У Львові презентували проєкт «Eco Way»

16:45 23 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Представники департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Оксана Війтик, Інеса Шемелинець та Іванка Сторожук відвідали Центр імені Митрополита Андрея Шептицького, де відбулася презентація проєкту екологічного спрямування «Eco Way Lviv», який реалізовуватимуть упродовж року.

Про це повідомили в понеділок, 23 грудня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що проєкт  «Eco Way Lviv» буде реалізовуватися в межах діяльності школи журналістики «Рожеві окуляри» й підтримується та координується Департаментом екології та природних ресурсів Львівської ОДА з подальшим звітуванням перед представниками Ради Європи в Україні. Дев’ятеро учасників проекту – молоді люди, віком 10-15 років – презентували мистецькі інсталяції та короткі доповіді на тему «Яким я бачу майбутнє нашої планети». Тематика – різнопланова (від змін клімату, руйнування озонового шару, забруднення океанів пластиком до успішних практик поводження з відходами і захисту тварин від жорстокого поводження).

Презентація інсталяцій дітей і їхні доповіді – це частина першого етапу проєкту. Найближчим часом учасники матимуть змогу провести інтерактивні заходи щодо сортування відходів у школах, взяти участь у створенні радіо- та телепрограм, присвячених питанням екології та самоврядування.

У межах «Eco Way Lviv» планується закупівля та встановлення боксів для батарейок та друк екожурналу, перший номер якого вже побачив світ. Всі, хто готовий долучатися до підвищення рівня екологічної свідомості громадян, завжди знайдуть підтримку та партнера в особі департаменту.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині реалізовують «Комплексну програму підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області на 2016-2020 роки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів