Архів новин

Львівських «регіоналів» перевірили

Двічі за півріччя у 2009 році до Львова приїжджала спеціальна комісія у складі працівників центрального апарату Партії регіонів. Візит київських гостей був зумовлений, зокрема, і незадовільною кадровою політикою у Львівському обласному осередку партії. Про це «Об’єктивно» повідомили у Комітеті порятунку ЛОО Партії регіонів. До прикладу, як зауважують у Комітеті, темною стороною у політиці ЛОО Партії регіонів залишається призначення Ігоря Цибульського, який до цього жодним чином не проявив себе у політичній діяльності.

Із джерел, близьких до Партії регіонів, «Об’єктивно» вдалося з’ясувати, що запрошення Цибульського вступити до лав партії відбулося лише завдяки особистим знайомствам із новопризначеним головою львівського осередку. «Цибульського, який свого часу був членом СДПУ(о), запросили приєднатися до ЛОО Партії регіонів. Як тільки він долучився до осередку, його одразу ж призначили головою Залізничного району ЛОО Партії регіонів. Трохи згодом, а саме за 4 місяці, Ігоря Цибульського підвищують на посаді і він стає головою Львівської міської організації Партії регіонів, а далі – начальником міського штабу. Члени осередку дивувалися таким призначенням, адже Цибульський політично ніяк себе не проявляв. Тому єдиний висновок, що напрошується – найголовнішу роль у призначенні Цибульського зіграла його бізнесова діяльність», - зауважує співрозмовник «Об’єктивно».

Однак і статки Цибульського також у декого викликають сумнів. Принаймні як розповідають у Комітеті порятунку ЛОО Партії регіонів, раніше він працював на митниці, згодом, коли покинув роботу, почав позиціонувати себе як бізнесмен. «Але де ж можна було тоді заробити стартовий капітал та яким чином?», - задаються питанням у Комітеті.
«Іншою проблемою, що проявилася у ЛОО Партії регіонів, стало наділення величезними повноваженнями Віктора Рогова, який, як відомо, до травня 2008 року був безпартійним. Причини такого блискавичного просування Рогова зрозумілі: адже в радянський час він був інструктором того відділу обкому партії, який курував райком Комсомолу, що його очолював Петро Писарчук. До того ж під час виборчої роботи у 2007 році у міському штабі Партії регіонів на нього поступало багато скарг за хамство і неповагу до однопартійців. Крім того, ця особа зараз позиціонує себе як перший заступник голови обласної організації, а відомо, що на останній обласній конференції першого заступника взагалі не обирали. Тобто йдеться про пряму фальсифікацію протоколів», - заявляє колишній голова Дрогобицької міської організації Партії регіонів Ярослав Лаврик.

Отже, як розповідають у Комітеті, однією із причин приїзду комісії із Києва, яка перевіряла роботу львівського осередку, було «особливе» ставлення Петра Писарчука до своїх однопартійців.

«Можу додати, що «дивовижний» стиль спілкування з однопартійцями став, на жаль, правилом у обласній організації. Писарчук до усіх, окрім Рогова, звертався виключно на «ти». Це все поєднується з хамськими розносами і особистими образами на адресу старших людей, що останні роки віддано працювали у партії», - ділиться колишній перший заступник голови ЛОО Партії регіонів Микола Кулик.

Об'єктивно

Це цікаво[10.03.22 10:53]
Відкритий лист до Голови Партії регіонів Януковича Віктора Федоровича !



Шановний Віктор Федорович !



Я не прихильник виносити сміття з хати, але хтось мусить його винести, оскільки воно (сміття) може спричинити суцільне гниття.
Змушений звернутися до Вас з надією відновити справедливість в діяльності Львівської обласної організації Партії регіонів та обласного виборчого штабу по відношенню до Миколаївської районної організації Партії регіонів та районного виборчого штабу.

Для відображення реальної картини стану справ у Львівській обласній організації, вважаю за доцільне зробити екскурс в історію та повідомити наступне.

Я являюсь батьком двох дітей віком 14 –и та 6 –и років (син Ростислав і дочка Наталя). Дочка моя є інвалідом з дитинства і я з дружиною вимушений систематично проводити її лікування. На початку 2006 року наша сім’я в черговий раз зіштовхнулась з проблемою лікування та браком коштів. Лікарі винесли вердикт, що дочку необхідно прооперувати, а для того потрібна була велика сума грошей. Частину я мав, а частину було потрібно знайти. В пошуках грошей мені порекомендували звернутись до політичних партій, оскільки йшла чергова виборча компанія. Я звертався до всіх партій, але мені всюди відмовляли, а у обласному штабі БЮТу відмовили в цинічній формі. І я звернувся у Львівське регіональне відділення Партії регіонів. Спочатку мене прийняв тодішній перший заступник голови Кулик Микола Павлович, але на відміну від інших партій, він мене уважно вислухав, в нас відбулась доволі цікава розмова, яка стосувалась політичних і економічних перспектив. Сам я активно цікавився політикою та економікою все життя і вже у 2004 році володів інформацією, що ймовірний прихід помаранчевих до влади є абсолютно шкідливим для України. Кулик М.П. організував мені зустріч з колишнім головою ЛРВ Партії регіонів Радзієвським О.В., який мені суттєво допоміг і ця допомога дозволила нам провести чергове лікування дитини, що надало змогу в кінці 2006 року дитині стати на ноги (перед тим вона перебувала на витяжках, в гіпсах та у різних ортопедичних апаратах практично від народження).

Після теплих зустрічей з Радзієвським О.В. та Куликом М.П. я ще тиждень перебував у роздумах, а пізніше прийшов знову до них, написав заяву в Партію, мене прийняли і чим я горджусь дотепер.

Мій трудовий шлях частково описаний в статті «Відкритий лист до колишніх і майбутніх», опублікованій в «Скандальній газеті», № 12 від 28.03.2008 року .

В кінці липня 2007 року , в період підготовки до позачергових парламентських виборів, я прийняв рішення попроситися у Львівському обласному виборчому штабі працювати на виборах та направити мене у Миколаївський кущовий штаб (включав Миколаївський, Жидачівський райони та м. Новий Розділ). На момент мого звернення штаб вже був сформований, але я сказав, що працюватиму безкоштовно, а час – покаже. Я горів бажанням донести до свідомості жителів Миколаївського району правду про антинародну і злочинну владу, яка за період незалежності України перетворила район з розвиненого гіганта промисловості (в тому числі - всесоюзної) на злидаря. В Львівському обласному виборчому штабі мене познайомили з керівником Миколаївського штабу Кіцаком Ігорем Ярославовичем і ми почали працювати.

Свою роботу в штабі я розпочав з того, що написав статтю в газеті «Україна і Час», № 34(270) від 23.08.2007 року під назвою «Народ повинен знати правду», де розказав людям правду про антинародну діяльність тодішнього і теперішнього голів Миколаївської РДА Юзьківа І.П. та Кіндрацького В.М. . Перед виходом цієї статті помаранчеві керівники району активно їздили по селах і переконували народ в тому, що Партія регіонів є злочинною, що вона «тягне державу в яму» і до «москалів» та ще багато іншого вони говорили народу, маючи на меті здобути їхню прихильність. Вихід цієї статті перевернув свідомість громадян і вперше за роки незалежності жителям Миколаївського району була доведена правда про злочинну помаранчеву владу і її керівників. Дану статтю і інші ми розтиражовували і розповсюджували в усіх населених пунктах району та в м. Новий Розділ. Мені почали погрожувати як і керівники району, так і невідомі.

Кіцак І.Я. організовував зустрічі з населенням в селах району, які успішно ми проводили. Одна із зустрічей відбулась у с. Гірське Миколаївського району, де розташована одна з найбільших виборчих дільниць району і на той час там був зосереджений переважно «бютівський» електорат на чолі з сільським головою Дудичем В.І.. Перед проведення зустрічі наші працівники штабу розвішали оголошення по цілому селі, які сільський голова Дудич В.І. позривав, а на зустріч з нами запросив «своїх» з метою нас «засипати» і «завалити». Але ми зуміли фахово виступити перед народом і народ зрозумів справжню суть цієї помаранчевої влади. Аналогічно ми виступали по інших селах. Влада була дуже незадоволена і почала обмірковувати план нашого усунення.

Пізніше я надав інтерв’ю в газеті «Україна і Час», № 36(272) від 06.09.2007 року про стан справ в районі, яке закінчив словами «Я систематично досліджую економічні процеси в державі і знаю, що саме уряд Януковича по-справжньому дбає про інтереси України та її громадян, а інші політичні сили лише шкодять йому. Скажіть : який може бути ще «український прорив», ініційований «бютівцями», у період найвищих темпів економічного розвитку України, що їх домігся уряд Януковича ? Відповідь у мене одна : це не що інше, як «український прорив в невідомість…» . Після опублікування цього інтерв’ю Кіцак І.Я. запропонував зробити свій моніторинг по вивченню громадської думки в районі. Активісти штабу та прихильники Партії регіонів проводили опитування серед громадян, в результаті якого ми прийшли до висновку, що наш рейтинг досяг приблизно 15-16 відсотків і продовжує рости. Це було 15.09.2007 року – за півмісяця до виборів. Домінант на виборах в районі виборчий штаб БЮТу теж про це знав і змушений був вдатися до нестандартних заходів. Їхні працівники методом подвірного обходу приходили до людей і пропонували від 50 грн. – і до 350-400 грн. за голос. Йшли наглі і підкупні торги, як на типовому аукціоні. Вони запевняли людей, що Партія регіонів – це шлях у прірву, архіпелаг «ГУЛАГ» і т.д.. Їм це в деякій мірі вдалося. Адже народ на Заході зомбований рухівсько-помаранчево-бютівською владою і через це – готовий спокуситись на гроші.

Після закінчення виборів на мене звернув увагу керівник обласного штабу П.І.Писарчук. В нас відбулась довга розмова, у якій я зазначив:» Я вважаю, що регіонали на Львівщині повинні розгорнути активну діяльність і спрямувати її на здобуття влади на Львівщині. Наголосив, що потрібно розширювати партійну мережу, активно виступати в ЗМІ і доносити до народу правду. Потрібно популяризувати Програму Партії регіонів, оскільки в даний час саме Партія регіонів здатна вивести державу з кризи». Пізніше я розповів йому свою біографію, а також те, як влада району мене намагалася знищити і морально, і фізично. На завершенні нашої розмови, я додав :» Влада Миколаївського району боїться повернення Кіцака І.Я. на посаду голови райдержадміністрації, оскільки він не дасть їм розкрадати і кошти, і майно, і ресурси району. Я, Петро Іванович, не боюсь, що мені погрожують і погрожуватимуть владні особи. Найбільше я хвилюватимусь, якщо мене знищуватимуть свої». На що Писарчук відповів, що свої мені зла не заподіють. Але ці його слова були лиш словами, які (я вже пізніше зрозумів) – не відповідають дійсності.

Закінчились вибори 2007 року, ми набрали в районі 3 % голосів, зайняли 3-є місце (після БЮТу і Нашої України) та випередили Свободу на 400 голосів, чого ніхто не міг передбачити. Після виборів перед нами постало питання відносно майбутнього, адже ці вибори надали Миколаївському виборчому штабу наступне :

Була підібрана хороша і фахова команда людей, які знають, вміють, працюють і хочуть працювати.
Невеликий відсоток голосів (3 %) створив сприятливі засади бути обраними в майбутньому в місцеві ради.
Народ став довіряти нам і звертатись до нас за юридичною допомогою.
Миколаївська влада із числа колишніх керівників і теперішніх об’єдналася проти нас і почала активно працювати щодо нашого усунення.


20.10.2007 р. відбулись звітно – виборчі збори Миколаївської РО, на яких присутні члени Партії регіонів обрали головою районної парторганізації Кіцака Ігора Ярославовича, а мене – заступником з організаційно-ідеологічної роботи. Ми вирішили розвивати партійну організацію і готовитись до майбутніх виборів. На той час Кіцак І.Я. працював в адміністрації торгово-виробничого комплексу «Південний» (власник – П.І.Писарчук) заступником генерального директора, а я був безробітним. Виникло питання, чи мені займатись Партією, чи шукати роботу і не мати часу на Партію. Я підійшов до Писарчука П.І. і лише через два місяці 24.12.2007 року він офіційно надав мені роботу на території Південного в одній із підконтрольних йому фірм. Для мене створили посаду помічника генерального директора з економіки, а фактично – довірили займатися розвитком Партії регіонів у Миколаївському районі та бути готовим виконувати інші доручення народного депутата. На Південному я раз в місяць отримував зарплату (дякував Богові і за те), але якщо врахувати, що я один утримував сім’ю (дружина і двоє дітей) – виходило 300 грн. на місяць на кожного члена сім’ї. Було дуже важко, але я давав собі раду і активно працював в Партії.

2008 рік приніс зміни в керівництві Львівської обласної організації. Делегатами ХIII-ї конференції головою організації було обрано Писарчука П.І.. Після обрання Писарчук неодноразово заявляв, що буде працювати виключно на розвиток Партії. Відразу після обрання Писарчука П.І. головою обласної організації, Миколаївська РО розробила і подала йому листа з пропозиціями щодо розвитку . Дані пропозиції П.І.Писарчук не розглядав і до уваги не взяв. Але про це – надалі.

Я продовжував писати статті в газету «Україна і Час» (власник газети – Писарчук П.І.), в яких висвітлював наболілі проблеми Миколаївського району, але їх з невідомих причин не друкували. Коли я звертався до головного редактора Ярослава Труша, він ухилявся від відповіді, незважаючи на те, що я зробив для газети велику популярність на теренах Миколаївського району і поза його межами. А пізніше, коли він звільнявся у 2008 році – відповів мені «Ігор – вибачай, твої матеріали правдиві і хороші, але я тут не господар». Я зрозумів все – мене блокували.

А 14.03.2008 року у м. Миколаєві міліція провела карально-репресійні заходи відносно сина голови районної парторганізації, спрямовані на залякування нашої діяльності. Ми з Кіцаком І.Я. зрозуміли – це сигнал і одночасно репетиція влади щодо нашого усунення. Кіцак І.Я. написав доповідну записку на ім’я Писарчука П.І., але Писарчук проігнорував її. Це нас насторожило вже серйозно. Але я написав статтю, яка збільшила наш імідж в районі та імідж Партії. Пізніше ми дізнались з конфіденційних джерел, що ці карально-репресійні заходи організував голова Миколаївської РДА Кіндрацький В.М. з «благословення» та допомоги колишнього губернатора Львівщини Олійника П.М., а виконавцями стали працівники обласної та районної міліції. Мету вони переслідували одну – скомпрометувати Кіцака І.Я. та Партію регіонів в районі (області). Довести цю брудну справу до кінця їм завадила миттєва поява Кііцака І.Я., який по їхніх розрахунках не плановано з’явився на місці події і наробив великого розголосу.

Незважаючи на те, ми продовжували розвивати Партію, створювати партійні осередки, приймати в Партію людей. Наші пропозиції надалі продовжували не розглядатись. Непросто нам було, але ми впевнено розвивались та ішли вперед. Окремі наболілі проблеми ми висвітлювали на сайті Львівської обласної організації, які розтиражовували і роздавали людям, здобуваючи їхню прихильність. Серед написаного і доведеного до жителів району зазначу наступні матеріали:

«Хто є членом Партії регіонів ?», сайт Львівської ООПР від 30.10.2008 р. ;
«Шляхи вирішення проблем Миколаївщини», сайт Львівської ООПР від 20.11.2008 р. ;
«Сором місцевого парламентаризму», сайт Львівської ООПР від 12.01.2009 р. ;
«Невже Уряд не схаменеться ?», сайт Львівської ООПР від 14.01.2009 р. , закінчується словами «… а хіба політика діючого уряду не створює передумов для «реставрації» трагічного «голодомору-геноциду» нації вже сьогодні та в майбутньому ?»;
«Помаранчеві бур’яни Львівщини», сайт Львівської ООПР від 12.01.2009 р. , закінчується словами «Аналізуючи соціально-економічне та політичне становище Львівщини, вважаю що Партія регіонів є єдиним осередком утвердження справжніх демократичних ідеалів і здатна повернути в напрямку розвитку некеровану ситуацію в області. Адже не секрет, і в цьому вже давно переконалися жителі області, що настав час викорінити як з поля Львівщини, так і з поля України «помаранчеві бур’яни», «переорати поле» та «засіяти новий урожай» - урожай добробуту, щастя та благополуччя. І в цьому політичному хаосі, бездарності, безгосподарності та, м’яко кажучи, абсолютній не фаховості помаранчевої влади, саме Партія регіонів є тим СІЯЧЕМ, який спроможний зробити державу процвітаючого !».
Наша районна організація з радістю зустріла появу партійної газети «Час регіонів» і я почав писати в редакцію статті. Коли у Львів приходила газета я першим вже там чекав і готовий був забрати все. Газету я привозив в Миколаїв, вставляв свої статті, які публікував на офіційному сайті Львівської ООПР і разом з товаришами розносили серед людей, популяризували партію та здобували прихильність.

Як ідеолог районної партійної організації я написав статтю про нашого голову Кіцака І.Я. під назвою «Той, що творить добро» з фото та надіслав її в редакцію газети «Час регіонів». Дана стаття очевидно справила на редакцію враження і її на сторінках газети від 22.11.2008 р. № 14 пообіцяли надрукувати. З невідомих нам причин вона не була опублікована .

Після цього мене в кінці листопада 2008 р. викликали на «Південний» та звільнили з роботи. Дане звільнення не тільки позбавило мене елементарних засобів існування, але мало на меті значно ширше підґрунтя. Впевнено стверджую, що мета переслідувалась тут одна. Миколаївська влада на чолі з організаторами колишнім головою РДА Юзьківим І.П. та діючим Кіндрацьким В.М. зуміла знайти підхід до Писарчука П.І. і переконати його звільнити мене. Це великі потаємні домовленості. За їхнім задумом, я вимушений буду шукати роботу і відповідно не зможу займатись розвитком Партії. А після цього в планах було – звільнення з Партії Кіцака І.Я. (вищенаведене підтвердили деякі особи із найближчого оточення П.І.Писарчука, але просили їх не видавати. Це, до речі, дуже порядні люди). Я з Кіцаком І.Я. працюємо разом в тандемі і завжди підтримуємо один одного, а вороги це знають і спрямували тоді свої зусилля для того, щоб порушити наш тандем. Незважаючи на це, ми в черговий раз вистояли. Я , звичайно, шукав роботу, їздив по різних підприємствах, надавав безліч оголошень, але мені відмовляли. Я розумію, що завдяки своїм публікаціям в ЗМІ і своїй діяльності мені непросто було знайти роботу. Спочатку мене брали на роботу і я вже писав заяву на ту чи іншу фірму, а пізніше мені ввічливо відмовляли. Кіцак І.Я. неодноразово звертався до Писарчука П.І. відносно мого працевлаштування, але Писарчук П.І. на це не реагував. Я знаю одне, що економічних підстав звільняти мене з роботи і позбавляти елементарних засобів існування в Писарчука П.І. не було. Я ще раз звернувся до нього з проханням допомогти, він мені пообіцяв, але не виконав. Більше я до нього не звертався.

В 2008 році Писарчук П.І. приймає рішення зупинити випуск газети «Україна і Час», а замість неї з’являється газета «Інформатор». За інформацією, в створення і розвиток газети було вкладено великі гроші і вона повністю є підконтрольною Писарчуку П.І.

13.01.2008 року в даній газеті я опублікував статтю «Своїм – землю, Президентові – скульптури, або як влада Миколаєва вирішує «делікатні питання», № 1 від 13.01.2009 року – про визнання винним голови РДА Кіндрацького В.М. у вчиненні корупційного діяння . Дану статтю я закінчив словами « На мою (і не тільки) думку, постанова суду – це лише доведений «епізод» «діяльності» пана Кіндрацького на посаді голови Миколаївської райдержадміністрації. Тепер питань про те, хто ж насправді там керує, у мене як мешканця Миколаєва вже не виникає. Але турбує інше: чому мовчить керівництво області і держави ?».

Інші матеріали газета блокувала. Для кого, для чого і з якою метою створена ця газета мені важко зрозуміти. Але я не можу миритися з тим, що в цій же газеті «Інформатор» , № 03(20) від 27.01.2009 року була опублікована стаття під назвою «Фабрика дипломів». В ній зазначено, що «…усі рекорди щодо отримання «липових» звань побив Віктор Федорович Янукович…» . Далі описано брудні і вигадані факти про Вас , Віктор Федорович, як людину, яка має «липові» звання та дипломи. Мені дуже боляче було читати ці наклепи. Знаючи, що раніше помаранчеві політ технологи створили Вам образ засудженого і на цьому маніпулювали виборцями в Україні, а особливо на Заході. Тепер же Вам створили образ малоосвідченої людини, яка прагне керувати державою. І що особливо боляче, що цей образ Вам створили не помаранчеві, а створено його в Львові на території Південного у редакції газети «Інформатор», якою керую теж Писарчук П.І., а дана редакція розташована в декількох метрах від офісу Львівської обласної організації Партії регіонів. Це навіть не абсурд, а впливає і впливатиме на результати голосування на виборах. Я забив на сполох. Але мене не було почуто.

А про те, яким нелегким було життя людей на Донбасі в 50-60 роки я знаю з розповідей батька, який прожив з сім’єю в селі біля міста Зугрес майже 20 років. Свою трудову діяльність батько розпочав робітником на Харцизькому трубному заводі. Він завжди з теплотою душі згадує Донбаський край та його щирих і добрих жителів і теж дуже на Вас надіється. Та і не тільки батько, а і вся моя сім’я і родина щиро вірять в те, що очоливши державу, Ви зможете припинити помаранчево-бютівське беззаконня і розпочати реформи, спрямовані на її розвиток.

В лютому місяці Миколаївську районну парторганізацію відвідав менеджер по роботі з регіональними партійними організаціями товариш Литвиненко, який ознайомився з нашою роботою і дивувався, як ми набралися сміливості і зуміли донести до жителів району правду про діючу владу. Я показав товаришу Литвиненко статтю про визнання винним голови РДА у вчиненні корупційного діяння . Він розпитав, де видається ця газета. Я відповів, що на Південному. Він взяв з собою статтю і сказав, що обов’язково її перегляне. Разом з ним тоді був завідуючий організаційним відділом Львівської обласної організації Забарило Володимир Юрійович. В подібних поїздках, при чергових візитах киян, Писарчук П.І. завжди посилав Забарила В.Ю. супроводжувати їх і бути присутнім при розмовах. Мета була одна – Писарчук П.І. боявся, щоб керівники районних організацій (а особливо ми) не розказали перевіряючим правдивих речей. В той момент, коли товариш Литвиненко разом із Забарилом В.Ю. їхали з Миколаєва у Львів, очевидно Писарчук П.І. дав особливу вказівку і в редакції газети «Інформатор» було вилучено залишки нереалізованої газети за № 03(20) від 27.01.2009 року, в якому і була опублікована ця брудна стаття під назвою «Фабрика дипломів». Вони боялись, що товариш Литвиненко може зайти в редакцію і взяти собі почитати інші номери газети.

Намагаючись мене залякати і створити умови, щоб я відмовився від партійної роботи, Миколаївська влади залучила районну міліцію і відносно членів моєї родини було організовано наступні карально-репресійні заходи :

В травні 2008 року працівники Новороздільського міського відділення міліції Миколаївського районного відділу внутрішніх справ на чолі з начальником Стефурою затримали мого 15 – и річного племінника, жорстоко його побили і сфабрикували кримінальну справу за нібито викрадення автомобіля. В даній справі вигадане все : і свідки, і поняті, і потерпілі. Все міліція організувала в стилі Лаврентія Берії і сфабриковану справу передали в суд.
В червні 2009 року цей же Стефура разом з підлеглими жорстоко побив брата моєї дружини Швеця О.М. (жителя Жидачівського району Львівської області) в присутності тоді вагітної дружини та намагався звинуватити його в якійсь крадіжці майна.
В обох випадках я забив на сполох, доповів Писарчуку, просив його доповісти в Центральний апарат Партії регіонів, але він проігнорував. Я написав статтю під назвою «Внук Берії з Нового Роздолу» і просив опублікувати її в газеті «Інформатор», але мені цинічно відмовили і навіть не вникнули в суть. Спочатку цього Стефуру звільнили з роботи, а потім загадково поновили. А крім того Стефура разом ще з однією наближеною до Писарчука П.І. людиною з Нового Роздолу поїхали в Львівську обласну організацію і пропонували першому заступнику голови Рогову В.М. велику суму грошей (в доларах) за те, щоб мене вигнали з Партії. Рогов В.М. спокусився на гроші, певний збіг обставин завадив йому, а може і ні ? 9 липня 2009 року на сайті Львівської ООПР вийшла стаття під назвою «Розправа за політичні переконання» , де описана замовлена владою каральна робота міліції. Крім цього Стефура запевнив Рогова, що якщо Партія не створюватиме переполоху і «вижене» мене, він забезпечить у м. Новий Розділ потрібну кількість голосів за Януковича. Все це – відверта брехня. Такі як Стефура ніколи не працювали і не працюватимуть за Партію регіонів. Звичайно інформації відносно грошей зараз ніхто не підтвердить. Ті особи, що мені це розповіли – боятимуться Писарчука П.І., адже вони працюють на Південному. Але це правда.

Зазначу, що на відміну від тодішнього першого заступника голови Кулика М.П., Рогов В.М. абсолютно не користується авторитетом серед партійного активу області і ,вибачте мені, «завалив» всю організаційну роботу Львівської ООПР, а про ідеологічну роботу годі і говорити. Вона проводиться неякісно.

Розпочались довгоочікувана виборча компанія. Голова Миколаївської районної організації Кіцак І.Я. зумів підібрати хорошу команду відданих ідеалам Партії і Вам, Віктор Федорович, товаришів. Ми почали успішно працювати, укомплектовувати дільниці, проводити агітаційну роботу практично без вихідних. До нас тягнуться люди, нам довіряють. Але Миколаївська влада, намагаючись зберегти в майбутньому монопольне право на проведення розвально-деребанської політики в районі, добилась свого. Представники влади після річних домовленостей з Писарчуком П.І. методом різних закулісних інтриг таки переконали його в нашому звільненні. Події відбувались наступним чином:

1. Як тільки розпочалась виборча компанія, до нас почали їздити різні перевірки як київські, так і львівські. І якщо київські перевіряючі бачили реальну картину підготовки нашого штабу до виборів і залишались задоволеними. Львівські же перевіряючі мали на меті одне – лише нашкодити роботі виборчого штабу. Вони поїхали в одне село для перевірки укомплектованості дільниці. Зустрілись не з відповідальною людиною, а з іншою з подібним прізвищем (невідомо чому ?) і написали в Львівський обласний штаб велику доповідну, що у Миколаївському районному виборчому штабі немає відповідальних за дільниці. Все це було організовано Писарчуком П.І. з метою нас «повиганяти» зі штабу.

2. 04.11.2009 р. на нараді в Львівській обласній організації Писарчук П.І. в брутально-цинічній формі перед партійним активом області, керуючись цією вигаданою доповідною, облив брудом керівника районного штабу Кіцака І.Я. і звільнив його з посади керівника. Після цієї наради керівники штабів інших районів області були здивовані і шоковані поведінкою Писарчука П.І.

3. Того ж дня в Миколаївський штаб приїхав перший заступник керівника обласного штабу Мельник Л.І. і в присутності працівників штабу оголосив про звільнення Кіцака І.Я. з посади керівника та призначення керівником Яроша Віктора Дмитровича. Штаб запротестував, адже Мельник Л.І. говорив вигадані речі, які не відповідають дійсності. Я йому заявив, що це рішення Писарчука П.І. ґрунтується на недостовірній інформації і має на меті задовільнити численні прохання Миколаївської районної влади щодо звільнення Кіцака І.Я., мене та інших активістів партії. Але Мельник Л.І. мене не слухав, і обурено поїхав у Львів.

4. Працівники штабу написали заяви на звільнення зі штабу, а я написав доповідну на ім’я Писарчука П.І. з проханням не допустити реалізації плану щодо знищення Партії регіонів на Львівщині. .

5. Дану доповідну Писарчук П.І. прочитав, але не задовільнив.

6. Одночасно Писарчук П.І. позбавив Кіцака І.Я. засобів для існувавання аналогічно як і мене.

7. 12.11.2009 р. в Миколаївський районний штаб для врегулювання ситуації приїхав Писарчук П.І., але мета його приїзду полягала не в тому, щоб вислухати працівників штабу і розібратись в ситуації. Він брудом в цинічній формі пообзивав Кіцака І.Я., звинуватив його в крадіжці якихось грошей, а також звинуватив його мало не винним відносно певних обставин щодо подій, пов’язаних після трагічної загибелі дитини в Миколаївському районі на озері «Байкал». Про це було написано навіть в черговому номері газети «Час регіонів» у статті під назвою «Львовские лозинские».

8. На цій нараді я сказав Писарчуку П.І., що його рішення ґрунтується на недостовірній інформації, що це намагання влади знищити Партію в районі. Писарчук П.І. встав і відповів мені, що моїх послуг більше не потребує.

9. Писарчук дану нараду проводив своїм улюбленим методом шантажу.

Тепер повідомлю, хто такий новопризначений керівник Миколаївського районного штабу Ярош Віктор Дмитрович. Тривалий час більше 10-и років він очолював районний відділ культури і спричинився до занедбання сільських Домів Просвіта та бібліотек та розвитку культури району в цілому. В даний час він є депутатом районної ради від партії «Пора», активно організовував районну організацію «Фронту змін», а на позачергових парламентських виборах 2007 року агітував в районі проти Партії регіонів. Систематично зловживає алкоголем і це відомо всім. Ярош В.Д. в цій справі є уповноваженим посередником між Миколаївською владою та її прибічниками і Писарчуком П.І. Мені не відомо всіх деталей цих закулісних ігор, але впевнено стверджую одне – призначення Яроша В.Д. – це :

1. Знищення діяльності Партії регіонів в Миколаївському районі.

2. Збереження владою в майбутньому свого права на розкрадання багатств району.

3. Зрив агітаційної та виборчої діяльності Партії регіонів в районі.

Я не можу миритися з таким свавіллям Писарчука П.І., а також з тим, що він задовільнив численні прохання влади щодо звільнення Кіцака І.Я. з посади керівника районного виборчого штабу та нарешті публічно сказав, що не потребує моїх послуг. Я вже четвертий рік активно займаюся розвитком Партії регіонів, відносно мене влада систематично застосовувала різні провокації, але я вистояв.

Я готовий в усній розмові з Вами розказати ще багато інших речей про те, як Писарчук П.І. розвалив і розвалює діяльність Партії регіонів на Львівщині. Знаючи його методи боротьби з такими як я – очікую будь-яких «сюрпризів» від нього.

Незважаючи на те, що Писарчук П.І. зробив вищенаведену брудну справу, позбавив Кіцака І.Я. і мене засобів до існування, я і надалі залишаюсь відданим Вам і Партії членом Партії регіонів.











З повагою і надією

на справедливість Івах Ігор Михайлович



14.11.2009 року

Всі новини випуску 
  • На Львівщині діє 74 початкові мистецькі школи

    Станом на 2013 рік на Львівщині діє 74 початкові мистецькі школи. Про це 29 серпня на прес-конференції повідомила директор департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей Львівської ОДА Наталія Гамкало. За її словами, з 74 шкіл 41 – музична школа, 27 – мистецьких,...


  • 85 "швидких допомог" для Львівщини за 1,5 року

    Львівська область до кінця 2013 року і у 1-ому кварталі 2014 року отримає 85 нових автомашин. Про це сказала міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова в рамках робочої поїздки до Львова. Під час зустрічі із медичним персоналом Р.Богатирьова оглянула систему екстреної (швидкої) медичної допо...


  • Нова лабораторія у НУ "Львівська політехніка"

    2 вересня відбудеться відкриття нової сучасної лабораторії програмування для вбудованих та мобільних платформ на кафедрі програмного забезпечення Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”. Торік Львівський кластер інформаційних техноло...


  • Львів'янин Роман Мартиненко – чемпіон і рекордсмен світу з пауерліфтингу серед юніорів

    23-річний уродженець Нового Роздолу, а нині представник армійського спорту Львівщини Роман Мартиненко успішно виступив на чемпіонаті Світу з пауерліфтингу серед юніорів в м. Кіллен (США). Роман Мартиненко переконливо переміг у ваговій категорії до 83 кг, встановивши новий рекорду світу в жимі лежачи...


  • Обiйти обмеження готiвкових розрахункiв в Україні можна шляхом передання прав вимоги

    Обiйти обмеження готiвкових розрахункiв, що вводиться з 1 вересня, українцi зможуть, зокрема, шляхом передання прав вимоги, вважає адвокат юридичної компанiї "Алєксєєв, Боярчуков i партнери" Єгор Штокалов. "Наприклад, хтось винен певну суму грошей покупцевi, який укладає з продавцем договiр купiвлi...


  • Янукович не їздив "магістраллю" Львів-Тернопіль

    Президент України Віктор Янукович заявив, що в Україні в 2014 р. почнеться повне оновлення всіх міських та магістральних доріг. Про це Янукович заявив в інтерв'ю українським телеканалам, яке було показано на каналі "1+1". "2014 стане роком, коли ми почнемо оновлювати міські дороги. У всіх областях....


  • Україна зменшуватиме обсяги споживання російського газу

    Президент України Віктор Янукович заявив, що країна продовжить рухатися шляхом диверсифікації енергоресурсів. Про це він сказав в інтерв'ю чотирьом українським телеканалам. «Я переконаний, що одне з питань захисту наших національних інтересів і відстоювання нашої незалежності – це питання диверсиф...


  • 41,6% українців вступлять до Європейського союзу, а 31% - до Митного...

    Питання вступу України до Європейського Союзу чи Митного союзу буде вирішуватись на референдумі. Про це сказав Президент Віктор Янукович в інтерв’ю чотирьом українським телеканалам. За його словами, питання, куди рухатиметься країна, мають вирішувати її громадяни. "Який вибір буде українського народ...


  • До 2017 року Збройні Сили України набиратимуть по 5 тисяч контрактників

    У Збройний сил України (ЗСУ) до 2017 р. щорічно будуть призиватися до 5 тис. контрактників. Про це сьогодні в ході прес-конференції заявив міністр оборони України Павло Лебедєв, передає кореспондент ...


  • Трамвай "Електрона" буде ліпший за його телевізори?

    Низькопідлоговий трамвай львівського виробництва вже майже тиждень курсує вулицями Львова. Наразі він працює на маршруті №9А. Після ремонтів доріг буде визначено його постійний маршрут роботи. «Минулого тижня у вихідні перший раз вийшов на лінію новий пасажирський низькопідлоговий трамвай. Він ви...


  • Тільки 9 міст Львівської області є на картах Яндексу

    На http://maps.yandex.ua з'явилися карти Золочева, Самбора, Червонограда. Тепер користувачі легко знайдуть у цих містах потрібну адресу або побудують через них автомобільний маршрут. Разом із картами Львівської області Яндекс опублікував схеми ще 36 населених пунктів України. Це міста обласного та ...


  • Матір з дитиною виселили з квартири за підробленими документами

    У Львові 5-річну дитину з матір’ю позбавили житла. Розпочато розслідування. Як з’ясовано прокуратурою Франківського району, дозвіл на відчуження квартири, в якій мешкав неповнолітній хлопчик та його матір, надано Франківською райадміністрацією Львова на підставі підроблених документів. За цим фактом...


  • Сколівська, Старосамбірська і Радехівська міськради будуть без генпланів

    29 серпня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва Львівської обласної ради. Під час засідання депутати розглянули та обговорили проблемні питання, які виникли...


  • Екс-дрогобичанин Ярослав Попович аж на 95-мі місці велогонки в Іспанії

    На шостому етапі велошосейної гонки "Вуельта"-2013, що відбувається в Іспанії, переміг Міхаель Морков з Данії. Відразу 132 учасники фінішували з часом переможця, серед яких і українець Ярослав Попович, уродженець Дрогобича, який перебуває у загальному заліку аж на 95-му місці. Вуельта Іспанії Бага...


  • 36 підприємств Львова допомогли дітям-школярам

    Сьогодні в рамках благодійної акції «Пора до школи» діти з багатодітних, малозабезпечених та інших соціально незахищених родин отримають безкоштовне шкільне приладдя від львівських підприємців, інформує прес-служба ЛМР. Щоб підготувати діток з таких сімей до нового навчального року, організатори ак...


  • Богатирьова прочитає лекцію у Львівському медичному коледжі

    30 серпня в рамках робочого візиту у м. Львів міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова ознайомилась із роботою Вищого навчального комунального закладу ЛОР “Львівський медичний коледж імені Андрея Крупинського» і пообіцяла викладацькому колективу колежду, що відвідає їх знову і, ймовірно, ...


  • "Шахтар" - у Лізі чемпіонів, а «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець» - у Лізі Європи

    Три українські клуби - «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець» - продовжать боротьбу у груповому турнірі футбольної Ліги Європи. Динамівці з рахунком 5:1 розгромили казахстанський «Актобе» (перший матч також завершився на користь киян 3:2). Дніпропетровці переграли чемпіона Естонії «Нимме Калью» – 2:0 (...


  • Ювілейна Х велопроща «Львів - Страдч – Крехів» відбудеться у вересні

    14-15 вересня цього року Львівське обласне товариство українських студентів-католиків «Обнова» спільно із молодіжною організацією «Добрий Пастир» за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР та департаменту освіти, сім’ї та молоді ЛОДА в рамках Єдиного молодіжного простору традиційно організов...


  • У Львів приїде Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет

    12-15 вересня на запрошення митрополита Львівського і Сокальського Димитрія Львівську єпархію з першосвятительським візитом відвідає Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Візит предстоятеля Української православної церкви Київського патріархату присвячений до відзначення у Львів...


Новини Львів