У Львові до кінця квітня обрізатимуть дерева

09:55 17 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Зізнання. Львів» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

У міськраді повідомили в четвер: «Основним завданням на рік є відновлення усіх вуличних насаджень, особливо, у центральній частині міста».

«Зараз у Львові триває омолоджувальна обрізка дерев. Триватиме вона приблизно до кінця квітня. Роботи вже проведено на вулицях Ряшівській та Єфремова, Лісній, тощо», – повідомили сьогодні, 17 березня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Начальник управління екології та благоустрою ЛМР Андрій Галушка розповів:

«На сьогодні ця пора року дозволяє нам проводити, в першу чергу, омолоджувальну обрізку, для того щоб омолодити ті дерева, які цього потребують. Це дозволить продовжити їхній вік, а також оновити значну кількість гілок.

Відповідно, дерево набуде естетичнішої форми, буде більш живе і виконуватиме  свою природоохоронну функцію на території міста. Для того, щоб все пройшло якісно, у 2012-2013 році ми проводили навчання спільно з німецьким товариством, щоб представники виконавчої влади змогли належним чином приймати та дати належну оцінку якості робіт, всі працівники районної адміністрації пройшли таке ж саме навчання.

Тобто, коли  приймають роботу, вони розуміють, чи її зробили належним чином. Так сама обрізка дерево береже, а не навпаки».

Для обрізки дерев передбачили кошти з природоохоронного фонду у бюджеті. Обрізку проводитимуть на усіх вулицях Львова. Зараз роботи виконані на вулицях Ряшівській, Єфремова, Лісній.  Основним завданням на рік є відновлення усіх вуличних насаджень, особливо, у центральній частині міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів