У Львові з 14.30 привертатимуть увагу до бездомних тварин (оновлено)

12:30 23 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки організаторів флешмобу «Вони такі ж, як і ми!», в інтернет-мережі «Facebook»

У середу на площі Ринок відбудеться флешмоб «Вони такі ж, як і ми!».

Сьогодні, 23 березня, о 14. 30 на площі Ринок у Львові розпочнеться флешмоб «Вони такі ж, як і ми!», організатори якого закликають:

«Чому на вулицях є бездомні тварини? Відповідь проста – хтось їх позбувся, от вони й стали безхатченками. Прагнемо донести до людей – домашній улюбленець це не лише забавка, а ще відповідальність (годівля, постійні прогулянки, прибирання і таке інше).

Перш ніж завести домашнє звірятко – добре зважте аби потім не виникало бажання позбутись. Зніматимемо персональні коментарі учасників заходу для соціального ролику. Прийди та висловись про свого домашнього улюбленця! Розкажи про свій досвід! Застережи від необдуманих вчинків!».

Про це написали на сторінці заходу в інтернет-мережі «Facebook». Натомість у прес-службі міськради повідомили сьогодні, 23 березня, «Щоденному Львову»:

«Сьогодні, 23 березня, о 14:30 на площі Ринок відбудеться флеш-моб «Вони такі ж, як і ми!». Захід відбудеться на підтримку спільного проекту Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва та ЛКП «Лев» – вистави «DOGS».

Під час флеш-мобу будуть відзняті персональні коментарі учасників заходу для соціального ролику. Флеш-моб «Вони такі ж, як і ми!» – спільна акція учнівського парламенту та компанії «Культурне місто». Детальніше: https://www.facebook.com/events/1680987422174147/».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів