У Львівській міськраді підтримала петицію про паркову зону

16:45 20 червня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: tvoemisto.tv

У четвер, 20 червня, на засіданні сесії Львівської міської ради розглянули й підтримали петицію «Про створення паркової зони між вулицями Липинського Лінкольна».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Таким чином, у міськраді підготують дорожню карту щодо вирішення порушених у ній питань».

«23 квітня 2019 року на порталі Єдиної системи місцевих петицій зареєстрували електронну петицію під назвою «Про створення паркової зони між вулицями Липинського та Лінкольна». Її автором є Борсенко Роман Віталійович. А вже 29 травня 2019 року ця петиція набрала необхідних 500 голосів на підтримку», – поінформували також у міськраді.

«За цю ухвалу сьогодні проголосували 50 депутатів. Відтак, як зазначалося в петиції, між вулицями Липинського та Лінкольна буде створено паркову зону, зокрема буде впорядковано русло Полтви та створено сквер», – розповіли також у міськраді.

Начальник управління архітектури та урбаністики Юліан Чаплінський зазначив: «Управління архітектури та урбаністики не має нічого проти облаштування парку вздовж русла Полтви, і в принципі потрібно докласти усіх зусиль для того, щоб цей парк дійсно можна було відновити з водними об’єктами, тому що вода і так тече з району вулиці Замарстинівської і ще з пагорбів Винниківського лісництва. Тому я б теж радив робити там парк».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів