Червоноградського самоспаленця переведуть в опікове відділення до Львова

09:30 18 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: wz.lviv.ua

«Стан пацієнта важкий. Обпечене обличчя, кисті рук, шия».

«Газета по-українськи» розповідає про червоноградця Любомира Підковича в сьогоднішній публікації «Учитель хімії підпалив себе перед міськрадою»:

– Прийшов, розклав плакати, витяг дві пляшечки, почав обливатись і черкнув запальничкою, – згадує 25-річна Ірина Крива з міста Червоноград Львівської області. Вранці 15 жовтня перед міськрадою підпалив себе місцевий 50-річний Любомир Підкович.

 – Це було дуже швидко. Він зайнявся, до нього підбігли двоє чоловіків. Один скинув куртку і почав гасити. Якби не ті мужчини, той чоловік згорів би.

Попеченого забрали до лікарні, діагностували опіки третього ступеня¬ 13% шкіри. Міліціонери вилучили його плакати з написами "Ні свавіллю "Свободи" та "Дякую, пані Вовків".

 – Стан пацієнта важкий. Обпечене обличчя, кисті рук, шия. Переведемо його в спеціальне опікове відділення до Львова, – каже 51-річний Олег Залозний, завідувач хірургічного відділення міської лікарні.

 – Цей чоловік був помічником Ірини Вовків, депутата міської ради від "Свободи", – пояснює голова осередку партії 31-річний Тарас Стародуб. – Останнім часом вимагав влаштувати його директором школи. Депутат не могла помогти, бо не має відповідних повноважень.

Любомир Підкович – колишній учитель хімії.

 – Добрий такий мужчина, завжди вітається, – каже його сусідка 70-річна Галина. – Ті партії багатьох тут довели. Наобіцяли перед виборами, а тепер люди ходять, просять, а вони забули.

Нагадаємо відтак, що «ЩЛ» повідомляв про Любомира Підковича в публікаціях «У Червонограді чоловік здійснив спробу самоспалення біля міськради», «Самоспаленця у Червонограді доводили до самогубства?» та «Червоноградський самоспаленець був помічником депутата міської ради від ВО «Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів