Природа (cтор. 54)

Фото для новини

12:19 17 лютого 2021 р.

Не зоопарк: у Львові розбудовують Центр утримання та реабілітації диких тварин

У Домівці врятованих тварин, що є зоологічним відділом ландшафтного парку «Знесіння», провели робочу нараду за участі міського голови Львова Андрія Садового. Відтак, під час зустрічі обговорили важливість комплексного розвитку парку та Домівки.

Природа

Фото для новини

12:05 14 лютого 2021 р.

Найзвичайники попереджають про значну сніголавинну небезпеку в Карпатах

За даними УкрГідрометцентру, 14 лютого, у зв'язку зі снігопадами та хуртовинами, на високогір'ї Iвано-Франкiвської, Закарпатської областей та у горах Львівської області утримається значна сніголавинна небезпека.

Природа

Фото для новини

21:01 10 лютого 2021 р.

Ускладнення погодних умов по території Львівщини 10-15 лютого 2021 року

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території м. Львова та Львівської області у зв’язку із проходженням 10 – 11 лютого активних атмосферних фронтів від південних циклонів та, надалі, вторгненням холодної повітряної маси з півночі очікується погіршення погодних умов.

Природа

Фото для новини

15:47 9 лютого 2021 р.

Мокрий сніг та ожеледиця - прогноз на ніч

Цієї ночі у Львові очікують значний мокрий сніг та сніг, на дорогах — ожеледиця. Про це повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології.

Природа

Фото для новини

11:15 7 лютого 2021 р.

На Львівщині увечері відновлює роботу штаб Укравтодору з ліквідації надзвичайних ситуацій на автодорогах

З 20:00 сьогодні, 7 лютого, на Львівщині відновлює свою роботу Штаб Укравтодору з ліквідації надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах державного значення.

Природа

Фото для новини

09:25 6 лютого 2021 р.

Припинення руху автотранспорту, перебої з енергопостачанням - ДСНС попередила про небезпеку

За інформацією УкрГідрометцентру, 7 лютого у Львівській, Івано-Франківській областях очікується значний сніг (на Закарпатті з дощем); ожеледь, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності – жовтий).

Природа