На Львівщині буде новий міст через Дністер

15:32 15 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У п’ятницю, 15 березня, відбувся огляд будівельних робіт мостового переходу через річку Дністер на автомобільній дорозі державного значення М-12 «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка» на території Жидачівського району.

Про це повідомили в п’ятницю, 15 березня, в прес-службі Львівської ОДА. Голова Львівської ОДА Олег Синютка зазначив під час огляду будівельних робіт: «23 березня 2017 року було виявлено падіння балки моста і, відповідно до рішення комісії ТЕБ і НС, припинено рух по старому мосту. Рівно два роки тому відбулась робота з проектування і будівництва нового моста. Сьогодні ми на завершальній стадії. Новий міст повністю відповідатиме усім стандартам, які забезпечать і безпеку руху і проїзд по державній дорозі міжнародного значення М-12».

«Відповідно до розробленої проектно-кошторисної документації реконструкції мостового переходу, вартість будівельних робіт складає 229,4 млн. гривень. Довжина перебудованого моста становитиме 181,05 метра, ширина проїзної частини 7,5 метра (по одній смузі руху для автотранспорту у кожному напрямку)», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів