Завдяки гвардійцям побільшало дерев під Львовом

22:05 25 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

25 військовослужбовців Львівського полку Західного територіального управління Національної гвардії України долучилися до цієї акції та розпочали сезон посадки дерев.

Зокрема – у Борщовицькому лісництві неподалік міста Львова. Головний лісничий державного підприємства «Львівський лісгосп» Роман Коваль розповів: «Цього року всеукраїнська акція розпочалася 21 березня і триватиме до 23 квітня, ми проводимо санітарну чистку лісу та садимо молоді саджанці дерев, до цієї акції залучаємо учнів, студентів, а також і військовослужбовців. Мета цього заходу – привити любов до лісу, збереження дерев та чистоти у ньому. Дуже дякую нашим нацгвардійцям що відгукнулися на участь у проведенні акції та хорошу роботу, сподіваюсь, що ми й в подальшому будемо співпрацювати в цьому напрямку».

Військовослужбовці зі завзяттям та наполегливістю віднеслись до цього заходу та висадили майже пів гектара саджанців вільхи. Старшина Антон Гудлевич розповів: «Кожен з нас з великою відповідальністю та цікавістю віднісся до цієї акції та розуміє, що майбутнє лісу у твоїх руках, зберігати та озеленювати його – це наш громадянський обов’язок, наша почесна місія перед наступними поколіннями».

По завершенню робіт, на місці висадження саджанців було встановлено пам'ятну табличку, в якій зафіксовано, що військовослужбовці Національної гвардії України брали участь у даній акції до свого професійного свята. Про це повідомили сьогодні, 25 березня, в прес-службі Національної гвардії України, де також опублікували відеорепортаж з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів