Водії застрягли на Львівщині через проблеми польських митників

11:00 3 листопада 2016 р.

Прикордонники запевнили, що «уповільнення контрольних операцій на кордоні пов’язане з нестабільною роботою бази даних Митної служби Республіка Польща».

У Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України попередили в четвер, 3 листопада, що «через збої в роботі електронної бази даних польської митниці можлива затримка в оформленні на державному кордоні». Прикордонники також визнали, що «на українсько-польській ділянці кордону має місце уповільнення контрольних операцій по вантажному напрямку на виїзд із України», однак запевнили, що ця «ситуація пов’язана з нестабільною роботою бази даних Митної служби Республіка Польща». 

«У ході зустрічей з представниками польської сторони останні повідомили, що вживають вичерпних заходів для ліквідації поламки», – йдеться також у повідомленні прикордонників. Які також пообіцяли: «Про відновлення ритмічності оформлення вантажних автомобілів суміжною стороною проінформуємо додатково». 

У Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України просять, відтак, «врахувати зазначену інформацію при плануванні вантажних перевезень через державний кордон України».

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook». Як інформував «ЩЛ», на Львівщині застрягли на кордоні 970 водіїв.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів