Архів новин

У Львові зі скандалом зняли ректора

В Україні борються з корупцією в освіті. Про це декларують на найвищих щаблях влади. Однак, на практиці, виглядає усе не так. І яскравим прикладом цього є Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, де студенти та частина викладацького складу просто втомилися від політики, запровадженої тут ректором навчального закладу – Романом Кравцівим. Принаймні, про це стверджують у самому виші.

У викладацькому середовищі розповідають, що ректор частенько вдавався до запровадження у виші методики збору коштів зі студентів, якщо вони пропускали лекції, а потім не були допущені до сесій. Отож, аби здати іспити, студенту доводилося сплатити у так званий фонд університету 2,5 тис. грн. Щоправда куди дівалися гроші після кожної сесії – в університеті майже ніхто не знає.

Довго вели боротьбу із ректором. Спільними заявами студенти та викладачі вишу практично «штурмували» Міністерство аграрної політики України, якому підпорядкований цей навчальний заклад. І, начебто, у самому Мінагрополітики не були проти звільнення ректора Романа Кравціва, проте цього до учорашнього дня не вдавалося зробити нікому.

Пояснення цьому є доволі простими: щоразу, коли з Міністерства аграрної політики на університет надходило повідомлення, що ректора Романа Кравціва буде звільнено, то вже завтра, того ж дня, як це не дивно, Кравців починав хворіти, а тому змушений був йти у лікарняну відпустку. І таких випадків було декілька. І щоразу ректор виходив «сухим із води».

Під час останнього приїзду Прем’єр-міністра до Львова Юлії Тимошенко, одному зі студентів ветеринарного вишу вдалося буквально прорватися до Юлії Володимирівни і передати їй звернення-скаргу на дії ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького Романа Кравціва. Очевидно, як це показали учорашні події, «прем’єрка» таки взяла це звернення до уваги і, можливо, навіть зважаючи на те, що Роман Кравців є членом «ворожої» до БЮТ партії – Єдиний центр.

Отож, учора, 22 липня, без будь-якого попередження, до університету ветмедицини прибув заступник міністра АПК Ярослав Гадзало. Він пройшов всередину університету дуже скромно: без будь-якої охорони та багаточисельної делегації, маючи у руках тільки один аркуш – наказ про звільнення Кравціва.

Безпосередньо в навчальному закладі ректор Роман Кравців вже зустрівся із заступником міністра та змушений був скликати термінове засідання ректорату. На засіданні спершу півгодини обговорювали проблемні питання цього навчального закладу, а потім слово взяв Ярослав Гадзало. Він взяв наказ міністерства і зачитав: «Романа Кравціва звільнено від обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, а натомість призначено в. о. ректора – першого проректора Василя Гунчака».

Що цікаво, то після зачитування наказу Роман кравців відмовився його підписувати. А тому заступник міністра Гадзало попросив присутніх членів ректорату засвідчити своїми підписами, що Романа Кравціва таки було ознайомлено із наказом.

Викладач університету ветеринарної медицини зазначив «Об’єктивно», що для звільнення ректора Романа Кравціва було чимало підстав. Зокрема, політикою ректора були незадоволені студенти та частина викладачів вишу, а також і у самому Міністерстві аграрної політики України. По-перше, нікому не подобалося те, що в університеті було запроваджено збір грошей зі студентів-прогульників при допуску до сесії. Також у Мінагрополітики ніяк не могли второпати, куди подівалися 6 млн грн, які торік було виділено закладу на ремонт гуртожитків. Про це навіть заявляла начальник департаменту освіти в МінАПК пані Іщенко, яка приїжджала на зустріч зі студентами та озвучила цю суму. Адже насправді у гуртожитках на таку суму можна було б зараз тільки «пилинки здувати». Крім того, у своєму активі ректор Кравців тільки протягом одного року отримав щонайменше дві догани.

Хотілося того, чи ні, але «невловимого» ректора Кравціва таки вдалося звільнити. Хоча сьогодні той знову пішов у лікарняну відпустку. І не знати, зазначає викладач вишу, хто на цей раз витягне пана Кравціва із цієї ситуації, як це часто робив екс-глава Секретаріату Президента Віктор Балога та його заступники. «Але суттєве облегшення ми відчули вже учора», – зазначив викладач, який побажав залишитися невідомим.

Об'єктивно

ОБ'ЄКТИВНИЙ[10.08.20 10:04]
Народ! Спорите за фігню. Наша всрана еліта вже давно загнила - шо університетська, шо державна влада. Насрати їм на всіх без обмежень. Вони жирують, а ми жебруєм. І скільки б ви не спорили, нічого на фіг не зміниться. Наша влада на 99,9% корумпована. І які б ви "грамотні" не були все одно ніхто нічого не контролює. Хіба ті "дядьки" пузаті на верху управлінської градації. А на місце ректора прийде ще не один хапуга. Все гниє і буде гнити поки не відбудеться кардинальних змін. Хто голосував за Яника той дегенерат безголовий! Шо тепер добре? Він я бачу за все уже договорився з Путіним. Ви наївні якщо думаєте, що його хвилює хоч щось крім його гаманця і своєї дупи. Пора вже гнати цю срану еліту з їхніх тронів. Пора працювати "для себе на своїй землі", а не надіятись на закордонні інвестиції, які йдуть в карман свинорилій еліті та їхнім холуям. Якщо я не правий, то хай провалюся крізь землю.
студент[10.03.22 13:07]
От потішили нас оті дурнуваті:
зав.кафедрою експертизИ - П.Самсонюк, а хто заступник-Салата.
Недарма говорять: "світ перевернувся догори ногами".
Сором.
Прийде час і проти Вас буде здійснено таку саму акцію, яку ви організували проти Кравціва.
але мусить минути трішки часу......
Самсонюк,Гуфрій,Гунчак, подумайте ви не молоді....все вертається бумерангом.
А про Салату що можу сказати без 20 доларів(це щонацменше) до нього можна і не йти. Але прийде час і його випрут із академії його ж друзі.
Повірте маю багато що сказати за кожного з них, бо кожен день спілкуюсь, десь колись здаю сесії і зробив для себе висновок......ПАДОНКІ
Це люди які опустились нижче плінтуса, які готові не тільки лизати, а ї сосати.
А щось багато пишу.Не заслуговують вони щоб про таке "гавно" писати і свій час гаяти.
Снобіст[09.10.27 20:45]
Я випускник Зооветеринарного інституту 1988 року, я просто вражений розмахом корупції, вимаганням грошей від студентів за різного роду "пропуски" і т.д. У мій час такого не було. Студенти навіть не намагаються щось вчити. Уся надія у них на різного роду "плугів" себто посередників при дачі хабарів викладачам і професорам. В гуртожитках попойки, безлад, бруд. І це сучасний (як хвалиться пан Кравців) учбовий заклад! Ні це вибачте за слово "бардак". От до якого стану пан Кравців довів процвітаючий ВУЗ. Не гарно і злочинно забирати чужі гроші пане Кравців і на них будувати своє багатомільйонне благополуччя. Так Краців не витримав іспит мідними трубами (владою) і його справедливо звільнили. Жодного ректора мого ВУЗу не звільняли з такою ганьбою, як Кравціва. Мені боляче за те що я тут побачив. Правду кажуть із поганої свині не вийде доброго сала, і з вороблевицького хлопа не вийде пана.
спеціаліст[09.10.15 14:20]
Я випускник Академії 1998 року. і категорично не підтримую політику втягування студентів в "розборки" серйозних "дядів".
Багато хто із студентів не знає Р.Й. в лице, не знають викладацький склад - яких вже немає. і те що говорять про смерть дружини, і наукові праці, які Він не писав. Ви є ще діти, коли Ви без допомоги своїх батьків будете поступати, коли без допомоги своїх батьків будете працевлаштовуватись, ось тоді можна вести з Вами бесіду. А наразі ваше завдання вчитись та не ганьбити Ректора, а головне навчальний заклад. Кінець-кінців у м. Львові є великий вибір де можна вчитись але чомусь Ви вибрали цей? Запитайте себе чому, або своїх батьків. І не гарно рахувати чужі гроші, рахуйте свої. А якщо бути справедливим, чому жоден з Вас не написав заяву що викладачі буруть хабарі. І хто з Вас є хача трішки далекоглядний розуміє чому це все робиться. Поки п.Гадзало, який в недалекому майбутньому був найкращий "дружок" Медведчука, ще при владі оптяпати питання щодо землі, об"єднання навч. закладів.ВІДПОВІДЬ-ВИБОРИ.
Марійка[09.09.02 21:35]
Захиснички Кравціва ау! ну,....і чим все закінчилось??? напевно прийшло 20 тисяч чоловік і міліція з водометів розганяла? єх...жаль....не довелось Кравціву вас боягузів на свої очі побачити...
Дєдько Петро[09.09.02 21:28]
о, тепер хлопчі я побачив де ваша сила, а вона виявляєчьшя -----в дупі, був я на тім собранії, але войною навіть і не пахло, а коні файні були, я би на такім поїздив.

ну і де ваша сила? Боягузи ви!!!

правду швагро вогорив, жи то є дупулизи, і всі сі боят!!!

я сам з окна видів як та незареєстрірована братія стуяла біля плоту в кущєх, і сі переглідали водин на водного, а те собраніє спудеїв було файним, такє представлєніє ворганізували, жи то було просто пі...ц. Я вже не бачу шо пишу, але ви сі не обіжайте, - файний пан РЕКТОР у вас, файний, такий хлоп, жи всьо зробит, во зувидите, і ше голубів видів, таких жи потім самі прилітают, і були танчі і гості великі, почотні, файно вогорили.

і я так пива хтів з вами трясогузками випити, а ви засцєли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

так і не видів всьопропавших, бу ту є тілько рузмов, і всьо.

а ви пишіт дальше вшяку фігню, але то вам - не майдан!!!

люди видят, же то є добре і ворганізовувати ніц не будут, такшо не пишіт єрунди, я вам скажу, я маю вже багато літ і опиту в тих дєлах. на всьо добре пане ректор!!!хай Вам Бог помагає!!! а ми якшо буде треба -підтримаємо!!!
))))[09.09.01 12:54]
ну и где вы все???? крысеныши????
Степа[09.08.31 15:41]
Марійка[09.07.29 18:56]
Роман Йосипович - це фанатик свого прутня. Він вдало і регулярно займався розтлінням красивих і молодих студенток. Саме він причетний до загибелі своєї дружини (факт злочину вдало замаскували під побутове пограбування) для того аби вона не заважала і одружитися з молодшою від нього на 20 років. Для нього студенти це парнокопитна худоба, яку легко доїти на сесіях, при вступі і т.д. Шановні батьки не віддавайте своїх дітей на навчання у очолюваний Р.Й.і його послідовниками (напр.Гунчак) заклад там не лише пропадуть ваші гроші, але і пропадуть душі ваших дітей.

Умничка..
***[09.08.31 15:26]
Олесь, "відгуг порядності"??? масти анус салом і вперед!
***[09.08.31 15:20]
я дуже надіюсь...що суд буде виграний...і ректора поновлять..для того щоб звільнити його вже не просто так...а по статті... з кримінального кодексу... панчишин теж до останнього невірив, що йому щось зроблять...і тут все повториться...як почують люди що відкрили справу....айайай....що то буде....а перед виборами...треба когось показово посадити....
Олесь[09.08.29 20:51]
"Всіх посадити"-сам безмозгий ти тип.Від"Ап"відгуг порядності,а ти гнила душа - безвиліковна.
ВСІХ ПОСАДИТИ[09.08.28 11:18]
Ап "засліпила" ректора доброта???!

читав і плакав.сльози текли від "щастя" і "гордості" за багатострадальну академію. та яке ж безмозгле створіння могло таке написати? лічись маленька, поки не пізно...
Анька[09.08.28 11:10]
Дебилоиды весь этот Выш! Клоака в центре Львова! С вонючим бассейном...загажеными общежытиями, и преподавателями с которых песок сыпется!!! и все там алчные извращенцы!!!
студент[09.08.27 00:09]
Ну то як страйк відбудеться? Бо потрібно збирати народ на підтримку Кравціва і узгодити на котру годину!
юля[09.08.25 21:38]
Дуже гарно виражається студент, культура на вищому рівні
Гаврило[09.08.25 13:02]
іра[09.08.23 12:33]закрий єбaлo пe3дa смердюча.
Гаврило[09.08.25 12:30]
іра[09.08.23 12:33]закрий єбaлo пe3дa смердюча.
іра[09.08.23 12:33]
гаврило ти ідіот тільки тобі треба сидіти на параші і не вилазити
Гаврило[09.08.23 00:10]
Кравців достойний на параші сидіти!
г[09.08.21 20:00]
Тільки Кравців достойний цього крісла
А[09.08.20 21:45]
Викладач,який ти пошлий,всім на переатестацію ---фе
викладач[09.08.20 14:30]
Значить так, дєті. Якщо я когось побачу на акції на захист Кравців, то кожен з вас буде сесію здавати за таку суму, яку недоплачував мені Кравців кожного місяця! Чи готові ви любити свого Кравціва-вбивцю за свої гроші, а не за заплачені?
Особливо то стосується шаражки того пацанчика, в якого кримінальна справа за зберіання наркотиків!
Аспірантці ЛНУВМ та БТ - не пхайся сюди, курво! В тебе зовсім не така ситуація. Крім того, май сміливість назвати своє ім'я!
Юра[09.08.19 20:27]
Верх цинізму і нечесності гр.Кравціва http://galinfo.com.ua/news/54780.html
Доцент[09.08.19 09:55]
Із кожного поста захисників Краціва немов "плач Ярославни" звучить патетичний заклик до вищих сил зглянутися над гіркою долею тяжко зкараного "душку" Романа Йосиповича. Про нього тут уже було багато сказано, хоча продовження буде. Але вражає тупа впертість захисника Мабудь то пише якась панянка яка мала першу романтичну зустріч із К. і вона не може його забути. Але прошу пані Кравців одружений офіційно і вдруге. Добре зробимо скидку на те що "любви все возрасты покорны".
Вова[09.08.19 09:42]
Володя це точно твій "спонсор"? Але ти не більшість
володя[09.08.18 23:41]
А-п ! Я цілком погоджуюсь з вами.Це наш ректор.
А-п[09.08.18 19:48]
Роман Йосипович!Як так можна було за себе забути? Невже неможна було відкрити широко очі на це,що твореться кругом Вас,з ким працюєте,хто чим дише? Засліпила доброта,а добрій людині завжди дістаєтья по повній...
Хочу Вам нагадати,що є люди ,які Вас поважають і раді Вас бачити завжди.А все лишнє,воно нікому не потрібне,розумна людина такі речі не напише і не повірить.Ви людина освідчена,розумна і як би не складалось,Ви себе знайдети де подіти.Бажаю здоров"я,добра.Щасти Вам!!!
Доцент[09.08.18 19:28]
П[09.08.18 03:37]! Наскільки цинічним і підлим був Кравців такими і є його захисники на цьому сайті! Відмінники що й казати, уже і Бога пристроїли до звільнення Кравціва (тут я можу погодитися), але не перекручуйте факти. Адже ректор був скотиною, він тільки те і робив що гроші брав про це знали усі, але тактовно мовчали. Кравціва - це злопамятна людина і оскільки він мав поважний вік і погану пам'ять, то усе погане про людей які його оточували він дуже ретельно занотовував. Він нікому не довіряв навіть Ключковській М.В. і іншим своїм багаточисельним коханкам.Я не хочу нікого образити,але скажу:ВІН ДЕСЯТИЛІТТЯМИ ЕКСПЛУАТУВАВ ПІДЛЕГЛИХ І ЦЕ ВСЕ ВИДАВАВ ЗА СВОЮ ПРАЦЮ І НАУКОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ.Це що сталося буде великою наукою для наступників Кравціва. Все зло, що зробив Кравців людям і в університеті і поза ним не забуто. Він не заслуговує жодної поваги, бо незважаючи на свій поважний вік Кравців вчепився за ректорське крісло немов ГОЛОДНА СВИНЯ за корито. Але на це корито є багато голодних ротів. І вони молоді і енергійні і перемогли.
Доцент[09.08.18 19:28]
П[09.08.18 03:37]! Наскільки цинічним і підлим був Кравців такими і є його захисники на цьому сайті! Відмінники що й казати, уже і Бога пристроїли до звільнення Кравціва (тут я можу погодитися), але не перекручуйте факти. Адже ректор був скотиною, він тільки те і робив що гроші брав про це знали усі, але тактовно мовчали. Кравціва - це злопамятна людина і оскільки він мав поважний вік і погану пам'ять, то усе погане про людей які його оточували він дуже ретельно занотовував. Він нікому не довіряв навіть Ключковській М.В. і іншим своїм багаточисельним коханкам.Я не хочу нікого образити,але скажу:ВІН ДЕСЯТИЛІТТЯМИ ЕКСПЛУАТУВАВ ПІДЛЕГЛИХ І ЦЕ ВСЕ ВИДАВАВ ЗА СВОЮ ПРАЦЮ І НАУКОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ.Це що сталося буде великою наукою для наступників Кравціва. Все зло, що зробив Кравців людям і в університеті і поза ним не забуто. Він не заслуговує жодної поваги, бо незважаючи на свій поважний вік Кравців вчепився за ректорське крісло немов ГОЛОДНА СВИНЯ за корито. Але на це корито є багато голодних ротів. І вони молоді і енергійні і перемогли.
П[09.08.18 03:37]
Руслан!Як Вам так вдається перекручувати коментарії.Ви цікава людина.Особисто мені було б страшно на таку людину надіятись будь вчому,страшний характер,важко буде Вам надалі і комусь біля Вас.
Відносно Кравціва Р.Й.-це добродушна людина,яка завжди йшла всім на зустріч,довіряючи кожному.Я не хочу нікого образити,але скажу:-ЯКЩО БУЛИ Б БІЛЯ НЬОГО НАДІЙНІ ЛЮДИ ,З ЯКИМИ ВІН СТІЛЬКИ РОКІВ ПРОПРАЦЮВАВ,ВІН ЗАРАЗ ТАКИМ ШЛЯХОМ НЕ БУВ ЗВІЛЬНЕНИЙ.Це що сталося буде великою наукою для всіх і для тебе тоже.Все добро,що зробив Роман Йосипович людям і в університеті,хто пам"ятає,а хто давно забув---Його всеодно Бог почує,так людей не звільняють.І не Кравців пише ці коментарі Руслан,а пишуть люди які добро пам"ятають і Він заслуговує великої поваги в багатьох людей.Трохи Руслан заспокійся і ти почнеш по-іншому сприймати Р.Й,це звичайно твоя особиста справа,поважай його роки.
Руслан[09.08.17 23:48]
Цілком погоджуюся з П[09.08.15 13:07]
Яких Кравців кончених доцентів тримав в себе на роботі? Очевидно, таких як він сам. Вони грабували студентів і ще й підло називали це наукою. Тепер хоча буде відомо, яку науку вони можуть дати дітям. В нього окрім воювати за крісло в голові нічого немає. Як можна було з такими людьми працювати, на що він дивилися? Відомо що виключно лише на тугий гаманець!
Руслан[09.08.17 23:41]
Цілком погоджуюся з П[09.08.15 13:07]
Яких Кравців кончених доцентів тримав в себе на роботі? Очевидно, таких як він сам. Вони грабували студентів і ще й підло називали це наукою. Тепер хоча буде відомо, яку науку вони можуть дати дітям. В нього окрім воювати за крісло в голові нічого немає. Як можна було з такими людьми працювати, на що він дивилися? Відомо що виключно лише на тугий гаманець!
П[09.08.15 13:07]
Роман Йосипович ! Що Ви за кончених доцентів тримали в себе на роботі?Тепер хоча буде відомо ,яку науку вони можуть дати дітям.В нього окрім грошей,крісло,воювати в голові нічого немає.Як можна було з такими людьми працювати,на що ви дивилися ?
Доцент[09.08.14 20:17]
Кравців пхається до ректорського крісла немов ГОЛОДНА, бездомна СВИНЯ до корита. Але він не займе його ніколи, бо Уряд свої накази не відміняє. Він привик воювати за своє крісло і за гроші, у цій війні він не щадив нікого, навіть не пошкодував власну дружину! Заради посади він плазував перед керівництвом, смачно облизувався коли воно на нього плювало. Влада для цього покидька була метою його БЕЗГЛУЗДОГО існування. ВІН ДЕСЯТИЛІТТЯМИ ЕКСПЛУАТУВАВ ПІДЛЕГЛИХ І ЦЕ ВСЕ ВИДАВАВ ЗА СВОЮ ПРАЦЮ І НАУКОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ. Шкода, що наш президент лише казав: "БАНДИТИ СИДІТИМУТЬ У ТЮРМАХ".
к,[09.08.12 00:39]
Кравців не пхається на ректорське крісло,він просто займе його назад,він роками його заслужив.А ви пхаєтесь,ви зрівняєте його хто-зна з чим,тільки би в свою користь.Ви ще не з одною людиною так в житті поступити.Це ви привикли воювати за крісла ,за гроші.
Руслан! Ніхто йому досих пір не плював...і напевно вже і не плюни,а ось тобі треба бути вкрай обережним з такими побажаннями,коментарями.Людина в роках ,а ти так...зло повертається.
віктор[09.08.11 22:52]
Це Руслану треба плюнути в МОРДУ, щоб він захлиснувся
Аня[09.08.11 21:00]
Що Ви то вже видумуєте,це жах.
Руслан[09.08.11 19:48]
Кравців Р.Й. безсоромно використовував студентів, їх батьків в своїх цілях, то хоча б писки позакривайте безсовісне неблагодарство. Він людей морально з"їдав, повністю стравлював душу, так плюньте йому усі в писок, щоб він відчув спокій, щоб перестав пхатись на ректорське крісло. Він бездарний керівник і підлий хапуга.

Кравціву не виграти у суді, і він не буде ректором надалі.ВІН РОКАМИ ЕКСПЛУАТУВАВ ПІДЛЕГЛИХ І ЦЕ ВСЕ ВИДАВАВ ЗА СВОЮ ПРАЦЮ І НАУКОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ. Роман Йосипович - НА ВАС ЧЕКАЄ прокляття від ваших жертв, ПОВНА ЗНЕВАГА і ЗАБУТТЯ!
Доцент[09.08.11 19:29]
Чи справедливо один одного обливати брудом? В першу чергу це підло і низько, тим самим ви самі себе принижуєте, бо нормальна цивілізована людина такого писати не буде, бо це принизливо для неї. Кравціву наплювати, що тут твориться, повірте таким чином до вас ніхто не прислухається..
Ваня[09.08.11 19:20]
Аня[09.08.11 17:27] я не завдяки Кравціву вчуся, а завдяки грошам, які Кравців видурив у батьків такі речі не варто плутати і варто пам"ятати. Цим він наніс таке жорстоке приниження не тільки мені, але і іміджу учбового закладу. Є люди, які цінять Романа Йосиповича то він їм також "маже" не задурно. Який може бути з Кравціва керівник? Опудало та й то не городнє. Він не зглянувася на свій поважний вік, видурені МІЛЬЙОНИ доларів усе йому мало. Глитай!
Гаврило[09.08.11 19:08]
Не правильно зробили, що таку сволоч як Кравців звільнили цього мало я б його посадив довічно і гроші конфіскував.
Руслан[09.08.11 18:40]
Кравців Р.Й. безсоромно використовував студентів, їх батьків в своїх цілях, то хоча б писки позакривайте безсовісне неблагодарство. Він людей морально з"їдав, повністю стравлював душу, так плюньте йому усі в писок, щоб він відчув спокій, щоб перестав пхатись на ректорське крісло. Він бездарний керівник і підлий хапуга.

Кравціву не виграти у суді, і він не буде ректором надалі.ВІН РОКАМИ ЕКСПЛУАТУВАВ ПІДЛЕГЛИХ І ЦЕ ВСЕ ВИДАВАВ ЗА СВОЮ ПРАЦЮ І НАУКОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ. Роман Йосипович - НА ВАС ЧЕКАЄ прокляття від ваших жертв, ПОВНА ЗНЕВАГА і ЗАБУТТЯ!
Аня[09.08.11 18:17]
Кравців Р.Й. зовсім не поплатився за своє нахабство і злодіяння, і маючи в кишені пару ДЕСЯТКІВ мільйонів доларів йому і на пенсії буде непогано жити. Але що робити жертвам його злодіянь. Тут як мінімум його треба довічно посадити із конфісацією незаконно награбованого майна.
Аня[09.08.11 17:27]
Ваня,чому ти така озлоблена дитина.Завдяки Кравціву ти все-таки вчишся у вищому закладі.Такі речі,як ДОБРО треба пам"ятати.Ти свою проблему вирішив,а людині за це наніс такої жорстокої невдячності і принижуєш людей,які цінять Романа Йосиповича.Який може бути з тебе в майбутньому керівник? НЕ поважаєш Кравціва,це твоя воля,зглянься на його роки і на те ,що він тобі допоміг.Так неможна.
катерина[09.08.11 16:44]
Ваня ти напевно вже на польській трасі стояв і знаєш які там такси, якшо тебе так турбують "дірки" і "послуги", ти не вартий навіть ім"я Кравціва зі своєї смердючої морди виголошувати, по-перше Ірина дівчина, а по-друге ти студент Вузу
п[09.08.11 15:51]
Кравців Р.Й. м"ягкосердечна людина. Він ніколи нікому при звертанні не відмовив,нікого не викидав за двері свого кабінету,не дозволяв себе вести по хамски.Якщо би він брав такі суми, вказані в коментарях ,то за стільки років його посади багатшої людини навіть за кордоном би не було.Та трохи думайте ,що пишете.Маєте злість на людину,всім не вгодиш.Смішні речі пишете,лапшу людям вішаєте,дітям смішно читати.Треба більше наганяю давати у навчанні студентам і працівникам вузу,щоб зараз не мудрували над ним ,то зцим я згідна. Роман Йосипович жив тим університетом,з роками це все стало його рідним,до чого тут гроші. Дайте людині спокійно доробити свій час,я думаю він багато зробив доброго для всіх і для закладу. Згадайте хоча б трохи його добро до вас,а то гроші і гроші,і гроші....неможливо читати...Згадайте про свою совість,якщо вона у вас є ,що пишете.
Ваня[09.08.11 12:06]
Ірина ти така розумна, а чогось виступаєш за цю підлоту хабариника, ти може знаннями доказала своїй мамі і ректору, що ти знаєш все і можеш сама поступити, ні - то ти поступила своєїю "діркою" - бо інакше ти пішла б поступати зі своїми знаннями в інший заклад. Бо лише в цьому закладі потрібно не знаня, а гроші або інші послуги ректору. А на рахунок гуртожитків, це безглуздо таке писати, що ректор не повинен наводити порядок в усьому закладі. А що повинен самоусуватися? Ні! ВІН Є ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ЗА УСЮ діяльність закладу це записано у статуті закладу. Звичайно прибирати після п'янок (до речі я взагалі не п'ю.), він не зобов'язаний але він має так призначити людей (напр.коменданта і т.п.) щоб він через них контролював ситуацію. А то поприймав йолопів і алкашів за гроші і нічого їм не може навіть сказати. До речі на рахунок того хто платить викладачам - так і міністерство також, але скажіть чи не можна поділитись прибутками від господарської діяльності закладу з викладачами - можна, але Кравців кладе все у свою безрозмірну кишеню. Знаєш, краще би ти не писала цього коментаря, бо ти цим показуєш свою неграмотність, дурість і СТРАШЕННУ ТУПІСТЬ. Моя тобі порада залиш ВУЗ - виходь на трасу Київ-Львів і заробляй, може буде більше користі, бо нашій державі непотрібні такі "фахівці" як ти і тобі подібні.І скільки б ти там не стояла заробиш більше ніж тобі накине пан Кравців.
ірина[09.08.10 21:27]
Ваня якщо ти такий розумний, треба було знаннями доказати своїй мамі і ректору, що ти знаєш все і можеш сам поступити, а якщо він вже так вимагав в твоєї мами гроші( про шо я ніколи не повір"ю), то треба було йти поступати зі своїми знаннями в інший заклад. І без тебе в цьому закладі невдячних йолупів хватає.А на рахунок гуртожитків, це безглуздо таке писати, невже ректор повинен прибирати після ваших п"янок, чи він разом з вами пив? Це шо ти пишеш ти показуєш, що робиш зі своїми собутильниками в гуртожитку. До речі це не Кравців платить викладачам, а міністерство. Короче, краще би ти не писав цього коментаря, бо ти цим показуєш свою неграмотність, дурість і СТРАШЕННУ ТУПІСТЬ. Моя тобі порада - їдь в Польщу і заробляй з мамою гроші, може буде більше користі, бо нашій державі непотрібне таке майбутнє.І скільки б вона за тебе не носила доларів з тебе людини вже не буде
Поет[09.08.10 20:30]
Не пора, не пора, не пора
Москалеві і Кравціву служить!
Довершилась України кривда стара,
Нам пора для України жить.
Не пора, не пора, не пора
За невігласів лить свою кров
І любити Ромка, що наш люд обдира, —
Для України наша любов.
Не пора, не пора, не пора
В рідну хату вносити роздор!
Хай пропаде незгоди проклята мара!
Під Украйни єднаймось прапор!
Бо пора це великая єсть:
У завзятій, важкій боротьбі
Ми поляжем, щоб волю, і щастя, і честь,
Рідний краю, здобути тобі!
Поет[09.08.10 20:24]
Не пора, не пора, не пора
Москалеві і Кравціву служить!
Довершилась України кривда стара,
Нам пора для України жить.
Не пора, не пора, не пора
За невігласів лить свою кров
І любити Ромка, що наш люд обдира, —
Для України наша любов.
Не пора, не пора, не пора
В рідну хату вносити роздор!
Хай пропаде незгоди проклята мара!
Під Украйни єднаймось прапор!
Бо пора це великая єсть:
У завзятій, важкій боротьбі
Ми поляжем, щоб волю, і щастя, і честь,
Рідний краю, здобути тобі!
Ваня[09.08.10 19:44]
І я знаю Кравціва. Моя мати віддала цій скотині останні 3 тисячі доларів за поступлення. На ті долари вона цілий рік робила у Польщі. Я казав мамо навіщо ви так легко віддали ті тяжко гроші вона каже, щоб я був людиною. А що я тут бачу у гуртожитку як у свинарнику брудно усюди і смердить усі вечером п'яні. За сесії треба регулярно платити по 200 грн. і більше за екзамен. А знаєш ти чи не знаєш це нікого не цікавить, усім давай бабло, бо зарплату Кравців платить викладачам маленьку от і вони знущаються із студентів. Кожен викладач намагається їздити на дорогих іномарках, а він навіть на запезпечення тої машини у Кравціва не заробляє. А що мене мене чекаю після закінчення ЛНУВМ та БТ - безробіття. Бо і за роботу теж треба платити. То коли ж для себе жити? Я мамі допомагав на заробітках у Польші то ми жили у кращих умовах ніж у Кравціва. Я кажу хай БОЖА РУКА покарає цього проклятого здирника і всіх його лакуз. І БОГ прислухався до моїх молитов.
в[09.08.07 15:37]
Кравців Р.Й.поплатився своєю добротою,але на нього всеодно зійде БОЖА СИЛА,щоб перебороти цю несправедливість,цих невдах,це несчастя.
володя[09.08.07 14:59]
Андрій ти просто дибіл і не міг ні поступити, а ні звичайного екзамену з експертизи здати, навіщо таких дурнів тримати у вузі. Р.Й. надзвичайно добра і вихована людина,тому зі своєї вихованості не змогла витурити тебе з вузу
о-к[09.08.07 12:44]
Р.Й - є люди ,які цінять вашу доброту ,порядність,чесність,яким не байдужа ваша подальша доля. Щасливого повернення,на Вас чекають в університеті.
Ви роботою і наукою заслужили роками цю посаду.
Андрій С.[09.08.07 12:31]
Кравціва я знаю з двох випадків. Перше коли мій тато носив йому 3 тисячі доларів за вступ. При нім ще ніхто даром не став студентом. Друге, на його кафедрі я хотів 5 то мене послали до нього на підтвердження. Я дав 200 гривнів і дістав 5. Кажуть що він міліонер доляровий.
Богдан[09.08.07 12:13]
Розбудова ЛНУВМ та БТ це не є заслугою п.Кравціва це праця попередьного ректора проф.Стояновського, якого Караців підло вигнав з роботи, як тільки утрвердився у кріслі ректора!
Богдан[09.08.07 11:58]
Розбудова ЛНУВМ та БТ це не є заслугою п.Кравціва це праця попередьного ректора проф.Стояновського, якого Караців підло вигнав з роботи, як тільки утрвердився у кріслі ректора!
Богдан[09.08.07 11:52]
Розбудований,озеленений,оквітчений ЛНУВМ та БТ ... це ззовні, а що всеридині - корупція і аморальність на верху, алкоголізм у низових ланках. Студенти не вчаться, а викладачі не навчають. Чи потрібен такий навчальний заклад - НІ і ще раз НІ! Тому його треба закрити, або потрібен керівник, який би навів лад і перестав красти. Варіантів немає шановні!
к[09.08.06 16:11]
Розбудований,озеленений,оквітчений ЛНУВМ та БТ - готовий для продажу.Треба звільнити любим чином ректора,щоб не мішав,адже це його заслуга в цьому всьому, роками, зробленому.Ви поступили з людиною не по-людськи,з великою невдячністю.Для чого цей бруд? Він нікому розумному не потрібен,ті плітки...
Олег[09.08.06 11:23]
Студентам до Дублян їздити далеко ми всі це прекрасно розумієм. Якщо Кравців не буде ректором-то сонце не перестане світити, Львів не перейменують на Донецьк.
Тупо і дико коли у Пємонті України захищають хабарника користолюбця та потворну особу, яка позорить всіх галичан. А що це за звинувачення: ачоготи давав(взятку). Бо іншого способу не було, наприклад, поїхати за кордон на практику - 600 доларів. Це легко перевірити -візьміть списки тих хто їхав і перевірте. Точно треба садити. Він має блат і в прокуратурі, СБУ. Я на жаль не можу назватися, але коли списки будуть аналізувати то із задоволенням напишу заяву. я там важко працював і ті 600 доларів з неба мені не впали. Роман Йосипович віддайте гроші і йдіть собі на пенсію не втрачайте людську подобу
загерич[09.08.05 22:13]
КРАВЦІВ КРАВ, КРАДЕ, і буде КРАСТИ й далі, якщо відсудить за бабло у львівському суді , із "липовим"лікарняним свою 20-ти річну посаду , що він успішно робив уже не раз.Бо стара комуністична сволота добре знає , що його велике "бабло" переможе наше людське добро.Ще й заказну статтю проплатив в Інформаторі-читайте люди добрі і шкодуйти цю потвору , плагіатора,і просто моральну потвору.Знаю що пишу.
Гаврило[09.08.05 16:45]
Правильно зробили що таку сволоч комсомольську звільнили цього мало я б його посадив довічно.
85[09.08.05 16:20]
Хочу відповісти А[09.08.02 15:37] - жаба тварина справедива і коли вона давить то це не проблема, але коли ти важко працюєш, а такі як Роман Йосипович сидячи у комфортному кріслі вигадує, як у черговий раз обібрати студентів і працівників - то це наша біда, і тут хоч "сей а хочеш куй всьо равно получіш х..й" заробляй хоть претворися на плуга нічого не зробиш. Наші українці на жаль терпеливі і покірні от і на цій національній рисі характеру паразитують глитаї і недолюдки на кшталт вищезгаданого пана Кравціва Р.Й.
85[09.08.05 16:07]
Хочу відповісти аспіранту ЛНУВМ та БТ, вступаючи до аспірантури ніяких тисяч доларів ти не давала - бо ти просто приємно "ДАВАЛА" - про тебе знають
А[09.08.02 15:37]
Але жаба давить ,але любиш рахувати чужі гроші.Завість - це хвороба,працюй і заробляй,будь плугом для інших---розуму не хватить,ось в цьому вся твоя біда.
аспірант ЛНУВМ та БТ[09.08.02 12:13]
Хочу відповісти "дорогій ксені" , вступаючи до аспірантури ніяких тисячі доларів я не платила І думаю. що ректору було би принизливо брати твої 26 грн за студентський
Ксеня[09.08.02 09:01]
Про що ви тут сперечаєтися, адже ректор був ще тою скотиною, він тільки те і робив що гроші брав.Невже Ви студенти забули що коли всі заклади за студенський платили 1 грн. тоді як ми давали 27, а де ділися кошти які збирали із всіх студентів, випускників,а також районних інспекторів вет.мед на примарного пам"ятника вет.лікарю. А хто знає в скільки тисяч доларів ціниться аспірантура, незнаєте тоді мовчить, а пишуть сюди з позитивними закликами тільки ті які на пряму залежать від ректора, викладачі які не відповідають свому рангу, і студенти у яких ректор є (плугом), тобто ті які без нього ніхто, у мій час теж були такі люди, які боялися дихнути без його дозволу. А на рахунок зняття так йому і треба,скільки можна гребти!!!!
В[09.07.31 20:12]
А хто кого просив давати.Спочатку лазити ,просити,бо розуму то в голові не хватає.Треба було їм за ті гроші,Роман Йосипович, поробити жовті картки,а не між нормальні люди випихати,щоб не розказували своіх казок.
77[09.07.31 19:24]
мало ще звільнив, треба було такого як ти вигнати давно!З такими як ти "ненька Україна" не тошо пропаде, а зчезне з Землі
c[09.07.31 13:09]
Роман Йоспович аби утвердитися на посаді ректор не одного співробітника звільнив. Він зловживав бюджетними коштами, він брав хабарі за влаштування студентів і викладачів, розбещував студенток. Перелік можна продовжувати. Його неодноразово попереджали, і просили припинити однак він маючи підтримку Балоги не прислухався ні до кого. І правильно що його звільнили, побільше таких звільнили то наша ненька Україна нарешті б стала цивілізованою державою
В[09.07.31 11:10]
Звільняючи ректора ,таким не людським способом,невже в останню хвилинину нікого із вас не заговорила совість- "він мені все-таки вчомусь допоміг і я так неможу",а звільнили саме ті люди.Ви ж розбили людині душу повністю,це дуже страшно.Ректор людина сильна-переживе,а вам прийдеться за такий гріх дуже дорого заплатити-подумайте,тому що всі далеко не ідеальні,а зло вернеться...
Не в грошах і в кріслах щастя,так жорстоко обійтись з людиною,не подумавши що з нею в цю хвилину може трапитись...
Вам з цим жити,невже вам це всеодно...Це жах...
B[09.07.30 16:34]
Романе Йосиповичу - є люди, які не гнуться перед вами аби отримати подачку як собачу кістку, які давно НЕ ВІРЯТЬ у вашу доброту, порядність, чесність. Вам байдужа доля студентів університету і співробітників ви дбаєте лише за свій власний добробут а на інших вам наплювати. Ідіть геть і не огризайтеся по судах! Вас чекають у вдома онуки. Вашу науку робили не ви а ваші підлеглі і студенти, яким ви навіть не спромоглися подякувати. Ви підла нахраписта свиня з довгим рилом.
А[09.07.30 15:35]
Р.Й - є люди ,які цінять вашу доброту ,порядність,чесність,яким не байдужа ваша подальша доля.
Щасливого повернення,на Вас чекають в університеті.
А[09.07.30 13:22]
Івасику - то все правда що пишуть про зловживання громадянина Кравціва А ТИ БРЕШЕШ як той ПАРШИВИЙ ПЕС. Мав би ти совість УРОД
Руслан[09.07.30 12:56]
Я бачу що тут коментах повно людей губи яких по вуха в ректорському лайні може і мені зекономите на туалетному папері шановні захисники хабарників і розпусників.
4[09.07.30 12:21]
Руслан скоріше би твій час закінчився писати такі мемуари
Руслан[09.07.30 10:50]
Роман Йосипович! Пам'ятайте, Ви людина похилого віку. Ви є надзвичайно заможна людина і чи варто Вам терпіти за ректорське крісло такі образи. Відступіться дайте дорогу молодій людині - красивій, розумній, добрій, порядній, науково-освідченій, працьовитій, яка перестане зловживати владою і наведе лад в університеті. І Вам будуть вдячні і студенти і працівники університету і згадуватимуть Вам з повагою. Будьте реалістом - Ваш час на жаль закінчився і Вам варто писати мемуари і бавати онуків.Нехай БОЖА СИЛА допоможе Вам прийняти правильне рішення.
Вася[09.07.30 10:33]
Кравців старий бл-дун, зібрав біля себе гоміків, жополизів професорів, і рубав капусту із студіків і їх фатерів і мутерів.
с[09.07.30 10:10]
ОЛЕНА ТОБІ ТАМ САМО ДОРОГА!!!!!!!!!!
Валя[09.07.30 10:10]
Роман Йосипович! Пам'ятайте, що на вас не чекають ні студенти ,ні працівники університету. Щасливо вам піти на пенсію. Щоб справжні керівники посіли ректорське крісло.Нехай БОЖА СИЛА допоможе Їм. А вам пережити це забуття. Хочу звернутись до автора, який написав цю статтю із вдячністю.
Вася[09.07.30 10:05]
Р.Й. - ПОЦ І КОЗЕЛ
Олена[09.07.30 10:00]
Я не знаю скільки треба хворіти на голову, скільки лікуватись у психлікарнях, скільки перенести трепанацій черепа, щоб бажати "ПЕКЛІ НА ДНІ ГОРІТИ" за чесні, відверті і правдиві слова, які сказала Марійка.
с[09.07.29 23:20]
МАРІЙКА ЩОБ ТИ ВПЕКЛІ НА ДНІ ГОРІЛА!!!!!!!!!!!! за такі слова
А[09.07.29 21:50]
Прочитавши коментар п.Марії,яка черства,жорстока особа.Невже зовсім немає у вас святого,щоб згадувати такі вам зовсім не відомі факти-трагедію.Як можна таким брати людину за живе?Не доведи Господи таке нікому пережити,дайте спокій тій хоча б людині,яка вже давно на правді.Роман Йосипович:-із-за ніяких обставин не падайте духом і бережіть своє здоров"я,ще буде все дуже добре.
Великий[09.07.29 19:39]
Треба зірвати посвяту і робити страйк, назад дороги вже нема...
івасик[09.07.29 19:37]
Тут шо стаття, шо коментарі тих ублюдків шо Кравціва обливають брудом - все заказне і підстроєне!!! Заткніться тварі - вам ніхто не вірить!!!
Марійка[09.07.29 18:56]
Роман Йосипович - це фанатик свого прутня. Він вдало і регулярно займався розтлінням красивих і молодих студенток. Саме він причетний до загибелі своєї дружини (факт злочину вдало замаскували під побутове пограбування) для того аби вона не заважала і одружитися з молодшою від нього на 20 років. Для нього студенти це парнокопитна худоба, яку легко доїти на сесіях, при вступі і т.д. Шановні батьки не віддавайте своїх дітей на навчання у очолюваний Р.Й.і його послідовниками (напр.Гунчак) заклад там не лише пропадуть ваші гроші, але і пропадуть душі ваших дітей.
А[09.07.29 10:35]
Роман Йосипович ! Пам"ятайте ,що на Вас чекають і студенти ,і працівники університету.Щасливого Вам повернення на своє робоче місце,на своє ректорське крісло.Нехай БОЖА СИЛА допоможе Вам пережити цей бруд-неправду,зраду.
Хочу звернутись до автора,який написав цю статтю збирати різні плітки,писати свою правду,яка немає пітведження набагато простіше,як порівнятись з людиною порядною,науково-освідченою,працьовитою.Надалі перш ніж писати,щось похоже подумайте чи вартуєте Ви тій людині хоча б в слід її вступити.
Кравців Р.Й.-красивий,розумний, працьовитий,добрий і багатьом до нього дуже далеко,він заслуговує цю посаду.Нехай щастить Вам Р.Й.
г[09.07.28 19:42]
Стаття не вірна,одна брехня противно читати.В нас так заведено раді крісла облити людину гряззю,підставити любою брехнею,що і дісталось Роману Йосиповичу.Шкода людини,стільки здоров"я неправдою забрали ,не дали спокійно доробити до вказаного терміну,стільки років людина віддала себе університету.За порядність,доброту і довіру до своїх колег по роботі потерпів Роман Йосипович.
С[09.07.27 22:53]
Маша скажи будь добра що це за керівник?Це продажна ШКУРА!!!!!!!! за владу.
С[09.07.27 22:53]
Маша скажи будь добра що це за керівник?Це продажна ШКУРА!!!!!!!! за владу.
вова[09.07.27 22:49]
Ну і коли ті страайки почнуться? Пора вже показати тим бандитам де раки зимують!!!!!!!!!!!
вова[09.07.27 22:37]
"ю" чи як там тебе можливо "хюй". Можливо ти сам кагебіст паршивий, чмо необтесане, сам ти падло погане.Ти докого такі слова вискажуєш? Можливо ти хочеш зустрітися один на один, за такі слова,на рахунок ректора.
остап[09.07.27 21:53]
То тобі мозги треба прочистити хамидло ти невиховане, Кравців душу вложив в університет! А тепер його підсиджують бо посада ректора - злачне місце, хтось добряче нагріє собі руки від продажу ВУЗу Дублянам!
ю[09.07.27 20:58]
нічого він не відав університету а все життя був комсомольською крисою яка своїх хлопців з університету викидала так стелився перед владою щоб чогось добитися мало ви про це падло знаєте запудрив вам мозги! Прочистіть їх!!!
Студент ЛНУВМ та БТ[09.07.27 17:53]
Безперечно заказна стаття, автор - брехливий мудак, як ти смієш таке писати, звідки тобі відомі такі факти, зокрема про то скільки грошей куда пішло і де пропало?

От сволочі, найшли час коли ректора звільняти!!! Знають же падлюки що студенти по відпускках порозбігалися і безсильні на даний момент. Ну нічого, ми вам на початку вересня організуємо "Кузькіну мать"!!!
ваня[09.07.26 20:45]
Це ти сволоч остання, таких як ти стріляти треба, людина і так багато чого перенесла в цьому житті і він єдиний хто все своє життя відав науці і університету
ю[09.07.26 17:48]
Кравців мудак і сволоч остання я б його не тільки звільнив а до стінки поставив таких падлюк стріляти на місці треба!
марія[09.07.26 00:13]
В.М це хто? Василь Михайлович Гунчак? З вашого боку досить негарно писати таке про свого керівника
В.М.[09.07.25 22:17]
Давно пора.
ігор[09.07.25 10:50]
Ковальчук верни гроші, які так обіцяв, ти сволоч майже добився свого, а обіцянки не хочеш виконувати
юля[09.07.24 21:05]
Якщо причиною звільнення ректора є корупція, то звільняти прийдеться всіх від Президента до прибиральниці.Не розумні співробітники, якщо пишуть таке на свого керівника, якщо немає єдності в колективі, то про яку міцну єдину Україну може йти мова.Дурне питання: "Куди поділися кошти зібрані з кожної сесії", невже всі викладачі знають скільки на рахунку університету грошей, чи знають скільки вдень виносить утримання університету, адже не всі студенти платили по "2,5 тис.гривень", тільки необізнана людина може таке писати. Шкода, що в нашій державі таких викладачів на державній роботі тримають, і що такі люди можуть навчати інших дітей? Ганьба вам! А Роману Йосиповичу потрібно побажати вибороти назад крісло керівника і провчити таких вихованців!
оксана[09.07.24 19:40]
Роман Йосипович прекрасна людина і чудовий керівник,але на теперішній час все вирішують гроші і на людські якості ніхто уваги не звертає, але Бог суддя нашим чиновникам з Києва, про якого вони забули
.......[09.07.24 15:05]
Які можуть бути підлі люди, які пишуть такі статті.Це я був тим студентом який прорвався до Тимошенко, там нічого такого в документах небуло.Саме міністерство і його поплічники в ВУЗі хочуть дескредитувати ректора. Міністерство хоче об'єднати нас з Дублянами а намісце Р.Й прийде Гладій, а землі наші продати. Цеж центер міста і немаленькі гроші.
к[09.07.24 00:37]
правду каже "вова" що ми звами Р.Й., а це кодло бандитське начолі з нашим міністром Мельником, Гунчаком, Ковальчуком і компанією гнати геть з нашої неньки УКРАЇНИ, бо це все банбити. А як наш президент казав "БАНДИТИ СИДІТИМУТЬ У ТЮРМАХ".
вова[09.07.24 00:31]
Роман Йосипович ми звами.
р[09.07.24 00:29]
Хто бачив як Вася Гунчак радувався, чуть не обісрався від радості. Всі так його цілували, чуть наруках не носили.
вова[09.07.24 00:26]
Признайся хто писав цю статтю. Не будь уродом, будь справжнім козаком. Бо це вже знають усі пане Лун.......!
p[09.07.24 00:21]
Недаром В.М.Гунчак затримався в Києві на 2 дня. Затримався для того щоб отримати крісло ректора.
В.М.[09.07.23 23:54]
Нарещі я його позбувся.
ів[09.07.23 23:49]
правду каже "к" це все вони - козли. Недають нам нормально жити.Той "Проффессор" що писав статтю мав би совість таке писати.Він з оточення НАШОГО РЕКТОРА який БРЕШЕ як той ПАРШИВИЙ ПЕС. мав би ти совість УРОД
к[09.07.23 20:37]
які студенти це все прийшло з подачі Міністерства. А виконав ці всі страйки так званий Руслан Ковальчук голова студенського профкому. Він пообіцяв за страйки гроші яких ми й досі неотримали. Він зараз в Києві велика шиша, і дає вказівки що робити своїй сучці Свєті. ДЕ НАШІ ГРОШІ?
вова[09.07.23 20:15]
хто цю статтю писав то настоящий пі-рас.Наш ВУЗ хочуть вже давно об'єднати з аграрним університетом м.Дубляни, і через це тут такі перепетії.Багато людей в нашому виші зацікавлені в звільненні ректора.А на ректора немає чого скидувати всяку нечисть.Одним словом козли.

Всі новини випуску 
  • На Львівщині діє 74 початкові мистецькі школи

    Станом на 2013 рік на Львівщині діє 74 початкові мистецькі школи. Про це 29 серпня на прес-конференції повідомила директор департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей Львівської ОДА Наталія Гамкало. За її словами, з 74 шкіл 41 – музична школа, 27 – мистецьких,...


  • 85 "швидких допомог" для Львівщини за 1,5 року

    Львівська область до кінця 2013 року і у 1-ому кварталі 2014 року отримає 85 нових автомашин. Про це сказала міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова в рамках робочої поїздки до Львова. Під час зустрічі із медичним персоналом Р.Богатирьова оглянула систему екстреної (швидкої) медичної допо...


  • Нова лабораторія у НУ "Львівська політехніка"

    2 вересня відбудеться відкриття нової сучасної лабораторії програмування для вбудованих та мобільних платформ на кафедрі програмного забезпечення Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”. Торік Львівський кластер інформаційних техноло...


  • Львів'янин Роман Мартиненко – чемпіон і рекордсмен світу з пауерліфтингу серед юніорів

    23-річний уродженець Нового Роздолу, а нині представник армійського спорту Львівщини Роман Мартиненко успішно виступив на чемпіонаті Світу з пауерліфтингу серед юніорів в м. Кіллен (США). Роман Мартиненко переконливо переміг у ваговій категорії до 83 кг, встановивши новий рекорду світу в жимі лежачи...


  • Обiйти обмеження готiвкових розрахункiв в Україні можна шляхом передання прав вимоги

    Обiйти обмеження готiвкових розрахункiв, що вводиться з 1 вересня, українцi зможуть, зокрема, шляхом передання прав вимоги, вважає адвокат юридичної компанiї "Алєксєєв, Боярчуков i партнери" Єгор Штокалов. "Наприклад, хтось винен певну суму грошей покупцевi, який укладає з продавцем договiр купiвлi...


  • Янукович не їздив "магістраллю" Львів-Тернопіль

    Президент України Віктор Янукович заявив, що в Україні в 2014 р. почнеться повне оновлення всіх міських та магістральних доріг. Про це Янукович заявив в інтерв'ю українським телеканалам, яке було показано на каналі "1+1". "2014 стане роком, коли ми почнемо оновлювати міські дороги. У всіх областях....


  • Україна зменшуватиме обсяги споживання російського газу

    Президент України Віктор Янукович заявив, що країна продовжить рухатися шляхом диверсифікації енергоресурсів. Про це він сказав в інтерв'ю чотирьом українським телеканалам. «Я переконаний, що одне з питань захисту наших національних інтересів і відстоювання нашої незалежності – це питання диверсиф...


  • 41,6% українців вступлять до Європейського союзу, а 31% - до Митного...

    Питання вступу України до Європейського Союзу чи Митного союзу буде вирішуватись на референдумі. Про це сказав Президент Віктор Янукович в інтерв’ю чотирьом українським телеканалам. За його словами, питання, куди рухатиметься країна, мають вирішувати її громадяни. "Який вибір буде українського народ...


  • До 2017 року Збройні Сили України набиратимуть по 5 тисяч контрактників

    У Збройний сил України (ЗСУ) до 2017 р. щорічно будуть призиватися до 5 тис. контрактників. Про це сьогодні в ході прес-конференції заявив міністр оборони України Павло Лебедєв, передає кореспондент ...


  • Трамвай "Електрона" буде ліпший за його телевізори?

    Низькопідлоговий трамвай львівського виробництва вже майже тиждень курсує вулицями Львова. Наразі він працює на маршруті №9А. Після ремонтів доріг буде визначено його постійний маршрут роботи. «Минулого тижня у вихідні перший раз вийшов на лінію новий пасажирський низькопідлоговий трамвай. Він ви...


  • Тільки 9 міст Львівської області є на картах Яндексу

    На http://maps.yandex.ua з'явилися карти Золочева, Самбора, Червонограда. Тепер користувачі легко знайдуть у цих містах потрібну адресу або побудують через них автомобільний маршрут. Разом із картами Львівської області Яндекс опублікував схеми ще 36 населених пунктів України. Це міста обласного та ...


  • Матір з дитиною виселили з квартири за підробленими документами

    У Львові 5-річну дитину з матір’ю позбавили житла. Розпочато розслідування. Як з’ясовано прокуратурою Франківського району, дозвіл на відчуження квартири, в якій мешкав неповнолітній хлопчик та його матір, надано Франківською райадміністрацією Львова на підставі підроблених документів. За цим фактом...


  • Сколівська, Старосамбірська і Радехівська міськради будуть без генпланів

    29 серпня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва Львівської обласної ради. Під час засідання депутати розглянули та обговорили проблемні питання, які виникли...


  • Екс-дрогобичанин Ярослав Попович аж на 95-мі місці велогонки в Іспанії

    На шостому етапі велошосейної гонки "Вуельта"-2013, що відбувається в Іспанії, переміг Міхаель Морков з Данії. Відразу 132 учасники фінішували з часом переможця, серед яких і українець Ярослав Попович, уродженець Дрогобича, який перебуває у загальному заліку аж на 95-му місці. Вуельта Іспанії Бага...


  • 36 підприємств Львова допомогли дітям-школярам

    Сьогодні в рамках благодійної акції «Пора до школи» діти з багатодітних, малозабезпечених та інших соціально незахищених родин отримають безкоштовне шкільне приладдя від львівських підприємців, інформує прес-служба ЛМР. Щоб підготувати діток з таких сімей до нового навчального року, організатори ак...


  • Богатирьова прочитає лекцію у Львівському медичному коледжі

    30 серпня в рамках робочого візиту у м. Львів міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова ознайомилась із роботою Вищого навчального комунального закладу ЛОР “Львівський медичний коледж імені Андрея Крупинського» і пообіцяла викладацькому колективу колежду, що відвідає їх знову і, ймовірно, ...


  • "Шахтар" - у Лізі чемпіонів, а «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець» - у Лізі Європи

    Три українські клуби - «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець» - продовжать боротьбу у груповому турнірі футбольної Ліги Європи. Динамівці з рахунком 5:1 розгромили казахстанський «Актобе» (перший матч також завершився на користь киян 3:2). Дніпропетровці переграли чемпіона Естонії «Нимме Калью» – 2:0 (...


  • Ювілейна Х велопроща «Львів - Страдч – Крехів» відбудеться у вересні

    14-15 вересня цього року Львівське обласне товариство українських студентів-католиків «Обнова» спільно із молодіжною організацією «Добрий Пастир» за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР та департаменту освіти, сім’ї та молоді ЛОДА в рамках Єдиного молодіжного простору традиційно організов...


  • У Львів приїде Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет

    12-15 вересня на запрошення митрополита Львівського і Сокальського Димитрія Львівську єпархію з першосвятительським візитом відвідає Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Візит предстоятеля Української православної церкви Київського патріархату присвячений до відзначення у Львів...


Новини Львів