У Львові допоможуть робити екорозслідування

13:11 14 січня 2020 р.

Фото до новини

28 січня 2020 року в Прес-клубі відбудеться тренінг для журналістів та громадських активістів «Ефективні екорозслідування: методики, цілі та громадянська відповідальність».

Учасники тренінгу:
- здобудуть нові знання та навички, аби невдовзі використати їх на практиці,
- оволодіють методиками й лайфхаками розслідувань на екологічну тематику,
- довідаються про правові аспекти екожурналістики,
- зможуть впливати на розвиток місцевого урядування,
- зможуть підвищувати екосвідомість мешканців громад та співгромадян загалом,

- прокачають свій фаховий рівень, компетентність та експертність,
- набудуть здатності вишукувати реальні екокейси для своїх публікацій,
- підсилять команду учасників проекту своїми неабияким завзяттям, незашореними поглядами й, звичайно, журналістським талантом.
- стануть провайдером екологічної медіаграмотності у своєму місті чи містечку.

Початок заходу – о 9:30. Акредитація на тренінг до 12.00 23 грудня за тел.: 067-670-7730 або pressclub@pressclub.lviv.ua

Тренінг проводитимуть досвідчені експерти у сфері екологічних розслідувань та медіа. Тренінг – перший захід із циклу заходів для відібраного кола журналістів та активістів. Подальші заходи це – навчальні сесії, практичні завдання, онлайн комунікації тощо.

Учасники проекту отримають сертифікати, що підтверджуватимуть їхню кваліфікацію й компетенцію у зазначеній темі. Якщо ви відчуваєте інтерес та бажання долучитися до проекту, будь ласка, заповніть невелику анкету (http://bit.ly/2ZNNzf2).

Організатор заходу: Міжнародна благодійна організація "Екологія-Право-Людина" (epl.org.ua).

Організатори відшкодують витрати на проїзд за наявності квитків та копії паспорта й ідентифікаційного коду для учасників з міст Львівської області. Також упродовж дня проведення тренінгу буде забезпечено харчування.

Мета заходу: налагодити співпрацю й створити дієву партнерську мережу для висвітлення теми реформування системи екологічного врядування та підвищення якості екожурналістики у Львівській області. Організатори прагнуть сформувати пул з журналістів та екоактивістів для забезпечення активної участі громадськості у контролі за реалізацією екологічних реформ та їхньому стимулюванні, підвищення усвідомлення місцевими громадами важливості екологічної складової для здорового та безпечного життя, подолання корупційних елементів у прийнятті владних рішень з довкіллєвої тематики.

За додатковою інформацією про проведення тренінгу звертайтеся до:

Мар’яни Балагуш, менеджер ЕПЛ
Тел.: 096 918 03 51; email: mytsmary@gmail.com;
Олени Кравченко, email: okravchenko@epl.org.ua

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів