Природа (cтор. 41)

Фото для новини

16:39 16 січня 2022 р.

Сильні снігопади і хуртовини: на Львівщині попередили про шторм

У Львівській області та Львові 17 січня вночі очікують пориви південно-західного вітру 17–22 м/с. А вдень 17 січня – пориви сильного північно-західного вітру 25–28м/с, місцями сильні хуртовини. Значні опади (переважно у вигляді мокрого снігу та снігу, подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця.

Природа

Фото для новини

13:00 12 січня 2022 р.

У Львові напрацювали механізм для утилізації різдвяних ялинок: куди нести (відео)

Із завершенням різдвяних та новорічних свят у Львові будуть розміщені мобільні пункти збору ялинок для того, аби мешканці могли здати їх на утилізацію. Також львів’яни можуть вивезти хвойні самостійно на станцію компостування, що на вул. Пластова, 13, та залишити біля контейнерних майданчиків у визначені дні.

Природа

Фото для новини

18:02 11 грудня 2021 р.

У Карпатах відпочивальникам рекомендують мати наліпку на верхньому одязі або шоломі

Це потрібно, щоб уникнути повторних перевірок документів та дати можливість користуватися суміжними послугами (послугами підвісних канатних доріг, вуличних ярмарків, закладів розваг, що розміщені на відкритій території).

Природа

Фото для новини

14:46 11 грудня 2021 р.

У Львові очікують завтра ускладнення погодних умов

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, завтра, 12 грудня, у Львові будуть значні опади (дощ, мокрий сніг та сніг), ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина.

Природа