У Львові визначили 98 нових локацій для вигулу собак

18:00 11 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 11 липня, на сесії Львівської міської ради затвердили 98 принципово нових локацій для вигулу собак в нашому місті

Про це повідомили в четвер, 11 липня, на сторінці громадської ініціативи «Dog-Friendly City» в інтернет-мережі «Facebook», де  також розповіли: «Вже незабаром у Львові з'являться належним чином оснащені прогулянкові маршрути, вигульні і тренувально-вигульні майданчики. 47 депутатів проголосували за затвердження видів та переліку місць (локацій) для вигулу собак у Львові згідно з нашими рекомендаціями».

Натомість у прес-службі Львівської міськради повідомили в четвер, 11 липня: «Сьогодні на сесії міської ради прийняли ухвалу щодо місць для вигулу собак. Наразі це перша ухвала, а вже згодом буде напрацьована та прийнята спеціальна програма».

Заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк зазначила: «Сьогоднішню ухвалу прийнято з метою запровадження правил і культури вигулу та тренування собак у Львові у спеціальних відведених місцях. Відтак, сесія міської рада ухвалила затвердити види місць для вигулу і тренування собак у Львові».

«Ухвалою передбачено, що до 30 серпнямає бути прийнята програма, після інвентаризації, після визначення того, які кошти потрібно для облаштування цих місць, поступово ми будемо реалізовувати ці вигульні майданчики. Програмою буде зазначено, скільки на кожен рік буде передбачено коштів. Відповідно, до того, як будуть виділяти кошти, будуть облаштовувати вигульні майданчики. Програма має бути підготовлена і винесена на розгляд депутатів на сесію міської ради», – розповіла Ірина Маруняк.

У прес-службі Львівської міськради також опублікували «Перелік місць (локацій) прогулянкових маршрутів, вигульних і тренувально-вигульних майданчиків для собак на території Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів