливі слова, будьте вихованими! все такі це новиний портал - а не паркан на селі.
АЛО !!![10.07.05 22:26]
Невже після вихідних не має про що писати. Поступила інформацуя що польський менеджмент написав цидулю в якій ПОВНІСТЮ ВСЕ ЩО БУЛО в заявах О.Жукова заперечує і грозиться судами. І як їм не дати по рилу (не всім,вибачте но вже не має порядних слів ) відповідно до чинного УКРАЇНСЬКОГО законодавства то працівникам які залишились в КРЕДО робити нічого. А де захисники і "рішайли " АУ !!!
АКЦІОНР КРЕДОБАНКУ[10.07.04 19:46]
ВИМАГАЮ СКЛИКАННЯ ПОЗАЧЕРГОВИХ ЗБОРІВ АКЦІОНЕРІВ ДО КІНЦЯ СЕРПНЯ ЯК ТОГО ВИМАГАЄ ЗАКОН (ЗА 45 ДНІВ ПІСЛЯ ПОВІДОМЛЕННЯ в пресі),ІЗ ОБОВЯЗКОВОЮ ПРИСУТНІСТЮ ВСІХ ЧЛЕНІВ ПРАВЛІННЯ, СПОСТЕРЕЖНОЇ РАДИ ТА ІЗ ЗАПРОШЕННЯМ ЖУРНАЛІСТІВ !!!
Основне питання зміна правління банку та вироблення дієвих шляхів виходу із ситуації в яку попав банк.
Yurij[10.07.04 18:34]
Мені, як клієнту банку, не подобається це все.
Складається враження, що зловживають і керівництво банку і Жуков. Для мене, як клієнта, банк чудовий. За десяток років співробітництва жодного зауваження. Я слідкую за показниками банку. Ось лише сухі цифри: активи Кредо за лише травень 2010 зменшились на 103 млн грн, кредитний портфель на 36 млн грн, депозити фізосіб на 86 млн грн. Я не кажу вже про збитки порядку чверті мільярда. Лише підтримка PKO дозволяє два роки жити з величезними збитками. А тут скандаль ще цей. Чекаю офійійного коментаря.
за правду ![10.07.04 16:17]
"От-ОТу" Ось і з Себе і начни. Хто Ви, скільки часу в банку, що зробив, які заслуги ?? А то що сайт розблокований то добре, але щось не видно тут МОРЕ незгідних по АБСОЛЮТНІЙ більшості питань що тут піднімаються. А працівникам ФРОНТ-ОФІСІВ ( а не тим хто ховається за ними) ЧЕСТЬ і ХВАЛА. як би не Ви взагалі було б не зрозуміло нашо ТАКА ВЕЛИЧЕЗНА структура в головному банку а толку зовсім мало. ЩЕ Є прекрасні фахівці в Головному Банку на філіях та відділеннях. І це знають клієнти і не тільки Кредо. Але " ОТ-ОТУ" уточню, КРЕДОБАНК працює вже 20-ть РОКІв, правда дехто із сьогоднішніх вже про це забув що бачив (БАНК) і люди які в ньому працювали і працюють багато. Але все знаходився вихід, достойний і правильний. І тут не йдеться про паплюження ІМЕНІ КРЕДОБАНКу ("для "От-ОТА" та інших перекручувальників).ТУТ ЙДЕТЬСЯ ПРО: 1) ХАМІВ І БЕЗДАРІВ ЯКІ ПОЗОРЯТЬ ЙОГО - БАНКУ ІМ'Я.2) ПРО ПОРУШЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ 3) ПРО ДОТРИМАННЯ МОРАЛЬНИХ І ЕТИЧНИХ НОРМ;4)ПРО ДІЙСНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ТИХ ХТО ПРОФУКАВ АБО ПРОФУКУЄ ГРОШІ ЯК ІНВЕСТОРА -РКО ВР ТАК І УКРАЇНИ;5)ПРО ПРФЕСІОНАЛІЗМ В УСЬОМУ А НЕ "КУМОВСТВО" ЯК ПОЛЬСЬКЕ ТАК І УКРАЇНСЬКЕ 6)ПРО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПЕРЕД ДЕРЖАВАМИ-УКРАЇНОЮ ТА ПОЛЬЩОЮ, КЛІЄНТАМИ;7) А ОСНОВНЕ -ПРО ВИХІД БАНКУ ДІЙСНО НА ЄВРОПЕЙСЬКИЙ РІВЕНЬ, А НЕ на РІВЕНЬ КУРМУШКИ ДЛЯ "ВИБРАНИХ" І КУЗНЮ КАДРІВ ДЛЯ ВСІХ !!!! Чи в когось є заперечення ???
Юрист[10.07.04 16:13]
Як і коли обирали профком Кредобанку? Хто входить до складу профкому? Як профком захищає права працівників? Чи звертались працівники за допомогою в обком профспілки та до суду?
От-от[10.07.04 15:16]
Сайт розблокований для працівників від четверга в банку. Було прийнято таке рішення прийняло керівницто,щоб ті, хто дісно працює і дбає за добрий імідж "КРЕДОБАНКу" могли теж написати тут слова на захист свого банку!
І я вірю, що в банку, є добрі фіхівці, які не повтікали до Б.Львова, а просто роблять свою роботу день-в-день. Працюють, щоб реально він був на кращий. А не сидять тут і виливайть бруд, не підписуючись своїм справжнім іменем.
працівник ![10.07.04 14:54]
Дописувачу "ЗІ СТОРОНИ" -ДЯКУЮ ! Ви праві і ще раз праві. Просто українці відзначаються терпінням і смиренням, хочеться вірити що ці від кого залежить успіх банку та стабільність в КЛІЄНТІВ які обслуговуються в КРЕДО зроблять висновки до ТОГО як ПОЧНУТЬСЯ СУДОВІ процеси, А вони будуть, як не буде превантивних висновків із сторони ІНВЕСТОРА. Час є до кінця липня, як я розумію. Відповідальність за ситуацію в БАНКУ ляже не на тих хто підняв питання "анонімно" і на О.Жукова а на ДІЮЧИЙ МЕНЕДЖМЕНТ КРЕДО І РКО ВР ,особливо на Спостережну Раду!!! А клієнти повинні розумітиколи що ідуть певні розбірки між топами і персоналом то ЙДЕ ОЧИЩЕННЯ, вся робота із КЛІЄНТАМИ виконується НАДЗВИЧАЙНО старанно і в ПРАВОВОМУ полі. Це саме головне. Тому що той хто ще надавно думав "щось замутити" ЗАРАЗ ДУЖЕ БОЇТЬСЯ. Так що очищення це ПОЗИТИВ !!
От-от[10.07.04 14:52]
Сайт розблокований для працівників від четверга в банку. Було прийнято таке рішення прийняло керівницто,щоб ті, хто дісно працює і дбає за добрий імідж "КРЕДОБАНКу" могли теж написати тут слова на захист свого банку!
І я вірю, що в банку, є добрі фіхівці, які не повтікали до Б.Львова, а просто роблять свою роботу день-в-день. Працюють, щоб реально він був на кращий. А не сидять тут і виливайть бруд, не підписуючись своїм справжнім іменем.
З фронт-офісу[10.07.04 14:45]
Дорогі колеги, просимо Вас, будь-ласка, припинить писати тут свої думки, домисли та пльотки. Ми не можемо так працювати, до нас вже звертаються клієнти, які не розуміють, що робить в банку (якому вони довірили свої гроші) і що, робити їм далі. Ваші розборки в головному банку, псують імідж Банку, імідж нам звичайним касирам і менеджерам. Свої розборки в ГОЛОВНОМУ банку та обіди ви виносити на розгляд звичайних клієнтів,і через вас і ваші однобокі представлення керівницва КЛІЄНТи починають лякатися за свої гроші. Просимо Вас припиніть цей ни кому не потрібний діалог. Дайте нам нормально робити свою роботу, це ж нам виконувати план, нам продавати продукти, залучати клієнтів. Не все так погано в банку, банк надійний, має затверджену стратегію на останій спостережній раді, працює, в ньому є проффесіонали та класні фахівці, і , звичайно,також серед керівницва банку. Так у любій фірмі є конфлікти та інтріги, але не все насправді так як пишуть тут декілька ображених людей, які роками сидять в Головному банку і не мають що робити - як збирати пльотки та не перевірені чутки, поширувати їх далі. Дорогі клієнти ми працюємо для вас, щодня на місцях. І просимо всіх, хто тут пиши не виносити мусор з хати. Хочете пишить в органи, в центри занятості, хоч до інвестора, але не заважайте працювати нам. Не паскудьте "імя банку". Ми прагнемо, щоб КРЕДОБАНК ассоціювався зі словами "стабільність, надійність, фаховість", а ви всі наші труди зводите нанівець!
БУДь-ласка! Ми ж одна команда, ми всі за благо КРЕДОБАНКу!!!
Зі сторони[10.07.04 14:24]
Щось не зрозуміло, де це звернення громадян,а?Де це офіційне звернення? Бачу тут на сайті анонімні скарги обіжених працівників, які все чекають, що Польський інвестер звернеться - і буде відписувати на форумі кожному анонімному "Знатоку" та "Небайдужемо працівнику", як це ви люди уявляєте? Чи може Щодений Львів сам напише до Польщі?
Потрібні офіційні листи та заяви. А не трусливі дописування на сайтах!! Бо вони бояться що їх звільнять. Ви люди пишить офіційно - бо ви заправду, чи ти сидіть, бо нам читачам не зрозуміло що це - пльотки і правда?
працівник відділу К[10.07.04 13:27]
Щось принишкли як миші дописувачі. Боїтесь, чи Вас вже так залякали що від спогаду про "Щоденний Львів" і те що там написано руки дрожать ??? Наскільки я знаю портал "Щоденний Львів" в банку ЗАБЛОКОВАНИЙ, а цікаво як в польській пресі були і БУДУТЬ критичні публікації про РКО ВР чи Кредобанк, наприклад в PULSI BIZNESU,в РКО ВР теж блукують??? Чи це відноситься тільки до України, бо в Польщі був би вже великий скандал. Боїтесь значить є чого.Все може бути, вірю, знаю деякі методи цього "крутого менеджменту". Але хочу нагадати, що пора би вже давати ОФІЦІЙНУ точку зору на заяви О.Жукова (Дві заяви + підняті питання дописувачами порталу).МІЖ ІНШИМ нашій країні є "ЗАКОН про інформацію", "Закон про звернення громадян" і інші правові акти які регламентують діяльність ПОСАДОВИХ осіб, не залежно від права ВЛАСНОСТІ в цій і не тільки цій частині піднятих питань. Може не знаєте,то Google знає ВСЕ !!І там є ЗАКОНОМ встановлені ТЕРМІНИ і порядок відповідей!! Як реакції ДІЄВОЇ і результативної не буде офіційних осіб банку, в т.ч. РКО ВР, прийдеться подавати в суд і не тільки по цих питаннях і інформувати про цей бЕДЛАМ багато кого. P.S. Тут часто задають питання про освіту деяких користувачів "кормушки" з Польщі.Може пора написати ЩО ЦЕ брехня, чи не брехня. Для цього не потрібно чекати ОДИН МІСЯЦЬ щоб дати офіційну відповідь, чи думаєте що тим "українським людішкам" знате це лишнє ??? І ще одно, НІЯКИХ образ, тільки факти, пропозиції, питання і думки. Продовження буде.
центр зайнятості[10.07.04 11:30]
чи правда що спеціалісти з Польщі не мають вищої економічної освіти а директор Департаменту підтримки стягнення Г.Битом навіть вищої освіти немає7
Юрист[10.07.03 19:07]
Як і коли обирали профком Кредобанку?
Хто входить до складу профкому?
Як профком захищає права працівників?
Чи звертались працівники за допомогою в обком профспілки та до суду?
працівник відділу К[10.07.03 18:35]
"Клієнту"банку. О.Жуков відозвав заяву (чит.), але так як з ПРАВОМ в тому банку важкувато, десь щось пропустили на навчанні правники, а поляки ніколи права України не знали і знати не хотіли ( я не маю на увазі ТОПІВ панів з Кредит Банку(Варшава),колишніх інвесторів). Вони цінили і поважали ПРАВНИКІВ банку і закони України.З правом,особливо правом що регламентує ТРУДОВІ відносини в Україні а не в ЗАНЗІБАРІ чи племені БУМБО-ЮМБО в банку важкувато ( чи ЮД банку прихворів, чи немає що з того зкосити- то ж не третейські суди, невідомо,) але не знають що з Жуковим робити. Казнить нельзя помиловать. Де ж поставити кому ??!! А Вам клієнтам немає чого боятися, при всіх розкладах ВАШІ кошти в безпеці- ІТ працює на рівні, спеціалісти ОПЕРУ та КАС все в банку були ПРОФІ і відповідальні ( за рідким винятком, особливо в одній філії в містечку К, як факт за 11.04.2008 року, Ну це так, невеличкий пшик. Правда учасники процесу в містечку К ??). Неможливо не аналізувати що тут пишуть так і виробити СТРАТЕГІЮ банку можна, майже за безплатно а не за ті МІЛЬЙОНИ (НЕ ГРИВЕНЬ), що було потрачено в 2007-2008 роках !!! Цікаво хто за це відповість, ну а якже то ж панство приймало рішення, яке часто-густо дуже любило говорити про економію, європейський підхід,покази в ТВ, пресі. Чи хтось дасть на це що тут пишуть ( і не потрібно тризвонити в Львові, Києві і Варшаві що то брехня)відповідь чи тільки плюватись будуть ядом на сторінках поважного порталу "Щоденного Львова" ??!! Продовження буде.
Клієнт банку[10.07.03 16:34]
Чи звільнили Жукова з 30.06.10 р.?
Клієнт банку[10.07.03 16:33]
Чи звільнили Жукова з 30.06.10 р.?
працівник відділу К[10.07.03 15:34]
Вирішив праналізувати про скількох СУПЕр-ПУПЕР спеців Кредо і РКО ВР йдеться в ВСІХ дописувачів, на ТРЬОХ сторінках, ШАНОВАНОГО ПОРТАЛУ "ЩОДЕННИЙ ЛЬВІВ". Давайте спільно порахуємо: Правління теперішнє- Феськів, Майка, Хоц; про недавніх рішайл-топів -Сікора, Мазур, Хома, Хічевський, про "рішайл" в спідничках Марічку і Соломійку, про деректорів департаментів по фаміліях Г, Я, Г, С, Х,Б,Х та М. Ну і ще про двох-трьох щурів які сидять і ухмиляються на філіях, бо не все зараз розуміють кому відкати надсилати. ЗМІНИ !! ОСЬ І ВСЕ !!! Це ж ТІЛЬКИ 19 - 20 "спеців " з фондом оплати, як тут вже писали, десь коло 30-40 %%% !!! А в Банку ще залишилось майже 2 000 працівників, як рахувати з ТИМИ хто буде звільнений до кінця липня. Чи вже забули ті що там щось белькочуть, про повагу, патрівотизм та іншу туфту. Но це окрема тема по кадрах і не тільки.Продовження буде. Так хочеться вірити в РОЗУМ ТОПІВ з ПОЛЬЩІ, а то прийдеться нам всім ще багато писати і не тільки на Веб-сторінку як написала бестолковщина з Кредо в "майже" офіційному зверненні А.Гжелі "Щоденному Львову". ВЧІТЬ ІНСТРУКЦІЇЇ!!!
працівник відділу К[10.07.03 14:53]
Відповідь "БУДЕ ТАК" і іншим байдужим. Деякі тіп-топи і "рішайли",працюють в БАНКУ зовсім мало, з тих що названі: Соломійка, може хтось забув до того як почала рішати в ДУУЖЕ тісній співпраці з тупоголовим Яворським проблеми малого бізнесу і піднімати ЙОГО на великі висоти, завалила МІКРОКРЕДИТУВАННЯ по повній- ріст ПРОБЛЕМНОЇ заборгованості по мікриках більше як в ДЕСЯТЬЬЬЬ РАЗЗ, грошей на кадри підібрані по якісь новій і тільки їй і Яворському методиці пішло досить багато і все в пусту. А Марічка, себе вважає великим спецом по аналізу, але в тому нічого не смислить а банкомати новий її коньок то взагалі окрема тема. Проведіть АНАЛІЗ скільки з нового року банкоматів ЗНЯТо, скільки встановлено, і яка від них віддача. а також СКІЛЬКИ на СКЛАДАХ банкоматів і в різних коморах, а ОДИН банкомат коштує чи не менше як 25 000 долярів !! Наскільки я знаю моделюючи ситуацію, десь після 15 липня, може трішки пізніше ( в Польщі вибори президента) як ВИЩИЙ менеджмент РКО ВР не зробить КАРДИНАЛЬНИХ, в першу чергу КАДРОВИХ і СТРУКТУРНИХ рішень по КРЕДО, то ЇМ (полякам) не втриматись на тих місцях що Вони зараз займають. ВСЕ в ВАШИХ руках поки шо шановне панство, ОСОБЛИВО в ОНОВЛЕНОЇ СПОСТЕРЕЖНОЇ РАДИ Кредобанку, чи не так шановні пане Кшиштоф Дреслер і пане Якуб Папєрскі???!!! А ціль як ми розуміємо у НАС і ВАС ОДНА, ЩОБ БАНК був ЕФЕКТИВНИМ, ЄВРОПЕЙСЬКИМ, УНІВЕРСМАЛЬНИМ і СТАБІЛЬНИМ. Щоб НАМ хто працював чи працює в цьому БАНКУ і ВАМ не було СТИДНО і БОЛЯЧЕ. Як хтось заперечукє- пишіть.
буде так[10.07.03 09:25]
Вже затихає. Пар випустили . Вихлеснули емоції. Тиждень, другий і все заспокоїться. Нічого дивного. Як завжди. Маруська і Соломійка пристидили тих хто назовні сор виносить , підписи на захист зібрали і можуть далі спокійно практикуватись з інвесторами і чхати на всіх . Чи не так ?
небайдужий[10.07.03 07:04]
Нам, працівникам, не слід сидіти склавши руки.Треба переходити до реальних кроків на свій захист. Бо інакше все затихне, а щемити стануть нас ще більше. Пора щось робити!
Маруся[10.07.02 23:44]
Все було б добре якби пан Жуков був таким спостережливим далеко до приходу пана Гжелі.
прямо[10.07.02 17:52]
В банку є і БУЛИ прекрасні СПЕЦИ і ЛЮДИ з ВЕЛИКОЇ БУКВИ-поляки,в яких професіоналізм і інтелігентність щось значили і значать!!! . Але є і БУЛИ "пихаті заробітчани" які тільки дивились як урвати і як принизити. Це видно і на цьому форумі в крику душі дописувачів. АЛЕ цей фурор що підняв полковник ЖУКОВ має дати серйозний поштовх до виправлення ситуації в банку і в т.ч. методам ведення бізнесу ПОЛЯКАМИ на Україні. Так як було і є бути не може!! Але і нашим потрібно вже позбуватись меншовартості, ставати ПРОФІ ( не всім) а не тільки підскакувати і підставляти один одного, корчити гонорові гримаси і говорити "ми з п'эмонта, ТІЛЬКИ МИ настоящі українці ". Повірте це не зовсім так - що тільки ВИ ..... Поважайте себе, ближнього і сусідів, БУДЬТЕ ПРОФІ а не фуфлом і ВАС все і всі будуть цінити !!!! Думайте, аналізуйте і менше ПИХИ і безпідставного ГОНОРУ, більше профі і ЛЮДЯНОСТІ від ВСІХ, без винятку і від громадян ПОЛЬЩІ і тим більше від господарів -громадян УКРАЇНИ !!!
Люди схаменіться![10.07.02 15:18]
Невже в тому банку все так погано, немає фахівців, лояльних працівників до слова КРЕДОБАНК - які роками створювали йому "Добру Славу", "Добре ім"я".Зупиніть цей бруд,якій тут виливають нібито справжні патріоти банку. Напишить, що в банку є хорошого, що змінилось. Хватить мовчати! Розганізуймо рух для тих, хто справді хоче працювати в хорошому банку, і кому не важливе його майбутньое
Andrew_S[10.07.02 14:48]
Мне со стороны кажется, что все дело в сопротивлении изменениям со стороны части персонала. Реформы никто не любит, даже если они необходимы.
А тот информационный фон, что создан вокруг в целом достаточно адекватного с точки зрения клиента банка, не красит сотрудников, которые считают себя "банкирами", но при этом не стесняются поливать свое место работы и руководство грязью. Постеснялись бы всю грязь и сплетни коридорные в открытом доступе писать.
Васья[10.07.02 10:13]
Литвину: Цікаво, а чому ж пока плювали в морду і видавали відкати принижена гідність мовчала?... чи поки приниження оплачується - гідність мовчить???
жесть[10.07.02 09:53]
аут... це ж який відтік депозитів почнеться, коли справа набуде розголосу...
Теж працівник[10.07.02 05:53]
До "Працівників": Своє інформаційне звернення ви розміщуєте лише в коментарях до окремих статей?

Судячи з викладених фактів воно мусить бути в СБУ,Генпрокуратурі, МЗС України, МЗС Польщі, Єврокомісара із закордонних справ...
майка[10.07.02 02:06]
коли хтось скаже за сімю з трьох людей п.Майка, г.Яксіна, та директора Департаменту підтримки сягнення Г.Битома який навіть вищої освіти немає, тай живуть ці поляки під одним дахом, щоце за керівництво голубих,як це можливо
А судді хто?[10.07.02 01:48]
Жуков дійсно написав багато з того, про що вже роками між собою розмовлять працівники, АЛЕ чому цей "правозахисник" мовчав про усі ці випадки порушення законодавства раніше?Та тому що звільняли не його, а інших і йому було байдуже.А коли прийшла його черга - тоді і написав. А щодо поляків, то багато хто ще памятає, інвесторів з КРЕДИТ БАНКУ, коли працювали у Львові лише два громадяни Польщі - члени Правління(а не десятки "трутнів", як тепер), і вони поважали усіх працівників-українців і вітались першими, і тому спогади про них хороші, а банк тоді займав місця від 3-го по 15-те по двадцяти різних показниках банківської системи України, а тепер які???Бо тоді інвестор був приватний і займався "бізнесом", а тепер - державний - от і крадуть ці поляки у своєї і нашої держави
пшемик[10.07.02 01:24]
коли хтось скаже за сімю з трьох людей п.Майка, г.Яксіна, та директора Департаменту підтримки сягнення Г.Битома який навіть вищої освіти немає, тай живуть ці поляки під одним дахом, щоце за керівництво голубих
Знаю[10.07.01 23:36]
"Безпеці". Перед тим як бризгати ядом, бо судячи по всьому твоя МОРДА в сильному пуху, читай ПРОЦЕДУРУ видачі кредитів, не роби всіх лохами. Досить. А це не ті ТАВРЮШІ що в свій час Ванечка Феськів ну ДУУУже лобіював на всіх рівнях, чуть на колінах не стояв перед членами кредитного комітету Банку. А хочеш перевіряти то перевіряй ДЕ БАГАТО що ділось за остання 2-а роки із застави, майна, техніки.?? Як використовується і експлуатуються та ж техніка, обладнання, меблі, приміщення (в т.ч і ВЛАСНІ) ??7 Що пропадає і знищується по всяких складах і обєктах, а закривають Багато відділень!!! Хто за це відповість ?? Ясно -прості працівники своїми мізерними зарплатами і здоровям. Чи не так ?? А хто відповість за ВЕЛИЧЕЗНІ витрати по створенню цих збиткових точок, які зараз спішно закриваються ?? Питань багато а відповідь...............................!!!!????
Безпека[10.07.01 23:11]
Бізнесмени за відкати гарно із Жуковим працювали. Він посприяв в оформленні кредитів на майже 200 машин жовтих «таврій» для кількох фірм вартістю понад 1 млн. грн., а погашення кредиту ніхто й не планував. Фірми між собою за ці машини довго гризлися. Зараз сума боргу сягнула майже на 3 млн грн. Замість того, щоб відібрати машини, які таксисти порозтягували хто-куди, Жуков, який сам їздив перевіряти схоронність заставного майна, брав гроші. Зараз майна немає взагалі, жодної із тих машин. Десь- не- десь в області на скелети жовтушок можна натрапити. Тобто, Жуков у змові із кількома підприємцями «кинули» банк на кілька мільйонів. Це вам не дрібне порушення, а злочин! Однак, за розтрату заставного майна ніхто до криміналу поки що не притягнутий. Жуков, що задарма закривав очі на те, що ні майно, ні гроші в банк не повернуто за отриманий кредит? Не зрозуміли, ще барани, чого Жуков зараз із себе мало не мученика корчить? Як посадять до цюпи буде кричати ще й про політичне переслідування, за щиро українські жовтенькі Таврії, може й труснячок жовто-блакитний вдягне, як на парашу сяде. Давно гнати у три шиї таких «спеціалістів» із безпеки треба було !!!
Я[10.07.01 23:07]
Читаю коменти і прозріваю - то виявляється по банку ходять одні борці за справедливість! Але чому я вас не бачу !?!
Одні шептуни, с..колизи і пррррр.
Я[10.07.01 23:06]
Читаю коменти і прозріваю - то виявляється по банку ходять одні борці за справедливість! Але чому я вас не бачу !?!
Одні шептуни, с..колизи і пррррр.
знавець[10.07.01 22:16]
Черговий "шедевр" безтолкових менеджерів Кредо, НАКАЗ на днях, такий пУНКТ: "забезпечити негайне блокування доступу до усіх ресурсів ІМБ працівникам, які звільняються,з дати написання заяви про звільнення". Цікаво, а коли працівник написав заяву на звільнення за ДВА тижні, йому потрібно підготовити заміну як ?? а обслуговувати клієнтів в ОПЕРУ, продажі ЯК? може відстійник (барак) під охороною для таких "прокажених" . Невже тупість не має иеж, чи щось знають СПЕЦи що таке пишуть про ІНТЕРНЕТ, ЗАКОНИ УКРАЇНИ про працю, права гродадян!!??? Невже такі профі як В.Мацієвський та М.А.Хринівський не розуміють що вони підписують (чи пишуть ? Дивно). Шановні а кондиціонери, холодильники в приміщеннях, офісах банку ЗАБОРОНЕНО включати, жара більше 30 градусів . Майте совість, хоча б по відношенню до ЖІНОК !!! Чи ті хто працює більше 5-и років ЗАБУЛИ страшну ТРАГЕДІЮ в банку із Сельвестровичем (Костюком), а йому було ТІЛЬКИ 52 роки !!!!Ярославович (охорона праці) та поясни ТИ тим довбням чим то грозить, як людей не жалко ( для них РЕСУРС) то СЕБЕ хай пожаліють і ТЕБЕ. Не дай БОГ біди (тьфу, тьфу) Вони (умніки що давали таку тупу вказівку "відключити кондиціонери " ) поховаються а Ви -прості працівники що будете робити, ходити і плакатися по ПРОКУРАТУРАХ ???!!! P.S. А це що написали "працівники в 17.48 1.07." ЦЕ ВЖЕ МІЖНАРОДНИЙ СКАНДАЛ !! І Що дальше ???? Тільки ВІДСТАВКА ВСІХ хто засвітився в тому багні , і це ще не вихід !!!!
Борман[10.07.01 22:12]
Ярославовичу . Це було би дуже просто як би в Варшаві були незалежні люди. Але як бути з тими хто в Варшаві цих керівників відбирав, рекомендував і призначав на ці посади ? Вони мають також, відповідати напевно. Але там , вони ж всі, як я чув , мають політичні плечі-як не в тій партії так в тій, як не втому міністерстві так в іншому . Тому , вихід , напевно - в добровільній відставці. Але чи є в когось з них ( ну Жуков , правда , в принципі заяву написав) сили добровільно відірватись від корита? Навряд чи .
Цікаво ци щось змінилось в поведінці цього пана після початку скандалу -питання до працівників, чи він вважає себе правим абсолютно і безповоротно.
Борман[10.07.01 22:08]
Ярославовичу . Це було би дуже просто як би в Варшаві були незалежні люди. Але як бути з тими хто в Варшаві цих керівників відбирав, рекомендував і призначав на ці посади ? Вони мають також, відповідати напевно. Але там , вони ж всі, як я чув , мають політичні плечі-як не в тій партії так в тій, як не втому міністерстві так в іншому . Тому , вихід , напевно - в добровільній відставці. Але чи є в когось з них ( ну Жуков , правда , в принципі заяву написав) сили добровільно відірватись від корита? Навряд чи .
Цікаво ци щось змінилось в поведінці цього пана після початку скандалу -питання до працівників, чи він вважає себе правим абсолютно і безповоротно.
Борман[10.07.01 21:56]
Ярославовичу . Це було би дуже просто як би в Варшаві були незалежні люди. Але як бути з тими хто в Варшаві цих керівників відбирав, рекомендував і призначав на ці посади ? Вони мають також, відповідати напевно. Але там , вони ж всі, як я чув , мають політичні плечі-як не в тій партії так в тій, як не втому міністерстві так в іншому . Тому , вихід , напевно - в добровільній відставці. Але чи є в когось з них ( ну Жуков , правда , в принципі заяву написав) сили добровільно відірватись від корита? Навряд чи .
Цікаво ци щось змінилось в поведінці цього пана після початку скандалу -питання до працівників, чи він вважає себе правим абсолютно і безповоротно.
Борман[10.07.01 21:53]
Ярославовичу . Це було би дуже просто як би в Варшаві були незалежні люди. Але як бути з тими хто в Варшаві цих керівників відбирав, рекомендував і призначав на ці посади ? Вони мають також, відповідати напевно. Але там , вони ж всі, як я чув , мають політичні плечі-як не в тій партії так в тій, як не втому міністерстві так в іншому . Тому , вихід , напевно - в добровільній відставці. Але чи є в когось з них ( ну Жуков , правда , в принципі заяву написав) сили добровільно відірватись від корита? Навряд чи .
Цікаво ци щось змінилось в поведінці цього пана після початку скандалу -питання до працівників, чи він вважає себе правим абсолютно і безповоротно.
Литвин[10.07.01 19:59]
Порядний розвідник він і в Африці порядний, але якби тобі втаємничений "Васья" неодноразово плювали в обличчя, ображали гідність та принижували я би подивився, яка б міна на твоїй рожі була.Ти б ще не те написав.
Ярославович[10.07.01 18:36]
З проблемної ситуації, що склалася в ПАТ "КРЕДОБАНК" є простий але дієвий вихід - оновити команду менеджерів Головного банку, а саме: Голову правління, Першого Заступника,директора департаменту безпеки. Такі дії дадуть змогу заспокоїти горячі голови і зупинить скандал, що розгорівся у структурі ПАТ "КРЕДОБАНКУ" і не є на користь дружніх відносин України та республіки Польща.
тор[10.07.01 18:14]
Що за "журналізд" намалювався? Польський сраколиз. Як працівник банку підтверджую, що все, що озвучено Жуковим- правда. В каментах адекватних людей -правда. Поляки врішили, що це їх корито. Не забувайте- банк є установою, яка існує за рахунок КОШТІВ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ і на цих коштах заробляє. Банк не існує для оплати квртир полякам, купівлі джипа патріот Гжелі, оплати їхніх віцєчєк по замках, влаштування на керівні посади поляків нетрадиційної сексуальної орієнтації та оплати їх забаганок. Зараз масово видаються кредитьи потрібним структурам навіть під ліві фінансові звіти, йде намагання скосити бабла чим швидше.
Працівники[10.07.01 17:48]
Взятися за написання цього інформаційного звернення нас(співробітників ПАТ «КРЕДОБАНК») змусив відкритий лист Директора Департаменту банківської безпеки ПАТ»КРЕДОБАНК» від 17.06.2010р.
У цьому листі –заяві тільки дотичне та завуальовано були порушені проблеми діяльності п.Гжелі А. та представників польського інвестора нашого банку.
Зупиняючись на психологічному терорі та ксенофобських висовуваннях п.Гжелі А. ,які він дозволяє собі іншій , самостійній та незалежній державі ,слід зазначити, що діяльність цих »панів» носить системний, ціль і мета яких мета яких, вочевидь суперечить відносинам між двома дружніми але незалежними державами Україною та Республікою Польща.
По перше п.Гжеля А. хоча і займає посаду Першого Заступника Голови Правління ПАТ»КРЕДОБАНК» фактично є повноправним, одноосібним розпорядником усього, що стосується фінансово-господарської діяльності та кадрової політики банку. Авторитарність та безкарність є основною рисою в поведінці цього пана, що проявляється в зневажливому і пихатому ставленні до підлеглих .Пан Гжеля А. вважає ,що крім нього та його польських колег ніхто не розуміє польської мови, дозволяє собі принизливі висловлювання на адресу простих громадян України. Найбільш улюблені це «кабані» та «хлопи».Політичні події в Україні теж не минають «липкого»язика п.Гжелі, який дозволяє собі образливі та принизливі слова на адресу нинішнього керівництва нашої Держави.
Дуже симптоматичним є той факт, що такі висловлювання п.Гжеля А. дозволяє собі у присутності Генерального Консула Республіки Польща у Львові п.Опалінського Г.,який не тільки не робив п.Гжелі зауважень, але й сміявся разом з ним, хоча його статус зобов'язує його, що найменш зробити п.Гжелі зауваження що до не припустимість такої поведінки громадянином Польщі у чужій країні.
Взаємовідносини п.Опалінського Г. та п.Гжелі заслуговують окремого розгляду. п.Гжеля неодноразово давав Департаменту безпеки банку різні доручення про збір інформації про гамадян України: бізнесменів, журналістів, громадський діячів, які в багатьох випадках взагалі не відносяться до сфери діяльності КРЕДОБАНКУ. Всі розпорядження давалися у усній формі, а звіти повинні були бути на окремих електронних носіях та письмово. Відомо, що інформація , яка стосувалася клієнтів нашого банку перевірялася п.Гжелею в багатьох випадках завдяки можливостям його друга «Гжегожа»(Опалинського).
Оскільки Департамент безпеки банку відмовився збирати інформацію на громадян України, п.Гжеля А. розпочав роботу з реструктуризації Департаменту безпеки з метою зробити його більш «слухняним». Викликє занепокоєння той факт, що п.Гжеля А.у телефонній розмові з людиною на ім’я Гжегож(так само звуть Ген.Консула Польщі у Львові п. Опалінського) погоджувався з ним про необхідність створення окремої структури( фірми), формально зареєстрованої громадянина України( фінансування мало бути з Польської сторони) з метою збору інформації. Виникає питання-якої!?
Завдяки потуранням численним зловживанням польських працівників банку (у тому числі не оподатковуваних грошей та використання їх у протиправній діяльності) зі сторони п.Гжелі А., спричиняється велика шкода нашій Державі , компрометує діяльність фінансових установ, та дипломатичних представництв Республіки Польща за кордоном. Такий тандем, як п.Гжеля та п.Ополінський викликає велике занепокоєння , тому що не обліковані кошти та можливості дипломатичної служби, її недоторканість спрямовується з метою отримання інформації про громадян України, що є порушенням їхніх конституційних прав, та суперечить Українському законодавству. Також працівники банку неодноразово були свідками того, як по усній вказівці п.Гжелі А. на вимогу Ген.Консульства Польщі у Львові( тобто п. .Ополінського) польськими працівниками банку передавалося третім особам інформація що до депозитних вкладів , кредитів руху коштів клієнтів банку, що є грубим порушенням банківської таємниці.
Ми просимо польську сторону замислитися на тим, чи так вбачаються Польсько-Українські відносини самим поляком чи сумісна діяльність у Банковській сфері, розширення дружби і співпраця з проявами ксенофобії , фінансових зловживань.
Залишаємося вірними добросусідству та взаємодії в межах законодавства та інтересам ПАТ»КРЕДОБАНК», з надією, що п.Гжеля та з рештою п.Ополінський , це ще не уся Польща.
Нам шкода, що не можемо підписатися своїми фаміліями, бо за це нас звільнять з Кредобанку. Але настане час коли ми зможемо або змушені будемо говорити про все це відкрито. Наприклад, у суді.
Васья[10.07.01 17:09]
Знаючи Жукова іще як хорошого спеціаліста 90-х років у силовій структурі, дивуюся як зовнішнє середовище змінює людину - як людина з порядного розвідника перетворилася на скиглия-безпорадника, коли вона попадає під недовіру. До мене і раніше доходили чутки про відкати, які Олександр Сергійович намагався отримати з бізнесменів за сприяння у заключенні договорів з Кредобанком, тому і тепер не дивно, що така інформація дійшла до поляків і викликала відповідну реакцію. Олександр Сергійович, не ганьбіть мундир і не втрачайте свою гідність!
порядок і дисципліна[10.07.01 16:15]
"Хороший менеджмент - це ДЕМОКРАТІЯ (обговорення різних думок, розгляд альтернативних позицій) в на ЕТАПІ прийняття РІШЕНь, і ДИКТАТУРА в ВПРОВАДЖЕННІ (Реалізації) цих рішень". Це ж НАУКА, яку не вчили на жаль топи Банку як з української так і польської сторони. Ось Вам і результат. Цікаво чи хтось з топів і їхніх "рішайл" аналізував що пишуть працівники банку в форумі "з перших вуст". А коли б читали, щось трохи знали що придумав в управлінні цивилізований СВІТ то були б обдумані рішення і дії а не принцип "я зверху то яяя начальник а ти дурак". Починайте вивчати є ж багато розумних книжок і тренінгів, будьте хоч трішки європейцями а не маленьким виконавцями тупих вказівок. Де ж правило що колись діяло - щоб 1-н раз в 2-а роки обов'язково КОЖНИЙ проходив навчання, немає системи. пані що займається персоналом, здається Своринь Б. тільки їздить по філіям і лякає персонал. Це ж тупо і принизливо !
Сумний працівник банку[10.07.01 14:35]
А от якщо так розібратись, скільки ж на цих сторінках працівникв банку вже відписались... Як нас багато і виходить, що тільки пан Жуков хоч щось сказав вслух... А ми всі (і я не виключення) тільки і здатні, що сидіти на своїх робочих місцях, заробляти гроші для поляків і обговорювати їх позаочі в своїх куточках. А ще можем грозитися, що звільнимось, а насправді звільняються лише одиниці - найсміливіші... Ну і робим вигляд, що нічого не сталось і посміхаємось в очі "войску польскому" і їхнім "рішайлам"...
АнтиГжеля[10.07.01 14:31]
До &&&&: та, Соломійка теж ще та рішалка...))Про неї вже теж легенди ходять...
5 колона зліва[10.07.01 12:38]
Адам ма файного колєгу Гжегожа. Вкупі вони непереможна пара тутай.
Кадриль[10.07.01 12:36]
Хлопці й дівчат, у Гжелі через два тижні закінчується дозвіл на працю в Україні. Феськів вже поїхав у Вапшаву підбирати собі нового шефа, який трохи закосить долярів в східних кресах???
&&&&[10.07.01 12:20]
"Дануті С і Анти Гжеля" . Взагалі в банку є дві "рішайли" марічка і соломійка ну іще парочка, але вони поза конкурсом. Їхні пригоди і велика "рухомість" з чи коло інвесторів, взагалі варті постановок в комедіях, які б мали великий успіх на екранах України та Польщі, а може і ДАААльше !! Смішно, але все таки дуже сумно що такі "рухливі" бездарі + окремі представники інвестора та деякі ТІП-менеджери з української сторони правлять бал у все таки хорошому банку з в своїй основі з хорошим людьми і спеціалістами і не тільки в ЛЬВОВІ в Головному Банку. А то починають забувати ХТО ЗАРОБЛЯЄ- ФІЛІЇ І ВІДДІЛЕННЯ !! Ще є трохи віри в це !!
журналіст[10.07.01 12:05]
Знаку оклику(паличці). Я не прислуговую ні новому, ні страрому керівництву банку,і не зобовязана когось повідомляти , через скільки часу , чи швидше. Скільки часу минуло, га, Жучку?Чому не пишеш, що то неправда? Правда очі коле... То ти, паличко, а точніше жучок, сховався за ніком і пишеш образливо на людину, яку навіть не знаєш. Усі біди від колишніх есбешників, які йдуть служити банкірам, вповаються владою над підлеглими і жінками, та ще й вимагають до себе поваги. Ти, гебіст клятий, дуже поважав людей, на яких "діла вішав"? Та,видно, боїшся, ти пердонусю, я ще багато про тебе знаю есбешнику гнилий. Як з тобою нв СБУ твої шефи розмовляли Жеребецький та Ваврик, може БЕЗ МАТІВ? А тут комизишся, інтелігента із себе ліпиш. Бач, поляки йому не до снаги! Звісно, всі ви КГБешники працюєте на Москву. Якби вас москалі в дупу копали, то не квичали б, як кабани, а "спабібствоавлі"...
!!!![10.07.01 11:44]
Журналісту. Ну то вже зовсім грубо ! А чого ж ти мовчало стільки часу і не повідомило нове кервництво раніще. Боялося чи встидалося, ти як було воно так і ним лишишся - воном.
А учасники фан-клубу інвестора це правда, їм все одно куму прислужувати і з ким "ну вже ДУУУЖЕ тісно " зближуватись. Через таких безпринципних, обмежиних і продажних і ВСІ наші біди. Чи не так ???
АнтиГжеля[10.07.01 10:53]
До Данути С: та не тільки працівики головного банку в курсі хто така Марічка)) Про неї вже легенди філіями ходять...

А знаєте, що робив пан Гжеля в той день, коли паном Жуковим була надіслана ця заява?? Він пив коньяк разм з паном Майкою і ані Гінчук, прямо на робочому місці....

А ще, складається враження, що отой пан Гжеля ніц не вміє робити окрім того, що видає укази про відміну вільного стилю одягу в пятницю і регламенує коли можна кондиціонер включаи, а коли ні (була в нас така службова на початку літа)
журналіст[10.07.01 10:48]
Хай згадає Жуков, як він сам пресував працівниць банку. Підстаркуватий мачо, радше схожий на жучка вподобав собі одну працівницю й щодня вранці до неї прискіпувався, а одного разу горе-залицяльник навіть вломився до неї в житло, ща вул. Наукова,29. Там він побив нещасну й намагався згвалтувати. Коли вона звернулася із заявою в міліцію - він прибіг до тоді ще дільничного Письківа й відібрав заяву, мовляв переслідує жінку, бо вона краде інформацію з банку. Я особисто захищала ту нещасну від жучка( це було пару років тому). Опісля моєї розмови з керівництвом банку та підготовки до публікації документів, ту тварюку звільнили. Жуков, найганебніший інтриган. Якщо хтось бажає більше інформації пишіть на maxaradja@rambler.ru.
Данута С[10.07.01 09:43]
до "працівник банку"[10.06.30 23:29]. Ви недавно в банку от і набирайтесь досвіду щодо аналізу елементарних показників - для початку. Про яку стабільність може йти мова коли БАНК протягом останніх трьох років показує негативний фінансовий результат. Картина з кожним кварталом все гірша і гірша. Негативнокласифікованих кредитів все більше і більше. Ключові кадри звільняються. Всі фінансові дири інвестор закриває докапіталізацією. І з усього Вами написаного я прийшов до висновку що Ви або ще не вникли в курс справ, або належите до фан-клубу інвестора який сумлінно протягом багатьох років очолює пані МАРІЧКА
P/S Працівники Головного Банку вкурсі про кого я :))))))))))))
Ще один колишній працівник[10.07.01 09:04]
Як колишній працівник, читаючи коментарі "працівник банку", на думку приходить лише те, що людина працює зовсім недавно і швидше всього не в Головному офісі, якби Ви попрацювали в Головному банку, із відповідними правами і доступами до документів, такого позитиву у Вас би не було. В банку справді працюють хороші люди, тільки їх все менше і менше, і плинність кадрів це підтверджує. Якщо Ви недавно працюєте то розпиатйте скільки українців звільнилось із топ керівництва банку. Зараз всі вони піднімають банк "Львів", бо практично все топ керівницво пішло туди. Сам Кубів тепер там у Спостережній раді. Багато керівників середньої ланки та просто дуже хороші спеціалісти пішли у ФольксБанк. Це люди з Головного офісу, люди з фронт-офісів порозповзались в інші банки на відділення. Тому Ваше намагання вигородити Банк виглядають смішно, особливо для тих людей хто там працював і щось знає. А Жуков поступив правильно, він єдиний хто не побоявся і обявив війну.
ЗУКБ[10.07.01 08:42]
Це для "Працівника банку": Якщо банк стабільний і з приходом нових власників такий порядний, то чому звільнено цілий ряд професіоналів, які творили цей банк від самого початку - де зараз колишні його керівники - Кубів, Хома,Гавриляк, Юнак. Кажуть останні дні працює головний бухгалтер Лотоцький? Це ж молоді, енергійні фахівці! А те що Жуков оприлюднив, то він висловив вголос те, що насправді думають більшість співробітників банку - з приходом нових власників та морально-психологічний клімат в фінустанові значно погіршився, що суттєво впливає на якість роботи банку.
fred[10.07.01 06:34]
Щось в мене підозра, щол ота працівник банку є саме той працівник, що писав лист про те який суперкерівник Гжеля і бігала підписувати по працівниках. А ще мені видається, що то та сама особа, яка була ліпшою подружкою Сікори до приходу Гжелі, але вчасно переорієнтувалась. А тут така засада, раптом знову прийдеться перед якимось новим поляком розвивати імітацію своєї бурхливої діяльності.
Борман99[10.06.30 23:53]
Шановна працівник банку! Ви хоч самі собі вірите? Чи Ви, можливо, займаєтесь самопереконанням, що в цьому банку краще, ніж, скажімо в Укрсоці, з якого Ви прийшли?
працівник банку[10.06.30 23:29]
Шановні українці,о особі тих людей які подали свої коментарі до поданої вище статті, я звичайно перепрошую, якщо я Вас своїми словами якимось чином поставлю в негарне становище, я особисто від себе Вас попрошу дайте нам працювати.Сьогодні як ніколи в системі де ми працюємо роботи непочатий край.Кожна людина має право думати як вона вважає за потрібно, але на будь-які звинувачення необхідні аргументи і для покарань в Україні є відповідні органи.Звинувачувати людей в такій спосіб в кінці кінців(вульгарно)є просто негарно.Шановний пан Борман,Плєвако незнаю що ви за люди але в житті я б з Вами зустрітися нехотіла.Прошу некоментувати написаного мною.Доводжу до Вашого відома що ніхто мене не зобов`язував до даного коментаря.Я є працівником банку, проте сьогодні 30.06.2010 року я вперше просто з цікавості прочитала обидні заяви Жукова і до неї коментарі. Єдине що я можу ще добавити це те що пан Жуков, якого я знала протягом року працюючи в банку, поступив непорядно, якщо людина є ображена і неможе працювати в якісь конкретній робочій атмосфері то вона просто змінює місце праці а невлаштовує такий цирк посилаючи заяву про звільнення у всі можливі органи та газети, а якщо є аргументи щодо порушень то документи подаються у відповідні органи.
І ще я б хотіла сказати кілька слів людям, які є клієнтами нашого банку і які читають ці коментарі,в банку я працюю недавно, але за той час який я працюю, можу Вам сказати що банк є хорошим, стабільним банком.В банку працюють люди які душу вкладають в роботу і стараються її робити так що кожен клієнт відчував впершу чергу стабільність та якісне обслуговування.Дякую.
fred[10.06.30 23:07]
Жуков-молодець. Зміг сазати вголос те, про що думають і говорять поміж собою всі працівники банку.Може нарешті поставить трохи тих цванякув на місце. А параноя в банку тим часом росте )) Гжеля вже почав розкривати цілу змову ).
І ще так від себе: як фахівець Гжеля себе не проявив ні вчому, а от як хамло і самодур - в повній мірі.Жодної поваги до людей, поведінка повного неадеквата, мотивацію його вчинків визначити може хіба психіатр.
Фан[10.06.30 22:22]
Керівництво це далеко не увесь банк. Банк класний назагал
панас[10.06.30 22:06]
ніщій банк
+1[10.06.30 21:52]
+1
Банкір[10.06.30 20:44]
А директор хто? Такий собі пан ФЕСЬКІВ! Замість того щоб хоч якось захистити підлеглого від нападок наглих поляків, пішов у відпустку! Нормально! Чисто по українськи!Зрештою, прізвище говорить само за себе.
Сталін[10.06.30 20:22]
А ведь ПРАВ товарищь Жюков, рєспєкт йому й усіляка уважуха за те, що не зібрав речі свої і не пішов із кабінету, а остудив трохи гарячі панські голови.....
колишній працівник[10.06.30 20:09]
Молодець, полковник !! Так тримати ! І правильно пише "Борман" що ті хто в керівництві -повна бездарність, і ті що недавно пішли теж, в основному. Потрібно вміти дискутувати, захищатись, аргументувати а то умніки, збирати на наради і говорити, говорити, говорити не давши нікому слова вмієте, а ви тут попробуйте, зберіть прес-конференцію, запросіть українських акціонерів а не тільки поляків. А потім рубати капусту за спинами працівників і говорити їм "ухмиляючись" що ОДНА тисяча гривень зарплати то "дуже добже". А в банку є що розслудувати - почавши із "проданих" і списаних кредитів, оренди і купівлі приміщень, техніки, заставного майна, приписок в зарплатних проектах і мобінформах, кількості рахунків і т.д. і т.д. !!! То ж потрібно бути такими тупими щоб не прорахувати хоч НА КРОК свої тупі рішення. А взагалі, чи потрібний такий топ-поп-пшик менеджмент Банку ІНВЕСТОРУ-потужному ДЕРЖАВНОМУ польському Банку, пугливий, лякливий, продажний і безкультурний ???
Сталін[10.06.30 20:05]
Что еще скажет товарищ Жюков?
колишній працівник[10.06.30 20:03]
Молодець, полковник !! Так тримати ! І правильно пише "Борман" що ті хто в керівництві -повна бездарність, і ті що недавно пішли теж, в основному. Потрібно вміти дискутувати, захищатись, аргументувати а то умніки, збирати на наради і говорити, говорити, говорити не давши нікому слова вмієте, а ви тут попробуйте, зберіть прес-конференцію, запросіть українських акціонерів а не тільки поляків. А потім рубати капусту за спинами працівників і говорити їм "ухмиляючись" що ОДНА тисяча гривень зарплати то "дуже добже". А в банку є що розслудувати - почавши із "проданих" і списаних кредитів, оренди і купівлі приміщень, техніки, заставного майна, приписок в зарплатних проектах і мобінформах, кількості рахунків і т.д. і т.д. !!! То ж потрібно бути такими тупими щоб не прорахувати хоч НА КРОК свої тупі рішення. А взагалі, чи потрібний такий топ-поп-пшик менеджмент Банку ІНВЕСТОРУ-потужному ДЕРЖАВНОМУ польському Банку, пугливий, лякливий, продажний і безкультурний ???
Генштаб[10.06.30 19:53]
Виглядає так , що товарища Жюкова роздратували по-серйозному і здаватись він не збирається , а якщо він справді щось має і підключив корешей з КГБ-СБУ, то поляку-стопудово -тапки або ціна закриття питання буде ну дуже нєхіла.
Сталін[10.06.30 18:12]
Что еще скажет товарищ Жюков?
Сталін[10.06.30 18:11]
Что еще скажет товарищ Жюков?
Борман[10.06.30 16:55]
Ну і колбаса ... Враховуючи цю всю ситуацію , відсутність офіційних коментарів Банку, відпустку Голови (вчасно дуже) , не вдаваючись в подробиці і не виясняючи хто там правий , хто не правий , хто що не так і коли робив чи робить , але один висновок мені здається можна , нажаль, зробити однозначний -ті хто на сьогоднішній день висить на сайті Кредобанку як керівництво-повна бездарність (причому високооплачувана!!), безпорадність і некомпетентність щодо управління людьми, інформацією, процесами і т.д .
Плєвако[10.06.30 13:45]
Практика приховування злочинів є розповсюдженою по банках Львова, а не тільки у "Кредобанку".Мовляв, страждає репутація установи.А те що скоюються злочини і завдяки круговій поруці все покривається, так це нормально.....Повністю підтримую Жукова у боротьбі з приховуванням протизаконної діяльності та посадовим хамством поляків

Всі новини випуску 
  • На Львівщині діє 74 початкові мистецькі школи

    Станом на 2013 рік на Львівщині діє 74 початкові мистецькі школи. Про це 29 серпня на прес-конференції повідомила директор департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей Львівської ОДА Наталія Гамкало. За її словами, з 74 шкіл 41 – музична школа, 27 – мистецьких,...


  • 85 "швидких допомог" для Львівщини за 1,5 року

    Львівська область до кінця 2013 року і у 1-ому кварталі 2014 року отримає 85 нових автомашин. Про це сказала міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова в рамках робочої поїздки до Львова. Під час зустрічі із медичним персоналом Р.Богатирьова оглянула систему екстреної (швидкої) медичної допо...


  • Нова лабораторія у НУ "Львівська політехніка"

    2 вересня відбудеться відкриття нової сучасної лабораторії програмування для вбудованих та мобільних платформ на кафедрі програмного забезпечення Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”. Торік Львівський кластер інформаційних техноло...


  • Львів'янин Роман Мартиненко – чемпіон і рекордсмен світу з пауерліфтингу серед юніорів

    23-річний уродженець Нового Роздолу, а нині представник армійського спорту Львівщини Роман Мартиненко успішно виступив на чемпіонаті Світу з пауерліфтингу серед юніорів в м. Кіллен (США). Роман Мартиненко переконливо переміг у ваговій категорії до 83 кг, встановивши новий рекорду світу в жимі лежачи...


  • Обiйти обмеження готiвкових розрахункiв в Україні можна шляхом передання прав вимоги

    Обiйти обмеження готiвкових розрахункiв, що вводиться з 1 вересня, українцi зможуть, зокрема, шляхом передання прав вимоги, вважає адвокат юридичної компанiї "Алєксєєв, Боярчуков i партнери" Єгор Штокалов. "Наприклад, хтось винен певну суму грошей покупцевi, який укладає з продавцем договiр купiвлi...


  • Янукович не їздив "магістраллю" Львів-Тернопіль

    Президент України Віктор Янукович заявив, що в Україні в 2014 р. почнеться повне оновлення всіх міських та магістральних доріг. Про це Янукович заявив в інтерв'ю українським телеканалам, яке було показано на каналі "1+1". "2014 стане роком, коли ми почнемо оновлювати міські дороги. У всіх областях....


  • Україна зменшуватиме обсяги споживання російського газу

    Президент України Віктор Янукович заявив, що країна продовжить рухатися шляхом диверсифікації енергоресурсів. Про це він сказав в інтерв'ю чотирьом українським телеканалам. «Я переконаний, що одне з питань захисту наших національних інтересів і відстоювання нашої незалежності – це питання диверсиф...


  • 41,6% українців вступлять до Європейського союзу, а 31% - до Митного...

    Питання вступу України до Європейського Союзу чи Митного союзу буде вирішуватись на референдумі. Про це сказав Президент Віктор Янукович в інтерв’ю чотирьом українським телеканалам. За його словами, питання, куди рухатиметься країна, мають вирішувати її громадяни. "Який вибір буде українського народ...


  • До 2017 року Збройні Сили України набиратимуть по 5 тисяч контрактників

    У Збройний сил України (ЗСУ) до 2017 р. щорічно будуть призиватися до 5 тис. контрактників. Про це сьогодні в ході прес-конференції заявив міністр оборони України Павло Лебедєв, передає кореспондент ...


  • Трамвай "Електрона" буде ліпший за його телевізори?

    Низькопідлоговий трамвай львівського виробництва вже майже тиждень курсує вулицями Львова. Наразі він працює на маршруті №9А. Після ремонтів доріг буде визначено його постійний маршрут роботи. «Минулого тижня у вихідні перший раз вийшов на лінію новий пасажирський низькопідлоговий трамвай. Він ви...


  • Тільки 9 міст Львівської області є на картах Яндексу

    На http://maps.yandex.ua з'явилися карти Золочева, Самбора, Червонограда. Тепер користувачі легко знайдуть у цих містах потрібну адресу або побудують через них автомобільний маршрут. Разом із картами Львівської області Яндекс опублікував схеми ще 36 населених пунктів України. Це міста обласного та ...


  • Матір з дитиною виселили з квартири за підробленими документами

    У Львові 5-річну дитину з матір’ю позбавили житла. Розпочато розслідування. Як з’ясовано прокуратурою Франківського району, дозвіл на відчуження квартири, в якій мешкав неповнолітній хлопчик та його матір, надано Франківською райадміністрацією Львова на підставі підроблених документів. За цим фактом...


  • Сколівська, Старосамбірська і Радехівська міськради будуть без генпланів

    29 серпня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва Львівської обласної ради. Під час засідання депутати розглянули та обговорили проблемні питання, які виникли...


  • Екс-дрогобичанин Ярослав Попович аж на 95-мі місці велогонки в Іспанії

    На шостому етапі велошосейної гонки "Вуельта"-2013, що відбувається в Іспанії, переміг Міхаель Морков з Данії. Відразу 132 учасники фінішували з часом переможця, серед яких і українець Ярослав Попович, уродженець Дрогобича, який перебуває у загальному заліку аж на 95-му місці. Вуельта Іспанії Бага...


  • 36 підприємств Львова допомогли дітям-школярам

    Сьогодні в рамках благодійної акції «Пора до школи» діти з багатодітних, малозабезпечених та інших соціально незахищених родин отримають безкоштовне шкільне приладдя від львівських підприємців, інформує прес-служба ЛМР. Щоб підготувати діток з таких сімей до нового навчального року, організатори ак...


  • Богатирьова прочитає лекцію у Львівському медичному коледжі

    30 серпня в рамках робочого візиту у м. Львів міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова ознайомилась із роботою Вищого навчального комунального закладу ЛОР “Львівський медичний коледж імені Андрея Крупинського» і пообіцяла викладацькому колективу колежду, що відвідає їх знову і, ймовірно, ...


  • "Шахтар" - у Лізі чемпіонів, а «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець» - у Лізі Європи

    Три українські клуби - «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець» - продовжать боротьбу у груповому турнірі футбольної Ліги Європи. Динамівці з рахунком 5:1 розгромили казахстанський «Актобе» (перший матч також завершився на користь киян 3:2). Дніпропетровці переграли чемпіона Естонії «Нимме Калью» – 2:0 (...


  • Ювілейна Х велопроща «Львів - Страдч – Крехів» відбудеться у вересні

    14-15 вересня цього року Львівське обласне товариство українських студентів-католиків «Обнова» спільно із молодіжною організацією «Добрий Пастир» за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР та департаменту освіти, сім’ї та молоді ЛОДА в рамках Єдиного молодіжного простору традиційно організов...


  • У Львів приїде Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет

    12-15 вересня на запрошення митрополита Львівського і Сокальського Димитрія Львівську єпархію з першосвятительським візитом відвідає Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Візит предстоятеля Української православної церкви Київського патріархату присвячений до відзначення у Львів...


Новини Львів