Половина українців вірять у Святого Миколая, – соціологія

13:55 18 грудня 2019 р.

Фото до новини

Саме стільки опитуваних зізналися у цьому соціологам. і порівняно з минулим роком їх кількість зросла (у 2018 – 43%). Найбільше вірять у Святого Миколая на заході (58%), в інших регіонах таких – близько половини.

Про це інформує соціологічна група "Рейтинг".

За результатами опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг», 76% українців мають традицію дарувати подарунки на День Святого Миколая. За цей рік кількість тих, хто заявив, що дотримується цієї традиції збільшилась (у 2018 - 67%). Найбільше прихильників традиції дарувати подарунки на День Святого Миколая на заході (майже 90%). В інших регіонах також значна частина дотримуються цієї традиції: у центрі  – 78%, на півдні – 70%, на сході – 64%. Найбільше підтримують її жителі сіл, жінки та більш забезпечені.

Довідка

Аудиторія опитуваних: жителі України від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за типом поселення, регіонами, віком, статтю. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%. Терміни проведення: 5-8 грудня 2019 р.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів